Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

içimdeki şeytan die korku filmine gittik hiç güzel değildi pişmman olduk

hoşgeldin aslıcım ben idare ediyorum yarın akşam ankardayım seni takip ediyorum:) sen nasılsın? Ankarada kar buz durumu ne?
seni kuş misaliii gördümmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmm ii yolculuklarr sanaa

hafta sonu gelemedim kızlar izin aldım ama kaptan okuyamadı heralde.
dünkü menüm:

sabah
çeyrek simit
1 kk yağsız peynir
1 adet yumurta

öğle
1 dilim biftek
1 bardak ayran
akşam
yok
bukadarcıkmııııı afiyet olsunn gayet azz vede hoşuma gitti güzelll canım ilkoş beğenmekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
oy oy afiyet olsun çok güzell yaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldımmmmmmm
bugünkü menüm
sabah
1 kk beyaz peynir
yarım bardak çay
1 küçük zeytin

öğle
kıymalı karnıbahar yemeği
1 küçük kase yağsız yoğurt

akşam
1 adet elma oalcak

öğlen yemeğinin miktarını ne canımmmmmm çok değilse gayett güzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

ben geldimm pıtıtrcıklarım özledim sizi bol bol misafir agırlıyoruz su andada misafir var yinede yazıyorum
siz napıyosunuz

Son düzenleme:
ya dr a götürdük de kızı salağın teki gecen ay 64 cm olan boyu 63 ölçüyo sinir oldum halbuki boyu 67 imişşş
hay Allahh angutyusssss neyse boşverrr böyle hatalar olsun Allah daha fenalarını göstermeisn yawruş:))
canım bence çok dengeli bir menü sana göre

beğendiğinee sevindimmmmmm canımcımmmmmmmmmmm

kızlar ben brz içeri geciorm kuzene ayıp olmasn cok ısrar ettm ordan getrdm beni yalnız bıraktı demesn öptüm hepinzi

hehe sen sıcağa hasret kaldın tabii sivaslarda:) gez cnm en iyisi gezmek valla dünden beri evde değildim doğru düzgün:)

canım ne gezmesi hastayım kolumu kaldıracak halim yok

ben geldimm pıtıtrcıklarım özledim sizi bol bol misafir agırlıyoruz su andada misafir var yinede yazıyorum
siz napıyosunuz

hoşgeldim canım bizde özledik seni neler yapıyorsun boşver napacam misafiri iyi etmişsin

içimdeki şeytan die korku filmine gittik hiç güzel değildi pişmman olduk
korku filimleriyleeeeeee hiç aram yok bu konuda bendne iş yokD hehehe
ama korku ynai nasıl güzel olaiblirkiDD
sherlock holmes.gerçekten iyi filmdi tavsiye ederim.canım dikkat et kendine.ilaç al mutlaka
hımss evet bende tavsiye ederim gayett güzeldi gerçektennn

22 OCAK
hazoş:7+
tedis:7+
1.73:7+
blackcat:7+
aynalar:7+
pinkcat87:1
oyagibi:izinli
pisiq:izinli
emidaf:izinli
fiyona:1 ama izinli
yas 23:izinliydi sanırım
melekayşe:6 ama izinli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…