- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #64.301
kızlar napıosunuz ben daha yeni geldm eve kuzenim de bizde izmite sinemaya fln gittik gezdik diğer kuzenimin d.günüydü onu kutladık ancak gelebildim
içimdeki şeytan die korku filmine gittik hiç güzel değildi pişmman olduk
oohh ne güzel herkes sinemaya gidiyo
seni kuş misaliii gördümmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmm ii yolculuklarr sanaahoşgeldin aslıcım ben idare ediyorum yarın akşam ankardayım seni takip ediyorum:) sen nasılsın? Ankarada kar buz durumu ne?
bukadarcıkmııııı afiyet olsunn gayet azz vede hoşuma gitti güzelll canım ilkoş beğenmekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.hafta sonu gelemedim kızlar izin aldım ama kaptan okuyamadı heralde.
dünkü menüm:
sabah
çeyrek simit
1 kk yağsız peynir
1 adet yumurta
öğle
1 dilim biftek
1 bardak ayran
akşam
yok
oy oy afiyet olsun çok güzell yaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldımmmmmmmmenum
sabah bir tane açma
ara yok
öğlen havuç ve turp salatası, şirkette çıkan sebzeli kebaptan(içinde kabak, patlıcan, patates ve kuşbaşı et vardı)
ara yok
akşam yoğurt
spor: leslie 1 ve 2 yapıcam
bugünkü menüm
sabah
1 kk beyaz peynir
yarım bardak çay
1 küçük zeytin
öğle
kıymalı karnıbahar yemeği
1 küçük kase yağsız yoğurt
akşam
1 adet elma oalcak
napalım cnm tatilin keyfini cıkarıoz kış günü de en iyisi sinema oluyor:)
malesef iyi değilim ya dahada kötüleşiyorum
ne güzel hangi filme gittin canım
sherlock holmes.gerçekten iyi filmdi tavsiye ederim.canım dikkat et kendine.ilaç al mutlaka
benim gibi yatakta geçirin sıcak sıcak
hay Allahh angutyusssss neyse boşverrr böyle hatalar olsun Allah daha fenalarını göstermeisn yawruş:))ya dr a götürdük de kızı salağın teki gecen ay 64 cm olan boyu 63 ölçüyo sinir oldum halbuki boyu 67 imişşş
canım bence çok dengeli bir menü sana göre
hehe sen sıcağa hasret kaldın tabii sivaslarda:) gez cnm en iyisi gezmek valla dünden beri evde değildim doğru düzgün:)
ben geldimm pıtıtrcıklarım özledim sizi bol bol misafir agırlıyoruz su andada misafir var yinede yazıyorum
siz napıyosunuz
korku filimleriyleeeeeee hiç aram yok bu konuda bendne iş yokiçimdeki şeytan die korku filmine gittik hiç güzel değildi pişmman olduk
hımss evet bende tavsiye ederim gayett güzeldi gerçektennnsherlock holmes.gerçekten iyi filmdi tavsiye ederim.canım dikkat et kendine.ilaç al mutlaka
canım ne gezmesi hastayım kolumu kaldıracak halim yok
hoşgeldim canım bizde özledik seni neler yapıyorsun boşver napacam misafiri iyi etmişsin
kızlar ben brz içeri geciorm kuzene ayıp olmasn cok ısrar ettm ordan getrdm beni yalnız bıraktı demesn öptüm hepinzi
ben geldimm pıtıtrcıklarım özledim sizi bol bol misafir agırlıyoruz su andada misafir var yinede yazıyorum
siz napıyosunuz
kızlar ben brz içeri geciorm kuzene ayıp olmasn cok ısrar ettm ordan getrdm beni yalnız bıraktı demesn öptüm hepinzi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?