Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar mneümü yazayımmmm yineeeeeee kaçırdım(((

sabah: 1 dilim tahinli kek
öğlen: 4 parça ceviz büyüklüğüde tavukk parçaları,1 dilim ekmek
ara:2 hurma,3 ceviz
akşam:10-12 tane mercimekli köfte,1 bardak ayran

Son düzenleme:
çok şirinn yaaaa öğrencin olmakkkkkkk istiyorummmmmmmmmmmmmmmm ellerineee sağlıkkkkkkkkkkk
özel istekk yusufun karnesini görmek istiyorum ben yaaaaaaaaa

(( hüngür hüngürrr 3-4 tane yiyecektim mercimekli köftee 3katını yedimmmm pehhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canımm bana tatlı bir uyku geldi yineee şimdi kovalamak göndermek olmazDDD şöyle 2 saat misafir edeyimmm tekrar gelirim öpüyorum seni

karne işleri bitti
şimdi ödevlerin yarısı kalmıştı onları çıkartacam
sonra cuma günü listemizi hazırlayacam
sonra bavul hazırlayacam

evde hangi renk varsa onu yapıştırdım renklerin bir önemi yok yani ama ortada hep nazar boncuğu olanlar bütün notları 5 olan diğerlerine kalp yapıştırdım

ayyy canım çok hoşssun maşallah yani bıdıklara:)) birsürü emek veriyorsunnn emeğine sağlıkkk çok hoşuma gitti gerçektennn

kızlar şimdilik çıkayım ben yine gelirim
kusura bakmayın ilşgilenemedim sizinle bugün
yarında izinli olcam yolda olacam çünkü ondan sonra kurtulamazsınız benden

çok güzel aslıcıgım ögrencilerin çok şanslı..

mercimek köftesine bayılıyom ama çoookkkk kalori...

kızlar şimdilik çıkayım ben yine gelirim
kusura bakmayın ilşgilenemedim sizinle bugün
yarında izinli olcam yolda olacam çünkü ondan sonra kurtulamazsınız benden

canım iyi yolculuklar kazasız belasız inşallah...
bende yarın geceye gelirim ama cumartesi nöbetteyim. malum net kapalı hastanede ben gelemem sayım yapan arkadaş şimdiden söyliyeyim bu cumartesi ve haftaya cumartesi nöbetteyim izin istiyom giremem çünkü diger günler tüm formumla burdayım inşallahhh

iii akşamlar kızlar kilo bild yapıp kaçacam
73.3 pek veremedik ne yazık ki
verenleri tekrar tebrik ederim.
Başlangıç sanırım 73.6 almıştın kaptan

selam kızlar nasılsınız bakalım eve daha yeni geldim..
kızlar 10 yada 15 günlük izine ayrılıyorum sebebide şirket distirübütör değiştiriyor o yüzden hepimize çıktımızı vericekler tazmınatlarımızı da alıp yeni distirübütüre havalemiz yapılacak ama biraz arası var ooyyy bi işime geldiki sormayın :)))))))) hem dinlenecem hemde tazminat alacam çok hoş çoook

ayy ilkoş ben varya hamileliğim boyunca sarımsağa elimi sürmedim kokusu hayatımda duyduğum en kötü kokuydu hamileyken :)) oysa çok severim sarımsağı ama hamileyken herşey çöp gibi kokuyodu bana..ne güzel senin ki iyi geçecek canım

hayırlı olsun bende burdan izne ayrılıyorum dinelenelim bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…