- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #64.561
yapma aslım bi degerlendirseydin yaaa
söz kız senin dogum gününe 95olcam.
benim ablamın 2 şubat eniştemin 3 şubat.çocuklarının 10 eylül,11 eylül.çok tutumlu ailesiniz diyom yılda 2 dogum günüyle 4 kişinin dogum gününü kutluyonuz
oy canım geçmiş olsun sırayla dolaşıyo hastalık
sonuç kronik şişko çıkacak kesindoktor tahlilleri hemşireye yazdırıken obezite testi dedi utandım yaaa. obez miyim ben ne yazık ki orantıya göre obezliğin sınırındayım. 158 boyla 74 kilo
selam fıstıklarrrrr dün sizleri himal ettim giremedimmmm yawssss işlerim yoğunlaşııı birazzzzzzzz
napaysınızz bensizzzzzz
benimki çok takmaz kiloyu..
ama sahura kalkmadan2 gün oruç tuttugunu bilirim.ama yedimi 1 ekmegi yer 1 tabak çorbayla.
ben evlendigimde de kiloluidim.aslında istemiyodu zayıflamamı.
ama bizim bi hasta obeziteden öldü resmen.bide baktıkı zayıflayınca bel agrım azaldı.topuk dikenim geçti.aklına yattı bişi demiyo bana destek çıkıyo.çocuklar çok istiyo zayıflamamı..
ama bu hafta azim ve irade yok oldu.toplıyamıyorum yaaa.........
aslım ben çok kötüyüm güya bugün telafi yapcaktım yaaaa...biraz önce dayanamadım çocuklarla kek ve börek yedim hemde 2 şer dilimmmm
özge hoş geldin nasılsın
benimki çok takmaz kiloyu..
ama sahura kalkmadan2 gün oruç tuttugunu bilirim.ama yedimi 1 ekmegi yer 1 tabak çorbayla.
ben evlendigimde de kiloluidim.aslında istemiyodu zayıflamamı.
ama bizim bi hasta obeziteden öldü resmen.bide baktıkı zayıflayınca bel agrım azaldı.topuk dikenim geçti.aklına yattı bişi demiyo bana destek çıkıyo.çocuklar çok istiyo zayıflamamı..
ama bu hafta azim ve irade yok oldu.toplıyamıyorum yaaa.........
aslım ben çok kötüyüm güya bugün telafi yapcaktım yaaaa...biraz önce dayanamadım çocuklarla kek ve börek yedim hemde 2 şer dilimmmm
geldim aslım geldimmm
iyiym aslıcığım sen nasılsın
benim çocuklarda öyle kızkardeşim için diyolardı anne teyzem de dogurdu .ama diyodum ben 2 tane dogurdum sonra kardeşim 2. dogurdu yine zayıf.ee anne diyolar teyzem yine dogurdu yine zayıf.eh yapcak bişi yok zayıflamak lazımmmcanım topla kendini bi sen varsın burda bize gazx veren sende bırakırsan kimse spor yapmaz vallah...canım çocuklar eşelrden daha çok istiyor annelerinin kilo vermesini..eltim bayaa kilolu onunda iki tane kızı var büyük kızı annesine özgem yengem de bebek doğurdu ama o zayıf sen niye şişmansın diyor...
tatil herkesin dengesini bozdu ya çocukların evde olmasıda seni etkiledi canım hep bişey hazırlıyorsun onlara
valla ben anlamam bana söz verdin biliyon
öksürük dışında iyiyim canım
bu hafta bana bişiyler oldu..
toparlanamaya çalıştıkca batıyorum..:125:
sanki 19 kiloyu ben vermemişim gibi başkalarından medet bekler oldum.
ne yapmışlar nasıl yapmışlar ne içmişler ne yemişler..
of ve kendi yaptıklarımı ve yeme düzenimi altüst ettim.
oysa kendimi süper alıştırmış acıkkmadıgım gibi irademe sahip çıkıp sırf beyin açlıgımdan kaynaklanan yeme isteklerimi yok edebiliyordum..
şimdi silkelenme ve kendime başakalarının yaptıklarına degil kendime gelmem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:121:
canım topla kendini bi sen varsın burda bize gazx veren sende bırakırsan kimse spor yapmaz vallah...canım çocuklar eşelrden daha çok istiyor annelerinin kilo vermesini..eltim bayaa kilolu onunda iki tane kızı var büyük kızı annesine özgem yengem de bebek doğurdu ama o zayıf sen niye şişmansın diyor...
benim çocuklarda öyle kızkardeşim için diyolardı anne teyzem de dogurdu .ama diyodum ben 2 tane dogurdum sonra kardeşim 2. dogurdu yine zayıf.ee anne diyolar teyzem yine dogurdu yine zayıf.eh yapcak bişi yok zayıflamak lazımmm
söz canım söz ama içimde 2 insan var sanki biri boşver ya ye biraz sonra verirsin diyo..
2.si aaa olurmu öyle bak süprer zayıflıyon devam küçük 1 lokmaya itiraz ettinmi oluyo bu iş diyo...
bol ılık su iç canım..öksürüge iyi geliyo
canım herkesin bünyesi farklı bir başakası için süper sonuç gösteren diyet sense aynı sonucu vermeyebilir. herkes kendi bünyesini artık tanıyor sende kendine uygun diyeti bulmuştun ona devam et bence
bide şuanki durumunun nedeni şuda olabilir ilk başta vücut ne olduğunu anlayamamıştı ama artık normal birşey olarak algılıyor ve kilo vermen duraklayabilir seni kandırmaya çalışabilir sen sakın ona inanma canım
fadik yoksaliha yok fato yok oya bu hafta net için izin istedi. başka kimler yok aslı..:44:
ha bide benim iradem yok
yok canım ya kilo vermem durmayacak ama ben yememi azaltmazsam almam hızlanacak..
ben bogazımı tutamıyom anlayacagın..:131::125:
metobolizmacıgımın bişi dedigi yok
ne kadar yakcaksano kadar ye diyo ben yagları kullanırım diyo..
ama benim pis bogazımdurmuyo :120::121:
kimse eşinize gelipte senin eşin ne şişko gibi alay etmez ama çocuklar öyle değil çocukların arkadaşları alay ediyor malesef senin annen şöyle baban böyle diye. o yüzden çocuklar daha çok istiyorlar annelerinden
emoşum yıllardır zaten o iki kişi çatışmadı mı biz hep ye bişey olmaz sonra dikkat edersin diyenin sözüne uyduğumuz için bu halde değil miyiz
uyma sen ona uyma
ayşe yok canım tatil sonuna kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?