- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #64.581
çocuklaR DERS ÇALIŞIYOLARDI ŞİMDİ MOLA VERDİLER ACIK BİLGİSAYAR OYNAYACAKLAR..
BEN ÇIKIYORUM..KENDİNE İYİ BAK.
BEN MURATHAN VE BİLALİ ÇOK SEVEN ANNELERİ..(YAZDIKLARIMI OKUYOLARDA)
haklısın canım toparlnma zamanı yaaayoksa kilolar kapı önünde bugün azcık aralanık kalmış kapım ooooffffhemen geli gelivercekler yaaa..
ne kadar ayıp ya ben ne zorluklarla kovdum şu kiloları aaa hemencik gelip yerleşcekler
ayşeyi dünmü evelsi günmü gördümdü sanki buralarda..
selam kızlaaaar
iyiyim çok şükür sizler nasılsınızz =))) yabancıladınız tabi aranıza katılmak isterimselam nasılsınız
iyiyim çok şükür sizler nasılsınızz =))) yabancıladınız tabi aranıza katılmak isterim
boyum 1.68 kilom şuan 76tşk edrm iyiyim
neden olmasın kendinizi bir tanıtın
boyum 1.68 kilom şuan 7665 olmak istiyorum kızlarr =) 20 yaşındayım henüzz coğrafya öğretmenliği okuyorum =)) 2. senemdeyim
owwww çok katı kurallarınız var canım yaaatakımımızda yer var canım ben sana kuralalrı yazayım sanada uygunsa takımımıza gelebilirsin canım
KURALLAR
1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.
owwww çok katı kurallarınız var canım yaaabunların bi kısmına uyamam ki ben okulum sınavlarım neyse size iyi kilo vermelerr
tamam canım anladımmmçok arsızdırlar canım bu kilolar hiç utanması yoktur davetsiz girerler içeri
Ayşe ailesinin yanınd acanım arada fırsat buldukça giriyor
selam kızlaaaar
boyum 1.68 kilom şuan 7665 olmak istiyorum kızlarr =) 20 yaşındayım henüzz coğrafya öğretmenliği okuyorum =)) 2. Senemdeyim
hoşgeldin diyecektim ama güle güle diyim bariowwww çok katı kurallarınız var canım yaaaBunların bi kısmına uyamam ki ben okulum sınavlarım Neyse size iyi kilo vermelerr
aha yine karçırdık birini
Sanada iyi kilolar vermeler canım
canım öle bile olsa utnama sonuçta bu bi rahatsızlık...çok yememiz ayrı bişey ama önüne geçmeye çalışıyrsun çabalıyrsun oda bişeydir yani...bozma hiç moralini incecik olcaz inşallah hepbirlikte
çok sağol canıımaha yine karçırdık birini
sanada iyi kilolar vermeler canım
aman aslı yaaa tatilin zehir oldu beeeeeeeeeeeegünaydın kızlar
ve beklenen oldu öksürükte başladı sıra hiç şaşmıyo
sizler nasılsınız
hehehe boşver sen yaptır tahlillerini bakalım verirsin kilolarıısonuç kronik şişko çıkacak kesindoktor tahlilleri hemşireye yazdırıken obezite testi dedi utandım yaaa. obez miyim ben ne yazık ki orantıya göre obezliğin sınırındayım. 158 boyla 74 kilo
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndimi canım bende bayıldım
ya herkes hasta canım ya tırsıyorum bende hasta olcam diye bebeğe geçer korkusuu..dikkat et canım.. geçmiş olsunmerhaba kızlarr nasılsınız?ben cok fena grip oldum bogazım acıyo burnum tıkalı nefes alamıyorum
emoş benide silkeler misinnnnnnnnnnnnnnbu hafta bana bişiyler oldu..
toparlanamaya çalıştıkca batıyorum..:125:
sanki 19 kiloyu ben vermemişim gibi başkalarından medet bekler oldum.
ne yapmışlar nasıl yapmışlar ne içmişler ne yemişler..
of ve kendi yaptıklarımı ve yeme düzenimi altüst ettim.
oysa kendimi süper alıştırmış acıkkmadıgım gibi irademe sahip çıkıp sırf beyin açlıgımdan kaynaklanan yeme isteklerimi yok edebiliyordum..
şimdi silkelenme ve kendime başakalarının yaptıklarına degil kendime gelmem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:121:
öpüyoruz murathan ve bilaliiiiiiiiiiçocuklaR DERS ÇALIŞIYOLARDI ŞİMDİ MOLA VERDİLER ACIK BİLGİSAYAR OYNAYACAKLAR..
BEN ÇIKIYORUM..KENDİNE İYİ BAK.
BEN MURATHAN VE BİLALİ ÇOK SEVEN ANNELERİ..(YAZDIKLARIMI OKUYOLARDA)
iyi hormonların iyiymişşşşş..ama kolestrole dikkat etmen lazım...vayy 1 kilo hee süpermişşçok sağol canıım
kızlar hormon seviyem normal çıktı ama kolesterol yüksek. doktor bir hap verdi gece yatarken içecem sabah bir tahlil daha yapacak.
bu arada söylemeden edemeyeceğim. mutluluktan ağlamak istiyorum biraz önce tartıldım veeeeee 72.6 çıktı . 2 günde 1000 gr gitmiş. dukana başladığım ilk gün sabah 73.6 dı bu sabah 73.2 di ve şimdide 72.6 çıktı inanamıyorum ve hiç aç kalmadım. umarım yarın sabah daha düşük bir rakam görürüm :)
akşam misafir var giremeyebilirim hepinizi öpüyom.
yeni arkadaşlar hoş geldiniz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?