Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol canım içimi rahatlattın bende bir vijdan azabı vardıki sorma...

selam kızlar nasılsınız amcamlar gitti sonra pc ye kardeşim el koydu anca alabildim alana kadar sitem ediyo ya

Son düzenleme:
sabah-öğle
2 köfte
domates
biber
1 dilim ekmek
1 kupa çay

ara
1 portakal

akşam
1 kase çorba
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık barbunya
salata

ara
1 kupa çay
1 mandalina

yarın spora gideceğim kızlar.. Sabah erkenden o yüzden erken yatmam lazım herkese iyi geceler.

hoşgeldin aslı bişi diyim hemen ben geçen hafta sayım yapmamıştımya sıram gelince 2 hafta üstüste sayım yapayım yada sen ne önerirsin

canım senin yapacağın listeyi artık kaldırdım sadece günlük mesaj sayımı var 2 hafta yapmana gerek yok canım

selam aslıcım iyiyiz sen nasılsın canım

sağol canım amcamlar gelinc ehemen çıktım kusura bakma şimdi cevap yazıyorum

selam kızlar nasılsınız amcamlar gitti sonra pc ye kardeşim el koydu anca alabildim alana kadar sitem ediyo ya

selam canım. menünü de okudum çok kontrollüsün afiyet olsun. Selam verir kaçarım. Yarın erken kalkıcam oğluş var çok erken kalkıyor benim.

don't war make love şekerim ahahahaah

aah aahh bide ingilizce bilsem sırf bu yüzden yüksek lisans yapamıyorum şehir merkezinde de çalışmıyorum ki kursa gitsem

bu yazıdan şunu anladım evet yeni gelenlerle bizzat ilgileneceğim aslı biraz haşin ve cevval olduğumu biliyorum o yüzden izin aldım çok kırmızı kullandın sana kırmızı çok yakışıyor

anladın sen onu

sen iyi bir yöneticisin biliyor musun?
merak etme !!!

tşk edrm canım

canım kaç kilo olduğunun bir farkı yok yeter ki biraz kilolu ol yeter dünyadaki bütün şişmanlarla aynısındır sen herkes için malesef böyle olay

hadi bakalım:) acaba aslı içebildi mi o yaptıgımız karışımı

canım sivasta içiyordum burda kaldı

ya ben yumurta sevmediğimden belki öyle o güzelim çiğköfte heba oluyor yazık yapmasyın ya

metabolizma hızlandırıcıı

3 lt su
1 limon
1 elma
1 tatlı kaşiği tane karabiber
1 tatlı kaşiği karanfil
2 çubuk tarçın
elma ve limonu dilimleyip atıyorsun elmaz yumuşayana kadar hepsini birden kaynatıyorsun.her yemekten önce 1 bardak içiyorsun..buzdolabında saklayabilirsin..bu canım tarifff

Sağol canım benim tarifimde de buna ek olarak 1 adet zencefil var,çok güzel idrar söktürüyo gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…