Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok ya değerlendirmeye gerek yok

hadi bakalım bekliyorum 3 şubatı

sonuç kronik şişko çıkacak kesin doktor tahlilleri hemşireye yazdırıken obezite testi dedi utandım yaaa. obez miyim ben ne yazık ki orantıya göre obezliğin sınırındayım. 158 boyla 74 kilo

canım öle bile olsa utnama sonuçta bu bi rahatsızlık...çok yememiz ayrı bişey ama önüne geçmeye çalışıyrsun çabalıyrsun oda bişeydir yani...bozma hiç moralini incecik olcaz inşallah hepbirlikte

canım topla kendini bi sen varsın burda bize gazx veren sende bırakırsan kimse spor yapmaz vallah...canım çocuklar eşelrden daha çok istiyor annelerinin kilo vermesini..eltim bayaa kilolu onunda iki tane kızı var büyük kızı annesine özgem yengem de bebek doğurdu ama o zayıf sen niye şişmansın diyor...

tatil herkesin dengesini bozdu ya çocukların evde olmasıda seni etkiledi canım hep bişey hazırlıyorsun onlara
valla ben anlamam bana söz verdin biliyon

geldim aslım geldimmm

bu hafta bana bişiyler oldu..
toparlanamaya çalıştıkca batıyorum..:125:
sanki 19 kiloyu ben vermemişim gibi başkalarından medet bekler oldum.
ne yapmışlar nasıl yapmışlar ne içmişler ne yemişler..
of ve kendi yaptıklarımı ve yeme düzenimi altüst ettim.
oysa kendimi süper alıştırmış acıkkmadıgım gibi irademe sahip çıkıp sırf beyin açlıgımdan kaynaklanan yeme isteklerimi yok edebiliyordum..
şimdi silkelenme ve kendime başakalarının yaptıklarına degil kendime gelmem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:121:

benim çocuklarda öyle kızkardeşim için diyolardı anne teyzem de dogurdu .ama diyodum ben 2 tane dogurdum sonra kardeşim 2. dogurdu yine zayıf.ee anne diyolar teyzem yine dogurdu yine zayıf.eh yapcak bişi yok zayıflamak lazımmm
tatil herkesin dengesini bozdu ya çocukların evde olmasıda seni etkiledi canım hep bişey hazırlıyorsun onlara
valla ben anlamam bana söz verdin biliyon

söz canım söz ama içimde 2 insan var sanki biri boşver ya ye biraz sonra verirsin diyo..
2.si aaa olurmu öyle bak süprer zayıflıyon devam küçük 1 lokmaya itiraz ettinmi oluyo bu iş diyo...

canım herkesin bünyesi farklı bir başakası için süper sonuç gösteren diyet sense aynı sonucu vermeyebilir. herkes kendi bünyesini artık tanıyor sende kendine uygun diyeti bulmuştun ona devam et bence
bide şuanki durumunun nedeni şuda olabilir ilk başta vücut ne olduğunu anlayamamıştı ama artık normal birşey olarak algılıyor ve kilo vermen duraklayabilir seni kandırmaya çalışabilir sen sakın ona inanma canım

fadik yok saliha yok fato yok oya bu hafta net için izin istedi.başka kimler yok aslı..:44:
ha bide benim iradem yok

kimse eşinize gelipte senin eşin ne şişko gibi alay etmez ama çocuklar öyle değil çocukların arkadaşları alay ediyor malesef senin annen şöyle baban böyle diye. o yüzden çocuklar daha çok istiyorlar annelerinden

emoşum yıllardır zaten o iki kişi çatışmadı mı biz hep ye bişey olmaz sonra dikkat edersin diyenin sözüne uyduğumuz için bu halde değil miyiz
uyma sen ona uyma

bol ılık su iç canım..öksürüge iyi geliyo

sağol canım

yok canım ya kilo vermem durmayacak ama ben yememi azaltmazsam almam hızlanacak..
ben bogazımı tutamıyom anlayacagın..:131::125:
metobolizmacıgımın bişi dedigi yok
ne kadar yakcaksan o kadar ye diyo ben yagları kullanırım diyo..
ama benim pis bogazım durmuyo:120::121:

bazen oluyo öyle he he diyecen kandıracan

haklısın canım toparlnma zamanı yaaa yoksa kilolar kapı önünde bugün azcık aralanık kalmış kapım ooooffffhemen geli gelivercekler yaaa..
ne kadar ayıp ya ben ne zorluklarla kovdum şu kiloları aaa hemencik gelip yerleşcekler

çocuklaR DERS ÇALIŞIYOLARDI ŞİMDİ MOLA VERDİLER ACIK BİLGİSAYAR OYNAYACAKLAR..
BEN ÇIKIYORUM..KENDİNE İYİ BAK.
BEN MURATHAN VE BİLALİ ÇOK SEVEN ANNELERİ..(YAZDIKLARIMI OKUYOLARDA)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…