Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kolay gelsin canım

leslie 1 mil i yaptım evi süpürdüm anneme taze meyve suyu sıktım şurubunu içirdim göğsüne viks sürdüm ılık su verdim geldim:)
süpersin bak isteyince oluyo

evet sende sporla güzel kilo veriyon

ay bi tembellik çöktü bi türlü maniküre başlayamıyorum. fekat şu an gaza geldim ben de leslie 1 i yapıcam en azından sonra da manikür.

kızlar çok yorgunum sormayın başıma gelenleri burnumu kırıyordum az kalsın belkide kırıldı bilmiyorum..çok yorgunum 5 saat dışardaydım...ayakta sürekli...geçmiş yapamadım bi duşa girip dinlencem...burnum çok ağrrıyor..gözlerime vurdu ağrısı zaten offffffff..sonra gelirim....

ne oldu burnuna yaaaa:18:

ben şimdi spora gider
leslie 1-2
bissiklet 30 dak
yer egzersizleri 30 dak...

beni de motive ettin ya sana helal olsun bugün leslie i yeniden yaptım. şu an kan ter içindeyim kalbim saniyede milyon kere falan atıyo. senin hızlı kilo verme nedenin kesinlikle spor. sabah 5 te kalkamam belki ama akşamları gerekirse annem yattıktan sonra mutlaka yapıcam. evde leslie ile yürüyebileceğim tek yer salon o yuzden annem yattıktan sonra dedim. ev biraz ufak zira:)

huh valla iyi geldi şimdi duşa gidiyorum.

geçmiş olsun canım.umarım çok kötü değildir

puff açmasınlar tatilin amacı o zaten:) ben küçükken hiç böyle ödev verdiğini hatırlamam ögretmenimin. yada ben yapmıyordum:)

ne oldu burnuna yaaaa:18:

geçmiş olsun canım.umarım çok kötü değildir

ay valla şu an şiş burnum kocaman oldu ya sinir oldum..bi mağazaya giriyoduk arkadaşımla ben öndeydim arkadaşıma bişey o sıradada kapıyı itecektim içerden biri itti bende döndüm o sıra koca cam kapı burnuma beynim sallandı yemin ediyorum..gözümden yaş aktı o kadar acıdı yani su an da şiş ve ağrıyo off ya su an hala kızarık umarım morarmaz..morarırsa ayvayı yedimmm

tatil ödevi hazırladım kaydetmede sorun oldu kaydolmamış gitti bütün çabam
a
y hadi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

uffff!!! çok geçmiş olsun. kırılmamasına şükret tatlım verilmiş sadakan varmış gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…