- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #64.621
bundan sunu cıkarabilirizdemek ki bayan öğretmenler genelde kilolu.sorun bizde değil mesleğimizde
mesleği bırakalım
oh mis olmuştur evvv=) ay bu çocuklar hiç rahat bırakmıyor kiiiiiiiiiiiiiiiiiiikızlar bütün gündür temizlik yapıyorum.ancak gelebildim şimdi de oğluş rahat bırakmıyor
ah bu kocişlerrrr.ne iş yapıyor canım kocişinnnnninternetim olduğu ve benim koca bu kadar ilgisiz olduğu sürece buradayım
insanlar 7 mesajı görünce tırsıyooo sanırım.
ya ben hem burayı hem 70*79 topiğini şimdi birde dukan dieti topiği çıktı orayı birden takip ediyom. düşünün gari benim koca ne kadaaa ilgisiz. akşamları heç evde olmadığından hep yalnızıım. bana yoldaş oluyonuz yaa
anammmm durduk yere işşşşaynı anda size yazacam,mutfağı silecem ve oğluşu oyalayacam diye bir kova suyu yere boca ettim kızlar ya
afiyett olsunnnnn canımmmmm az olmuş sanki birazzzzBugünkü menüm
sabah-öğle:1 kaşarlı tost(hamburger ekmeğine ve yağsız)
akşam:2 dilim kepek ekmeği+6 kaşık yoğurtlu havuç salatası
ara:1 elma+1 portakal
spor yapmadım ama birazdan yapicimm
annemi gönderdim canım çantası çoktu önce ben önden ikisini indirdim çıktım sonnra kalanını indirdik birlikte 1 çantayla geldi 5 çantayla döndü bütün antalyayı alcaktı utanmasa
burdayken rahattım ne güzel defneyle ilgileniyordu yemekleri o yapıyordu ama çok yiyiordum valla anne sen git artık ben eski kiloma geri dönecem yoksa dedim...kendisini bi görsen 53 kilo yiyip yiyip kilo almayanlardan..eşim çok sinir ediyor beni annem gelince bak bakta utan kadın elli yaşından senden güzel fiziği var diye :))))annemde iyice havaya giriyor hehehehee
kıyamam kuzum yaaaaaagünaydın kızlar
ve beklenen oldu öksürükte başladı sıra hiç şaşmıyo
sizler nasılsınız
sonuç kronik şişko çıkacak kesindoktor tahlilleri hemşireye yazdırıken obezite testi dedi utandım yaaa. obez miyim ben ne yazık ki orantıya göre obezliğin sınırındayım. 158 boyla 74 kilo
ikoşum nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik
bu hafta bana bişiyler oldu..
toparlanamaya çalıştıkca batıyorum..:125:
sanki 19 kiloyu ben vermemişim gibi başkalarından medet bekler oldum.
ne yapmışlar nasıl yapmışlar ne içmişler ne yemişler..
of ve kendi yaptıklarımı ve yeme düzenimi altüst ettim.
oysa kendimi süper alıştırmış acıkkmadıgım gibi irademe sahip çıkıp sırf beyin açlıgımdan kaynaklanan yeme isteklerimi yok edebiliyordum..
şimdi silkelenme ve kendime başakalarının yaptıklarına degil kendime gelmem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:121:
oh mis olmuştur evvv=) ay bu çocuklar hiç rahat bırakmıyor kiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anammmm durduk yere işşşş
fadik yoksaliha yok fato yok oya bu hafta net için izin istedi. başka kimler yok aslı..:44:
ha bide benim iradem yok
bu hafta bana bişiyler oldu..
toparlanamaya çalıştıkca batıyorum..:125:
sanki 19 kiloyu ben vermemişim gibi başkalarından medet bekler oldum.
ne yapmışlar nasıl yapmışlar ne içmişler ne yemişler..
of ve kendi yaptıklarımı ve yeme düzenimi altüst ettim.
oysa kendimi süper alıştırmış acıkkmadıgım gibi irademe sahip çıkıp sırf beyin açlıgımdan kaynaklanan yeme isteklerimi yok edebiliyordum..
şimdi silkelenme ve kendime başakalarının yaptıklarına degil kendime gelmem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:121:
yok canım ya kilo vermem durmayacak ama ben yememi azaltmazsam almam hızlanacak..
ben bogazımı tutamıyom anlayacagın..:131::125:
metobolizmacıgımın bişi dedigi yok
ne kadar yakcaksano kadar ye diyo ben yagları kullanırım diyo..
ama benim pis bogazımdurmuyo :120::121:
owwww çok katı kurallarınız var canım yaaabunların bi kısmına uyamam ki ben okulum sınavlarım neyse size iyi kilo vermelerr
ya herkes hasta canım ya tırsıyorum bende hasta olcam diye bebeğe geçer korkusuu..dikkat et canım.. geçmiş olsun
buarada grubumubumlduğum için mutluyum :) bi eksiğim kilo cizelgem. onu hazırladım ama sayfama kaydedemedim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?