- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #63.661
benim arkidşilerrcumaya gelecekmiş ertelendi yaniayy çok uzun sürüyor yapamazsın bu akşama bi de ertesi güne daha güzel oluyorrr
salihaaaa seni totondan bir ısıırırım öyle bir canın yanarki karışmam döverim seniiiiiiitamam canım intihar etmemiş olursam gelirim
acıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
uyanalı 3 saat oldu daha bişey yemedimde
benim dilim sivridir bilirler aslında. kim olursa olsun düşüncemi söylerim. ancak anlamışsındır artık konuşma uslubum biraz farklı oldugundan bazen insanlar şaka yapıyorum falan sanıyorlar oysaki çatır çatır sokuyorum lafı tabi anlayana
yaaaaa ama ama biz karşılaşamıyoruzz canımcımkızlarrr çıkıyorum ben azcekk işlerime bakayımmm ilkinimmm görmedinn beniiiiiiii
hımss sen hiçbişi yemiyorsun resmen aç yaşıyorsun nasıl vermiyor bünyen yawsss anlamadım ben yemesem varya of offkızlarrr allah izin verirse bende bu ay sonuda yani şubat ayı itibari ile dukan dietine başlıyorum spor niyetinede dans kursu olucak inş.. bilmiyorum bakalım arık yazaaaa fitt olmam lazımm çokk oyalandım çokk tutarsızca kilo veriyoruj artık bi düzene sokmak lazımmm kendımı bi toparlamam lazımm yahuuu heytt banaaa cık cık cık tutrsızca davranmışım kaç aydır baksanızaa anca kaç kilo gitmişş
eferin efeirnnnnnn sende dayaklıksın heeeeeitiraf ediyom yine meyve yemediiiim
ee benim mesajlarada kimse yanıt vermi kendimi alıntılayam barii :)
ben kaçar hatta temelli mi kaçsam ne
heheh ya bende hiç yemiyorum bu ara niyeyse canım istemiyoooitiraf ediyom yine meyve yemediiiim
alla alllaaa nete niye girmiyosun cnaın daha çok sıkılacakkk
canlarımm ben bi süre yokumm..
ben yokken kendinize iyi bakın..
hepinizi tek tek seviyorum ve öpüyorum..
farkında değildiniz ama benim ankaradaki ailem sizdiniz...
allaha emanet olun..
ayy çok güzel haber bunlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakızlar süper bir haberim var size sevgilim yarın bir firmaya görüşmeye gidecek. büyük bir firmaymış. inşallah olur. beni de önceki gün bir yerden aradılar danışmanlık firmasından. bir kariyer sitesinde cv me ulaşmışlar bir form gönderdiler supervisor arayışları için iş yeri maslaktaymış yani evime 20 dk. ben de formu doldurdum bi güzel gönderdim. bakalım bundan sonrası kısmet artık. iyi dileklerinizi gönderin bana olur mu çok muhtacım pozitif dileklerin evrende beni bulmasına
yazık yavruşaa yaaaaa nasıl kıyacaksın miniğieee:))
ay aslı kızmaz kızmazzzzz bana veriyorsun sen tarifleriDD arkişidşler üzerinize alınmayın tarifler benim heheh D
amanıın yemek isteyipte yiyemediğin şeyleriii biizm için yazıyorsun sanırım hayatımDDD heheh o yüzdende bizi ejelibon falan görüyorsun dimi DD valla ayrılamazsın bizden DD
kuzu azmı daha neyiyeyim yawsDDDD amanınnnnn:))) hele bugünkü menüm bir dehşet hee gözün aydın kilo almaya başladım bile DDD bu boğazla
canım canım seni ben yerim vallaaaa çok tatlısın kuzucum:))))) bend emerak ediyorum miniğiii neyapıyorki şimdik büyümeye çalışıyor sanırım kiraz tanesi kadar olmuş bıdık:))))
uyumak deme yaaa vallaa arayıpta bulamadığım şeyDD
ablan niye ilgilenmiyor ki çalişiyor mu o dabiraz önce konustum canım sesi sanki az daha iyiydi. bişeyler yemiş dedim sakın mutfagı toplamaya kalkma ben gelince hepsini hallderim. ablam da aramış diyorki nişanda çekilen fotoları faceye ekledim:s hani bir laf vardır dünya şeyine minare şeyine derler bilir misin o hesap:s dedim dilaver kusura bakma benim başka dertlerim var annemin hasta olması işimin çok olması gibi şimdi senin keyfi sohbetine zamanım yok. tamam sen yine ecinlenmişin sonra görüşürz dedi:S ruh hastası ya
oo süper o zaman yapmaya başlayınca resim çekip eklicem buraya senin için şekerimmbenim arkidşilerrcumaya gelecekmiş ertelendi yaniD yarın rahat rahat yaparım ohhh:))
salihaaaa seni totondan bir ısıırırım öyle bir canın yanarki karışmam döverim seniiiiiii
eferinnnnnnnnnnnnnnn efeirnnnnnn senide ısırırım bak
kıyarım ben napiyim yoksa gece uyumuyo sıpaaa
oo süper o zaman yapmaya başlayınca resim çekip eklicem buraya senin için şekerimm
heheh ya bende hiç yemiyorum bu ara niyeyse canım istemiyooo
alla alllaaa nete niye girmiyosun cnaın daha çok sıkılacakkk
ayy çok güzel haber bunlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kıyarım ben napiyim yoksa gece uyumuyo sıpaaa
ablan niye ilgilenmiyor ki çalişiyor mu o da
oo süper o zaman yapmaya başlayınca resim çekip eklicem buraya senin için şekerimm
kızlarrr allah izin verirse bende bu ay sonuda yani şubat ayı itibari ile dukan dietine başlıyorum spor niyetinede dans kursu olucak inş.. bilmiyorum bakalım arık yazaaaa fitt olmam lazımm çokk oyalandım çokk tutarsızca kilo veriyoruj artık bi düzene sokmak lazımmm kendımı bi toparlamam lazımm yahuuu heytt banaaa cık cık cık tutrsızca davranmışım kaç aydır baksanızaa anca kaç kilo gitmişş
Selam herkese ben geldim nasılsınız kızlar..
ee benim mesajlarada kimse yanıt vermi kendimi alıntılayam barii :)
ben kaçar hatta temelli mi kaçsam ne
heheh gel sev=))))canım babişi yolladım markete alışverişe o gelince başlıcam yapmaya=) ve eklicemmmmbir çocuk sevesim var anlatamam snein o minik sıpan olsada sevsemm yaaaaaaaaaa
DD reismleri bekliyorum hehe
alla alla bari o gitseydi bıugun annenin yanınaaaaaaaaaaablam çalışmıyor tamamen öküzlüğünden akıl etmiyor yada işine gelmiyor bilemiyorum artık
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmSelam herkese ben geldim nasılsınız kızlar..
hoş geldin canımmmmmmmmmmmmm napaysın bakalım
ya çocuk olduğundan beri temizliklerim hep bölük bölük oluyo yaa deli oluyorum saatleerce süpürge vileda ortada daha anca bitti temizlikkk..bi onla uğraş iki yer süpür yine onla uğraş yer sil naptım bende bilmiyorum hehe
selam kızlar nasılsınız ben uyumuşum ya
şimdide yazıcıdan ödev çıkartıyorum biter mi acaba çok var
kızlar size bişey söyleyecem benim cuma günü erkenden ankaraya gitme durumum var kiloları herkes yarın bildirsin olur mu
Ya ben de dukana baktım ama bilemedim. 2. evrede çok yavaş gidiyormuş kilolar. Sen bir başla da olmazsa bende gelirim arkandan. Kilolarımız aynı hemen hemen. :)
selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam iyiyiz sen nasılsın sevgi kelebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?