Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam canım hoşgeldin aramıza ben sana özelden kuralalrı yazayım inş sende kaçmazsın kuralları görünce

süper canım şimdi daha dört bir elle sarılırsın kilo verdikçe
hormonlarda bir sorun çıkmadığına sevindim

aman aslı yaaa tatilin zehir oldu beeeeeeeeeeee

alışkınım canım ben doğal bu

başladımı yine kız kronikleştimi yoksa bu öksürük sende....dikkat et canım kendine

kronikleştiğinden değil canım üşütünce böyle oluyor önce boğaz gıcıklanıyo sonra burun akıyo en sonda öksürük ha arada birde ishal

aslıcığım bu kurallar her takımda yok mu yoksa sadece bizim takıma mı özgü..ben hepsinde var sanıyordum:44::44::44::44:

canım genel olarak var ama kuaralları takım kendi belirliyor

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hoşgeldin canım

kuralları gevşet kaptan biraz
ya ben bile hergün girmeme rağmen 7 yi tutturabilecem mi aman işim olurda giremezsem topiğe diye kasılıyom valla.

canım şuan izinlilr azken bile kimseyi bulamıyoruz 7 mesaj kuralı azalırsa inanın bizde gevşeriz
daha önceden haber verip izin alabilirsin ya da takımdaki bir çok kişide telim var sanada vereyim mesaj bırakırsın canım gelemediğinde

internetim olduğu ve benim koca bu kadar ilgisiz olduğu sürece buradayım
insanlar 7 mesajı görünce tırsıyooo sanırım.
ya ben hem burayı hem 70*79 topiğini şimdi birde dukan dieti topiği çıktı orayı birden takip ediyom. düşünün gari benim koca ne kadaaa ilgisiz. akşamları heç evde olmadığından hep yalnızıım. bana yoldaş oluyonuz yaa

aynı anda size yazacam,mutfağı silecem ve oğluşu oyalayacam diye bir kova suyu yere boca ettim kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…