- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #63.461
kolay gelsin canımuuffff yaaa o kada rçok işim var ki sabahtan beri ölçek hazırlıyorum şimdi onları dolduracam daha çocukalra 15 sayfa tatil ödevi hazırlayıp onların çıktısını almam lazım
çok çalışmam gerekiyor çokk
tatil olması işime yaradı valla
leslie 1 mil i yaptım evi süpürdüm anneme taze meyve suyu sıktım şurubunu içirdim göğsüne viks sürdüm ılık su verdim geldim:)
Bende menümü yazayım
sabah: Sütlü müsli 3 adet kayısı kurusu
öğlen 4 adet köfte yarım bardak ayran
akşam için ise ya elma yiyeceğim yada salata. yada ikisini birden yerim bilmiyorum
az ve öz akşam salata ve meyveyi ye
Bu akşam birde leslie ile yürüyüş yapmak istiyorum eğerki oğluşdan fırsatım olursa.
menum
sabah 2 dilim kepekli uno denge light 1 kk kadar beyaz peynir 5-6 siyah zeytin bir haşlanmış yımırta
ara şekersiz çay
öğle yemedim
ara bir parça beyaz peynir
akşam biraz kıyma kavuracağım çok canım çekti. içine biraz soğan koyup kavrulmuş halini çok severim. yanında da çay içerim.
spor: leslie 1 ve 2
15 sağ bacak hareketi 15 sol bacak hareketi 15 yarım mekik
akşam bir leslie daha yaparım bence
sana sonuna kadar kaılıyorum emoşum son iki haftadır bende bıraktım yapmayı çünkü ben hastalandım sonra defne hastalandı falan aslında bunlar bahane değil.ama ben de hem bebişime bakım hem işime gidip hem eve gelip yemeğimi yapıp ortalığı temizleyip yinede sporuma zaman ayırıyordum bgn itibariyle başladım yani..bgn sabah 1 saat erken kalkıp 30 dk plates 30 dk da bisiklet yaptım ve inanın ki sabah yaptığım spor sayesinde çakı gibiydim bütün gün...bahane bulmayın arkadaşlar insan gerçekten istese vakit bulur yanii
insan nasıl unutur yemek yemegi:44::44::44:e ama sen mevzunun şokunu çıkarmışsınbu nedir ya. amacın ne senin sağlığınla oynamak falan mı ya. aaa bak sinirlendim. unutma arkadaşım yemek yemeyi lütfen. valla hasta olursun
tel kelimeyle mükemmel. budur işte yani.
insan nasıl unutur yemek yemegi:44::44::44:
teşekkürler canımmm
annecigin nasıl oldu oyacıgım..
kızlar kuzenmdeym ordAN giriyorum nasılsınız:)
kızlar çok yorgunum sormayın başıma gelenleri burnumu kırıyordum az kalsın belkide kırıldı bilmiyorum..çok yorgunum 5 saat dışardaydım...ayakta sürekli...geçmiş yapamadım bi duşa girip dinlencem...burnum çok ağrrıyor..gözlerime vurdu ağrısı zaten offffffff..sonra gelirim....
ben şimdi spora gider
leslie 1-2
bissiklet 30 dak
yer egzersizleri 30 dak...
tatil ödevi hazırladım kaydetmede sorun oldu kaydolmamış gitti bütün çabam
:44::44::44::44::26::26::26::26::18::18::18::18:
e sende ödev verme olmaz mı yavrucekler rahat rahat tatil yapsa
kızlar çok yorgunum sormayın başıma gelenleri burnumu kırıyordum az kalsın belkide kırıldı bilmiyorum..çok yorgunum 5 saat dışardaydım...ayakta sürekli...geçmiş yapamadım bi duşa girip dinlencem...burnum çok ağrrıyor..gözlerime vurdu ağrısı zaten offffffff..sonra gelirim....
ne oldu burnuna yaaaa:18:
geçmiş olsun canım.umarım çok kötü değildir
atatil ödevi hazırladım kaydetmede sorun oldu kaydolmamış gitti bütün çabam
ay valla şu an şiş burnum kocaman oldu ya sinir oldum..bi mağazaya giriyoduk arkadaşımla ben öndeydim arkadaşıma bişey o sıradada kapıyı itecektim içerden biri itti bende döndüm o sıra koca cam kapı burnuma beynim sallandı yemin ediyorum..gözümden yaş aktı o kadar acıdı yani su an da şiş ve ağrıyo off ya su an hala kızarık umarım morarmaz..morarırsa ayvayı yedimmm
a
y hadi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?