- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #64.641
çok sağol canıım
kızlar hormon seviyem normal çıktı ama kolesterol yüksek. doktor bir hap verdi gece yatarken içecem sabah bir tahlil daha yapacak.
bu arada söylemeden edemeyeceğim. mutluluktan ağlamak istiyorum biraz önce tartıldım veeeeee 72.6 çıktı . 2 günde 1000 gr gitmiş. dukana başladığım ilk gün sabah 73.6 dı bu sabah 73.2 di ve şimdide 72.6 çıktı inanamıyorum ve hiç aç kalmadım. umarım yarın sabah daha düşük bir rakam görürüm :)
akşam misafir var giremeyebilirim hepinizi öpüyom.
yeni arkadaşlar hoş geldiniz ...
boyum 1.68 kilom şuan 7665 olmak istiyorum kızlarr =) 20 yaşındayım henüzz coğrafya öğretmenliği okuyorum =)) 2. senemdeyim
internetim olduğu ve benim koca bu kadar ilgisiz olduğu sürece buradayım
insanlar 7 mesajı görünce tırsıyooo sanırım.
ya ben hem burayı hem 70*79 topiğini şimdi birde dukan dieti topiği çıktı orayı birden takip ediyom. düşünün gari benim koca ne kadaaa ilgisiz. akşamları heç evde olmadığından hep yalnızıım. bana yoldaş oluyonuz yaa
aynı anda size yazacam,mutfağı silecem ve oğluşu oyalayacam diye bir kova suyu yere boca ettim kızlar ya
bundan sunu cıkarabilirizdemek ki bayan öğretmenler genelde kilolu.sorun bizde değil mesleğimizde
canım bende bu aralar cozuttum.bugün 2 tabak makarnayı cuuukkkk mideye valla.hadi hep beraber kendimize gelelim
ellerineee sağlık canımmmm24 ocak
hazoş:7+
tedis:7+
blackcat:7+
1.73:7+
pinkcat:7+
aynalar:7+
fiyona:7+
yas23:1
oyagibi:izinli
emidaf:izinli
pisiq:izinli
melekayşe:izinli
menüm
sabah:2 dilim kepek ekmeği+1 kk beyaz peynir
öğle:2 dilim kepek ekmeği+2 yumurtalı yağsız omlet
akşam:2 tabak peynirli makarna
nasıl yedim hala inanamıyorum.ara mara yok.yarın aç kalıciiim
heyyyyyyytttttttttt noluyor bakim sizeee knedinizee gelin burası yeme topiğimii zayıflama ttopiğimi hımmmm
hemşom merhaba nasıl gidiyor hamilelik canım
canım haklısın silkinip kendime geldim artık aç yatacağım.yemek yok artık.
merhabaaaaaaaa hayatımmmmmm
iiyim şükür
sen nasılsın bakimmm, benim hemilleik iyidir inş.D ne durumda bilmiyorum yeme potansiyelim mevcutt birde herkessssss çif canlısın ye diye baskı yapıyorrr vallaaa gerilmeyeee başladım:)
şimdi o 2 tabak makarnayı yakma zamanı.spora gidiyorum görüşürüz
gerilme canım benim.inan benim hamileliğim psikolojik olarak çok zor geçmişti.şimdi olsa keyfini çıkarırım valla sende keyfini çıkar.bırak herkes düşsün üstüne.bebiş geldikten sonra sen dahil kimse seni görmeyecek bile.her ilgi o minicik bebişin olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?