Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

senin mesajı görmemişim. geçmiş olsuuun canım ya bir iyileşemedin canım. ilaç kullanmıyon mu

tşk edrm canım yok ben hastalanınca bir 10 gün sürer 1 ay bile sürdüğünü biliyorum
ilaç kullanmıyorum sevmiyorum ilaç içmeyi canım

sen nasılsın 3 tahlillerin çıkacakmış inş sorun yoktur

sonuç kronik şişko çıkacak kesin doktor tahlilleri hemşireye yazdırıken obezite testi dedi utandım yaaa. obez miyim ben ne yazık ki orantıya göre obezliğin sınırındayım. 158 boyla 74 kilo

canım benim boyda 158 bizim kilomuz 51-62 arasında olursa zayıf sayılıyormuşuz

3 şubatta 95
2 martta 90 olsam süper olur yaaaa

sen bu hazimle daha erken bile 90 kilo olursun canım
bu arada 3 şubat benim doğum günüm

akşam oturyoruz tv başında eşim bugün spor yapmadın ya dedi (gündüzkülerden haberi yoktu..
bisikletini getirivereyimmi dedi.
eh kociş getirirde ben yapmazmıyım dedim 45 dak.cık binivermişim hehehe

ay ay ay

merhaba kızlarr nasılsınız?ben cok fena grip oldum bogazım acıyo burnum tıkalı nefes alamıyorum

selam fıstıklarrrrr dün sizleri himal ettim giremedimmmm yawssss işlerim yoğunlaşııı birazzzzzzzz
napaysınızz bensizzzzzz

saol canım..gaza geliyim diye yapıyor zaten kiloyu hiöç sevmez eşim kendi de çok fittir yani hafif göbeği çıksın çok hafif ama hemen ekmeği keser bazen çok imrenirim ona
benimki çok takmaz kiloyu..
ama sahura kalkmadan2 gün oruç tuttugunu bilirim.ama yedimi 1 ekmegi yer 1 tabak çorbayla.
ben evlendigimde de kiloluidim.aslında istemiyodu zayıflamamı.
ama bizim bi hasta obeziteden öldü resmen.bide baktıkı zayıflayınca bel agrım azaldı.topuk dikenim geçti.aklına yattı bişi demiyo bana destek çıkıyo.çocuklar çok istiyo zayıflamamı..
ayy valla bravo çok hoşuma gidiyor senin spor azmin bende başladım dün bgnde 30 dk platesimi 30 dk bisikletimi yapıcam
ama bu hafta azim ve irade yok oldu.toplıyamıyorum yaaa.........
günaydın kızlar
ve beklenen oldu öksürükte başladı sıra hiç şaşmıyo
sizler nasılsınız

aslım ben çok kötüyüm güya bugün telafi yapcaktım yaaaa...biraz önce dayanamadım çocuklarla kek ve börek yedim hemde 2 şer dilimmmm

günaydın canım
yok ben direk istemiyorum deyip kapattıyom ama haftaya yine böyle bir konuyla karşı karşıya kalcam ama ben kendime güveniyorum atlatırım bunu
yapma aslım bi degerlendirseydin yaaa

sen bu hazimle daha erken bile 90 kilo olursun canım
bu arada 3 şubat benim doğum günüm
ay ay ay
söz kız senin dogum gününe 95olcam.
benim ablamın 2 şubat eniştemin 3 şubat.çocuklarının 10 eylül,11 eylül.çok tutumlu ailesiniz diyom yılda 2 dogum günüyle 4 kişinin dogum gününü kutluyonuz

merhaba kızlarr nasılsınız?ben cok fena grip oldum bogazım acıyo burnum tıkalı nefes alamıyorum

oy canım geçmiş olsun sırayla dolaşıyo hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…