Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy çok uzun sürüyor yapamazsın bu akşama bi de ertesi güne daha güzel oluyorrr
benim arkidşilerrcumaya gelecekmiş ertelendi yani D yarın rahat rahat yaparım ohhh:))
tamam canım intihar etmemiş olursam gelirim
salihaaaa seni totondan bir ısıırırım öyle bir canın yanarki karışmam döverim seniiiiiii

eferinnnnnnnnnnnnnnn efeirnnnnnn senide ısırırım bak

ay canım içi dışı bir insanları severimmm arkamdan konuşacaklarına yüzüme söylesinlerrrrr oda güzel değil ama tercihimdirrrrr
sende içi dışı birsin en güzlei yapıyorsun söylemen gerekenleri söyleyerek ama bazen şöyle sert söylede şaka yapmadığınıda anlasınlarr sıpalarrrrrrrrrrrr
bu arada kuzu mesaj attım sana

kızlarrr çıkıyorum ben azcekk işlerime bakayımmm ilkinimmm görmedinn beniiiiiiii
yaaaaa ama ama biz karşılaşamıyoruzz canımcım(( gelsenee hadi hasretleşelim

hımss sen hiçbişi yemiyorsun resmen aç yaşıyorsun nasıl vermiyor bünyen yawsss anlamadım ben yemesem varya of offD iğne ipliğe dönerim bir öğün atladımmı aklım hep ordaa birgün şey demek istiyorum yemek yemeyi unuttum bugünDD en büyük hayalim hehehe

itiraf ediyom yine meyve yemediiiim
eferin efeirnnnnnn sende dayaklıksın heeeee
ee benim mesajlarada kimse yanıt vermi kendimi alıntılayam barii :)
ben kaçar hatta temelli mi kaçsam ne

nereye hoppp dur bakalımmmm öyleeeeeeee gelmmesidee gitmeside kolay diilDDD kikikDDDD
şeker ne sormuştunki yaa farketmeidm amaaa

itiraf ediyom yine meyve yemediiiim
heheh ya bende hiç yemiyorum bu ara niyeyse canım istemiyooo

canlarımm ben bi süre yokumm..
ben yokken kendinize iyi bakın..
hepinizi tek tek seviyorum ve öpüyorum..
farkında değildiniz ama benim ankaradaki ailem sizdiniz...
allaha emanet olun..

alla alllaaa nete niye girmiyosun cnaın daha çok sıkılacakkk

ayy çok güzel haber bunlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kıyarım ben napiyim yoksa gece uyumuyo sıpaaa
ablan niye ilgilenmiyor ki çalişiyor mu o da

oo süper o zaman yapmaya başlayınca resim çekip eklicem buraya senin için şekerimm

ablam çalışmıyor tamamen öküzlüğünden akıl etmiyor yada işine gelmiyor bilemiyorum artık

Ya ben de dukana baktım ama bilemedim. 2. evrede çok yavaş gidiyormuş kilolar. Sen bir başla da olmazsa bende gelirim arkandan. Kilolarımız aynı hemen hemen. :)

bir çocuk sevesim var anlatamam snein o minik sıpan olsada sevsemm yaaaaaaaaaa

DD reismleri bekliyorum hehe
heheh gel sev=))))canım babişi yolladım markete alışverişe o gelince başlıcam yapmaya=) ve eklicemmmm

ablam çalışmıyor tamamen öküzlüğünden akıl etmiyor yada işine gelmiyor bilemiyorum artık
alla alla bari o gitseydi bıugun annenin yanınaaaaaaaaaa

Selam herkese ben geldim nasılsınız kızlar..
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm

ya çocuk olduğundan beri temizliklerim hep bölük bölük oluyo yaa deli oluyorum saatleerce süpürge vileda ortada daha anca bitti temizlikkk..bi onla uğraş iki yer süpür yine onla uğraş yer sil naptım bende bilmiyorum hehe

Kaç yaşında senin çocuğun. Benimde öyle doğru düzgün temizlik yapamam hiç. Annemin bir lafı vardır çocuğu olan kadının işi hep yarımdır diye..

selam kızlar nasılsınız ben uyumuşum ya
şimdide yazıcıdan ödev çıkartıyorum biter mi acaba çok var

kızlar size bişey söyleyecem benim cuma günü erkenden ankaraya gitme durumum var kiloları herkes yarın bildirsin olur mu

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
fiyona_07, emidaf, mihracee+, yas23, aynalar+, hazos87+, oyagibi
oooohhh herkes burda kızlar bi geçmiş yapıp geliyorum

Selam herkese ben geldim nasılsınız kızlar..

Ya ben de dukana baktım ama bilemedim. 2. evrede çok yavaş gidiyormuş kilolar. Sen bir başla da olmazsa bende gelirim arkandan. Kilolarımız aynı hemen hemen. :)

canımm hoşş geldinnnnn sporlar yapılmışşş ohh ohhh maşallaaaahhhh
yaaa hayatım benim teyzem ve annem yapıyo ve müthişş gidiyorlaarrrrr ikisdee 50 yaşında
teyzem 55 kilo oldu sanırım 20 kilo vermişti hatırlamıyorum:44::44::44::44::44::44:
annem şeker hastası walla bugün konustuk 100 kiloydu onunda heralde 13 felan gitmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…