Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sirkeli su + form çayı
kahvaltı:
1/2 dilim ekmek
1/2 yumurta tavada
1 adet yeşil zeytin
1 ç.k. ayva reçeli

ara:
1 az şekerli türk kahvesi

ögleden sonra:
1 dilim ekmek
5 y.k menemen
1 kase yogurt

akşama fındıklı bademli tarçınlı harika bi kek ve tepsi böregi yaptım ama sabah yiyecegim onlardan sadece az şekerli t.kahvesi içcem akşama
ve belki badem ve fındık

ben bu hafta yıllık izne ayrıldım asklında haftaya ve diger hafta 10 gün alcaktım ama ayarlanamamış bana 4 gün verdiler.tel açtılar cumartesiya nöbete gel seni izne ayırdık dediler eh allah razıolsun dedim.çocuklarda hasta iyi olcak evde olmak..

canım, çaykurun teneke kutudaki yeşil çayını denedin değil mi? onun tadı çok güzel ben bile severek içiyorum.
hepsini denedim canım hiçbirini sevemedim
tadı kötüydü sanırımm
yooo tadı yık gibi. ama benim aldığım kahve çekirdeği şeklinde yeşil kavrulmamış kahve gibi. sıcak suda 3-5 dk bekletip içiliyoo. acaba aslının kullandığı farklı mıydı ?

iyi canım biraz toparladı ama öksürük var tabi.
anladım canım geçmiş olsun tekrardan

Tipik doktor hataları.. Maşallah kızımıza..
ya dr değil ki kiloyu ölçen su özel hastanelerde oluyor ya herdr yanında biri hemşire değil yni o yüzden siniroluyorummmmm

canım salgın var bende olmuştum o şekilde dikkat et.
ya bugun dr da dedi salgın varmışşş

ya canım niye sinirleniyon boşver belki oda yorgundur sinirlenme
sinirlenirim bennnnnnn bi de diyo bişey olmaz nasıl bişey olmaz çocuğun takibini nasıl yapıcazz döviciktimmm

merhaba güzeller
merhaba emoşş

sirkeli su + form çayı
kahvaltı:
1/2 dilim ekmek
1/2 yumurta tavada
1 adet yeşil zeytin
1 ç.k. ayva reçeli

ara:
1 az şekerli türk kahvesi

ögleden sonra:
1 dilim ekmek
5 y.k menemen
1 kase yogurt
beğendimmm

aslı mı dedim ben ya yanlışlıkla oya içmişti nasıl bilmiyorum ama

canım bence çok dengeli bir menü sana göre

canım bu menünle bu hafta çook kilo vereceksin inşallah

hımmmmmmm çok güzel canımmmmm bende çok severimmmmmmmmmmm böylesiniii seni tebrik edeirm gayett güzellllllllll
puff çok sıkıldım

yaptın mı profiterol
ay ben hamileyken de yemiştim bi kaç kere;=)
yok bugunden itibaren başladım dikkat etmye
güzell beğendiğmmm=)

canımcımm haftasonu çok yoğundum habersiz misafir gelip durduu yapamadım profiterolüü canımmmmmmmmm

DDD birkaç defada bişi olmazzz sanırsammmmmmmm takma boşver hehee

kızlar napıosunuz ben daha yeni geldm eve kuzenim de bizde izmite sinemaya fln gittik gezdik diğer kuzenimin d.günüydü onu kutladık ancak gelebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…