- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #64.541
senin mesajı görmemişim. geçmiş olsuuun canım ya bir iyileşemedin canım. ilaç kullanmıyon mugünaydın kızlar
ve beklenen oldu öksürükte başladı sıra hiç şaşmıyo
sizler nasılsınız
aslı ayakkabılar şahaneeeeeeeeeeeeeee
senin mesajı görmemişim. geçmiş olsuuun canım ya bir iyileşemedin canım. ilaç kullanmıyon mu
sonuç kronik şişko çıkacak kesindoktor tahlilleri hemşireye yazdırıken obezite testi dedi utandım yaaa. obez miyim ben ne yazık ki orantıya göre obezliğin sınırındayım. 158 boyla 74 kilo
günaydın güzelleeerrrrrrr
aslış hayırlı iş için mi kız:132::123::127::132::123:
bekliyom sonucu çıkınca yazarım hadi size ii sohbetleeertşk edrm canım yok ben hastalanınca bir 10 gün sürer 1 ay bile sürdüğünü biliyorum
ilaç kullanmıyorum sevmiyorum ilaç içmeyi canım
sen nasılsın 3 tahlillerin çıkacakmış inş sorun yoktur
3 şubatta 95
2 martta 90 olsam süper olur yaaaa
akşam oturyoruz tv başında eşim bugün spor yapmadın ya dedi (gündüzkülerden haberi yoktu..
bisikletini getirivereyimmi dedi.
eh kociş getirirde ben yapmazmıyım dedim 45 dak.cık binivermişim hehehe
bekliyom sonucu çıkınca yazarım hadi size ii sohbetleeer
ilkincim geçmiş olsun canımcımmmmmmmm
havalar çok fenaaaaa dikkat et kendine lütfen
sağol canım nasılsın
saolasın fıstık iyiiym bende
çalışmayaa devam
bu ara forumun pek tadı yok dimi
merhaba kızlarr nasılsınız?ben cok fena grip oldum bogazım acıyo burnum tıkalı nefes alamıyorum
benimki çok takmaz kiloyu..saol canım..gaza geliyim diye yapıyor zaten kiloyu hiöç sevmez eşim kendi de çok fittir yani hafif göbeği çıksın çok hafif ama hemen ekmeği keser bazen çok imrenirim ona
ama bu hafta azim ve irade yok oldu.toplıyamıyorum yaaa.........ayy valla bravo çok hoşuma gidiyor senin spor azmin bende başladım dün bgnde 30 dk platesimi 30 dk bisikletimi yapıcam
günaydın kızlar
ve beklenen oldu öksürükte başladı sıra hiç şaşmıyo
sizler nasılsınız
yapma aslım bi degerlendirseydin yaaagünaydın canım
yok ben direk istemiyorum deyip kapattıyom ama haftaya yine böyle bir konuyla karşı karşıya kalcam ama ben kendime güveniyorum atlatırım bunu
söz kız senin dogum gününe 95olcam.sen bu hazimle daha erken bile 90 kilo olursun canım
bu arada 3 şubat benim doğum günüm
ay ay ay
merhaba kızlarr nasılsınız?ben cok fena grip oldum bogazım acıyo burnum tıkalı nefes alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?