- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #63.841
oyacım ben çıkıyorum okuldan geldim bi yemek yiyeyim o kadar çok işim var ya böyle eve gideceğim zaman iş başımdan aşar
gelirim yine öpüyorum
tebrik ederim çok iiiii
kuru fasülye çok mu olmuş kızlar. Çok canım çekti. Ekmeksiz yedim..
kilo bildirimi 58
kilo bildirimi 122.5
kilo bildirimi:geçen hafta:87.8 kg
bugün:85.6 kg
giden kilo:2.2 kg
YAŞSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
bozma moralini canım daha önümüzde uzun haftalar var sende haftaya verirsin
günaydınlar,
kilo bildirimi yapayım bende
geçen cuma 69.2 idim
ama ben gruba pazar katıldım 68.7 olarak
bugün kilom 67.2
bu mesaj ASLI'ya
Aslıcığım.ben yarın memlekete gidiyorum.Yarından itibaren 2 hafta izin alacağım.Gittiğim yerde internet var ama düzenli giremem..ara ara geleceğim ama izinli sayın beni..çok sorun falan olacaksa ayrılabilirim??
ben kilo bildirimi yapmayacağım 2 haftada tek hedefim kilo almamak..Görüşemeyebiliriz...Sana iyi tatiller canımm
günaydın kızlarrrDD ben listede yokum ama kilo bildirimi yapayım yinede D
59.900400 gr almışım hahahaha
kilo bildirirmimm kızlarr 66,400 gr 66,00 olmuşum 400 gr gitmişş aslında daha fazla giderdi ama regli oldum maleseff bu hafta başındaaaa
canlarım akşam vakti ya hemen kısacık yazıyorum..
kilo verenleri tebrik ediyorum..
canım
DAL CNM SENDE SOHBETE ..benimde dikkatimi cekti bişi yazıp sonra yok oluyon..kal gir aramıza..yaz bolbol cvp gelirr
maltana ne kıı:26::26:
sağol canım benimkilerin biraz şekli bozuk oldu aceleyle hehheoooooooo harika gorunuyooo ellerine saglıkkkk
olsun şekerim sen hamişsinngünaydın kızlarrrDD ben listede yokum ama kilo bildirimi yapayım yinede D
59.900400 gr almışım hahahaha
yoafiyet olsun canım canımmmm çokçokk güzelllllllllllllll
maşallahhh çok güzel veriyorsun kuzucummmm harikasın harikasın inan süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hazalcımm senidee tebrik ederim hayatım süperr çok özendim kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
offffff bu ne güzel bir sahnee böyleee hemencikkkkk kopyaladım resiimlerideeeee teşekkür edeirm hayatım ellerine esağlıkkk kuzucumm zahmetler verdimmm sanaaaaaa yapacağım en kısasürede inş..............
oyacımmm süpersin arkidşim tebriklerrr canımmm maşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
geemoşummmm harikasınnnn maşalllahhhhhhhhhhh hayranım sana emoşşşşşşşşşşşş tebriklerrrrrrrrrrr
oyacımmmmm sanadaa maşşallahhhhhhh
kızlarrrrrr hepinzii tebrikkkkkkkkkkkk ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hazalımmmm bayıldımmm proft. ahhhhhhhhh ahhhhhhh olsaa yesemmmmm zaten kan şekerim düşükkkkkkkkk
evet bak veriliyorrr.hiç korkmaaaaacanımmmm sen hamilesin diyet yapmıyonkii..hiç dert etme sen bebeğin saglıklı olunda verilir kilolarr..bak hazal ve özge nasıl veriyor
tarçınlı elmalı bi içecek var onu denesen o metabolizma hızlandıryor canım ...geçmişte yazmıştım bulamazsan yazayım tekrarkızlar metabolizma hızlandırıcı olarak bir kahve öneriyorlar dı adını hatırlayamadım bilen var mı
aakızlar ya ben netten beyaz saçlarım için şampuan ve sprey aldım bugün geldi
sprey donmuş soğuktan evde sıcak sıcağı görünce akıtmaya başladı bende kapağını açtım tamamen çözülsün yoksa hep dışarı akacak inş sorun olmaz o kadarda para verdim
kimse yok heralde yine ve yine
kızlr sabah annemle kardeşim geldi çok giremiyorum..bi de dışarı çıktık yeni geldik çok yoruldum..
bu arada kilo veren herkescikleri tebrik ederim=)))))))))))))))))))))))
vavv güzel ve iradelibugünkü menüm;
sabah
1 adet yumurta
1 dilim beyaz ekmek
1 kk yağsız beyaz peynir
öğle
1 tabak kuru fasülye
akşam
salat veya meyve yiyeceğim
geldim canım ama çıkcam şimdi spor yapcam ve koca çocuklar ilgi bekliyo
bugünki menum
sabah teflon tavada beyaz peynirli yağsız omlet
ara büyük bir fincan yeşil çay(demleme)
öğle soslu tavuk ayran
ara büyük bir fincan kırmızı meyveli lipton sallama çay
akşam haşlanmış brokoli
yatmadan metabolizma hızlandırıcı karışımımdan
spor: sabah 05:30-06:00 arası leslie 2 yaptım.
akşam tekrar leslie 1-2 yapıcam
hımsss bencee birilerine çataiblirisn belkide bir ablacığını haşlarsınevet ben de çok sevindim
bugün bi gerginim neden bilmiyorum.
afiyettt olsun canımmmmmmmmmmmm çok güzelllllll öğlenki ymeğinin porsiyonunu yazmamışsın ama beyaz olduğu için gayet sağlıklıbugünki menum
sabah teflon tavada beyaz peynirli yağsız omlet
ara büyük bir fincan yeşil çay(demleme)
öğle soslu tavuk ayran
ara büyük bir fincan kırmızı meyveli lipton sallama çay
akşam haşlanmış brokoli
yatmadan metabolizma hızlandırıcı karışımımdan
spor: sabah 05:30-06:00 arası leslie 2 yaptım.
akşam tekrar leslie 1-2 yapıcam
afiyet olsun canımmmmmm menün çok güzell akşam fazlaaa değil ekmek yok pilav yok normalllll canımmmmmbugünkü menüm;
sabah
1 adet yumurta
1 dilim beyaz ekmek
1 kk yağsız beyaz peynir
öğle
1 tabak kuru fasülye
akşam
salat veya meyve yiyeceğim
:))) sevdim bu işi bahane güzellllllllll:))))olsun şekerim sen hamişsinn
yok tatlım ne zahmeti yap da yeeee=)
:)))))))))))) güle güle kullannn saçlarınıkızlar dün gittiğim yer tepede oldugu için ve cok kar yagdıgından kardeşim gelip alamadı beni orda kaldm şimdi evdeym napıosunuz.bu arada bgn cıkısta kuaföre gittim saçlarımı siyaha boyatıp kestirdim
afiyetttt olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çokkk güzelllllsabah sirkeli su + form çayı
kahvaltı:
1 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir
ögle:
1 tabak yeşil mercimekyemegi
ara:
1 küçük elma
ara:
15 adet leblebi
akşam:
2 dilim kepek ekemegi
5 adet kızarmış biber
1/2 kase yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?