Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ah bu kocişlerrrr.ne iş yapıyor canım kocişinnnnn

kızlarrrrrrrr merhbaaaaaaaaaaaa nabersinizzzzzzzz özledim sizi geçmiş yapacağım amma tırsıyorumDD

Bugünkü menüm
sabah-öğle:1 kaşarlı tost(hamburger ekmeğine ve yağsız)
akşam:2 dilim kepek ekmeği+6 kaşık yoğurtlu havuç salatası
ara:1 elma+1 portakal

spor yapmadım ama birazdan yapicimm
afiyett olsunnnnn canımmmmm az olmuş sanki birazzzz

Allah kavuştursunnnnnn canımmmmmmm
darısı bana olsun bend eçok özledim anneciğimiii yaaaaaaa
:))))) anne yemekleri güzeldeeeeeeee işteee herşeyin bir sonu var heheD aayrıca çokda imrendim anneciğineee

günaydın kızlar
ve beklenen oldu öksürükte başladı sıra hiç şaşmıyo

sizler nasılsınız
kıyamam kuzum yaaaaaa((
sonuç kronik şişko çıkacak kesin doktor tahlilleri hemşireye yazdırıken obezite testi dedi utandım yaaa. obez miyim ben ne yazık ki orantıya göre obezliğin sınırındayım. 158 boyla 74 kilo

hiçde öyle obezlik sınır falan değil benceee canımmmm hakıszlık yapma kendineeeeee
belkide gerçektne bir sıkıntı var ondan zayıflayamıyorsunnnnn menüleirn abartı değil senin yemeylee ilişkili problem olmayabilirr ii yaptın gittin inş.birşey çıkmazz çıkarsada inş. üstesinden gelebileceğin şeylerdirrrr

ay kuzucummm sen takımınnnnnnnnnnnn motivasyon kaynağısın eğer saldıysan hemencik kendine gel lütfen:))))))
ayrıca şu hedeflerin varya onları kesnilkleee tutturacağına eminim hıhh

canım bende bu aralar cozuttum.bugün 2 tabak makarnayı cuuukkkk mideye valla.hadi hep beraber kendimize gelelim

onaa bir stoppppp diyorummmmmm bak nasıl duracak korkarrrrrrr benden:)

24 ocak

hazoş:7+
tedis:7+
blackcat:7+
1.73:7+
pinkcat:7+
aynalar:7+
fiyona:7+
yas23:1
oyagibi:izinli
emidaf:izinli
pisiq:izinli
melekayşe:izinli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…