Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

emoş ya bi yediğimi de beğennnnnnnnnnnnn tamam akşamı değiştirdim oz aman yarım karnıyarık 1 yk yoğurt olur muuuuuuuuuuuuuuuuuu
tamam tamam meyveleri de değiştirdimmm çeyrek elma çeyrek armuttt oldu muuu

tamam tamam begendim kız yoksa aç kalacan

iyiyim aslıcığım sen nasılsın annem defneyle oynuyor bende oturdum biraz özledim hepinizi...
yarın gidiyor annem zaten bgnde iznim bitmişti snaırım dimi...
canım ilgilen annenle..
bgn telafi günü yaptımda ondan kötü değil canım ama son üç gündür yediklerimin sınırı yoktu yani iki gün telafi yapmalıyım yoksa kilom yüksek çıkacak

bende bugün telafideyim yoksa cumaya tekrar 100 olcam

kızlar bugün akşama kadar çarşı pazar gezdim.zayıflayınca giyeceğim kıyafetlere baktım iyice gaza geldim ya
inşallah canım kısa zamanda alırsın onları
aslı ya ben hala 58 imm=))) napcazzzz cumaya ne kaldııııı=)))))acaba regl oldum bugun ondan mı dicemmmm buna kim inanırr kadir inanır olcakk=)))))

kızlar çıkmam lazım misafir geliyo aradılar
aslış hayırlı iş için mi kız:132::123::127::132::123:

kızlar ben bugün dukan rejimine başladım menüm biraz garip gelebilir o yüzden size yayınlayam mıııı

yayınla canım belki örnek olur bize

hadi bakalım allah utandırmasın canım inşallah istikrarlı bi şekşilde devam edersin..bende çok denedim eskiden dukan diyetini ama istikrarlı olamamıştım birde sağlık açısı yönünden bi türlü tam anlamıyla güvenememiştim tektip beslenme farklı hastalıklara sebep oluyormuş çünkü....sen yinede dikkatli ol baktın aşırı bi rahatsızlık oluyor hemen bırak canım..

Son düzenleme:
günaydın canım sabah sabah 7 kat merdivenimi indim çıktım iki kere hemde koşar adım iyi oldu birazdan da platesimi yapıcam.nasılsın canım

iyilik canım bende kocişi yolladım işe bakıyım dedim..
hayırdır karga kahvaltı yapmadan 7 kat ne inip çıkıyon

iyilik canım bende kocişi yolladım işe bakıyım dedim..
hayırdır karga kahvaltı yapmadan 7 kat ne inip çıkıyon

annemi gönderdim canım çantası çoktu önce ben önden ikisini indirdim çıktım sonnra kalanını indirdik birlikte 1 çantayla geldi 5 çantayla döndü bütün antalyayı alcaktı utanmasa
burdayken rahattım ne güzel defneyle ilgileniyordu yemekleri o yapıyordu ama çok yiyiordum valla anne sen git artık ben eski kiloma geri dönecem yoksa dedim...kendisini bi görsen 53 kilo yiyip yiyip kilo almayanlardan..eşim çok sinir ediyor beni annem gelince bak bakta utan kadın elli yaşından senden güzel fiziği var diye :))))annemde iyice havaya giriyor hehehehee

canım allah kavuştursun yaaaa
eşin seni gaza getirmeye çalışıyodur belki.

akşam oturyoruz tv başında eşim bugün spor yapmadın ya dedi (gündüzkülerden haberi yoktu..
bisikletini getirivereyimmi dedi.
eh kociş getirirde ben yapmazmıyım dedim 45 dak.cık binivermişim hehehe

akşam oturyoruz tv başında eşim bugün spor yapmadın ya dedi (gündüzkülerden haberi yoktu..
bisikletini getirivereyimmi dedi.
eh kociş getirirde ben yapmazmıyım dedim 45 dak.cık binivermişim hehehe

ayy valla bravo çok hoşuma gidiyor senin spor azmin bende başladım dün bgnde 30 dk platesimi 30 dk bisikletimi yapıcam

günaydın kızlar doktora gittim geldim yahlil yaptı sonuçları bekliyoruuum 3 te gel dedi tekrar ama ya işe de gitmek gerek 3 te nasıl olacak. neyse yine gelirim hadi size iyi günler

günaydın güzelleeerrrrrrr
günaydınnnnnnnnnnnn

tamam tamam begendim kız yoksa aç kalacan
e yanii=)

valla öle oldu hazalcığım bi rahatlama geldi sanki üstümüze ama verdiğim kiloyu çok çabuk alıyorum o yüzden artık rahatsız olmaya karar verdim :))))))
evet yua bende veremedim bu haftaaaaaaaaaaaa

günaydın kızlar doktora gittim geldim yahlil yaptı sonuçları bekliyoruuum 3 te gel dedi tekrar ama ya işe de gitmek gerek 3 te nasıl olacak. neyse yine gelirim hadi size iyi günler
haberdar et bizi de umarım kötü bişey yoktuu

günaydın kızlar
ve beklenen oldu öksürükte başladı sıra hiç şaşmıyo

sizler nasılsınız

günaydınnnnnnnnnnnn

e yanii=)

evet yua bende veremedim bu haftaaaaaaaaaaaa

haberdar et bizi de umarım kötü bişey yoktuu
sonuç kronik şişko çıkacak kesin doktor tahlilleri hemşireye yazdırıken obezite testi dedi utandım yaaa. obez miyim ben ne yazık ki orantıya göre obezliğin sınırındayım. 158 boyla 74 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…