- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #65.561
Bugünkü menüm
SABAH
-1 simit ve 2 kk köy peyniri
-2 kupa yeşilçay
ARA
-yok
ÖĞLEN
-yok
ARA
-yok
AKŞAM
-1 porsiyon keşkek
-2 tane baklava:18:
ARA
-1 portakal
-1 mandalina
-1 dilim elma
Hayır tatlım çok olmamış,bence menülerde ekmek mutlaka olmalı (günde 4 dilim olabilir)gerçi seninkinde sabah 2 dilim tostla yemişsin,öğlen kurufasulye de ekmekten sayılıyomuş,mısır da sarmanın içi de ya bulgurlu ya da pirinçli onlar da ekmekten sayılır,bir de menüne yoğurt ,salata ve meyve eklesen daha iyi olur. .
hoşgeldin aslı bişi diyim hemen ben geçen hafta sayım yapmamıştımya sıram gelince 2 hafta üstüste sayım yapayım yada sen ne önerirsin
selam aslıcım iyiyiz sen nasılsın canım
selam kızlar nasılsınız amcamlar gitti sonra pc ye kardeşim el koydu anca alabildim alana kadar sitem ediyo ya
don't war make love şekerim ahahahaah
bu yazıdan şunu anladım evet yeni gelenlerle bizzat ilgileneceğimaslı biraz haşin ve cevval olduğumu biliyorum o yüzden izin aldım çok kırmızı kullandın sana kırmızı çok yakışıyor
sen iyi bir yöneticisin biliyor musun?
merak etme !!!
selam canım. menünü de okudum çok kontrollüsün afiyet olsun. Selam verir kaçarım. Yarın erken kalkıcam oğluş var çok erken kalkıyor benim.
iyiyiz nuraycım sen nasılsınnselam, sabah girdim ama yazamadım netim çok yavaş. Nasılsınız kızlar..
ben yediklerimi bi yazsammm çüş dersinnnbugünkü menümü yazıyorum..
sabah
1 adet tost
1 çay
1 yumurta
öğle
yarım tabak kuru fasülye
6 adet lahana dolması
ara
1 kase mısır patlağı
akşam
4 adet lahana sarması
çok mu olmuş kızlar ya
Bugünkü menüm
SABAH
-1 simit ve 2 kk köy peyniri
-2 kupa yeşilçay
ARA
-yok
ÖĞLEN
-yok
ARA
-yok
AKŞAM
-1 porsiyon keşkek
-2 tane baklava:18:
ARA
-1 portakal
-1 mandalina
-1 dilim elma
sabah-öğle
2 köfte
domates
biber
1 dilim ekmek
1 kupa çay
ara
1 portakal
akşam
1 kase çorba
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık barbunya
salata
ara
1 kupa çay
1 mandalina
ahahahaha dün akşam annemle tv seyrederken pelinle boğaç çıktı annem bak bu da senin gibi şişko demez mihalbuki bence o benden şişko saol be dedim ama onun göbeği daha büyük diyo zügürt tesellisi aklınca.)
hadi bakalım:) acaba aslı içebildi mi o yaptıgımız karışımı
hayır yumurta çiğ olurmu?bulgur acı filan yoğuruyorsun yeşillik ve yağda çırpılıp pişirilmiş yumurta karıştırıyorsun.eşim urfalı her pazar isterler oğlumla ikisi bende yaparım.ben konyadayım sen nerdesin?
Ayy görüyomusun yaa canını istettim şimdi tühhh.
Çok güzel bi menü,ben de çok severim brokoliyi bi ara ben de takmıştım hergün haşlayıp yoğurtla yiyordum,harika bi besin.
Tam olarak nasıl bi karışım bu acaba benim de bi tarifim vardı aynı mı acaba?
Hoşgeldin esen ikimiz aynı günlerde başladık sanırım inşaallah keyifle kilo veririz,bu arada ben de çoook severim çiğ köfteyi,eşim arada yoğurur,harika yapar.
İnşaallah hayırlısıyla olur ve senin için daha güzel bi ortam oluşur orada.
hehe hazal ın resimlerini görünce ben de böyle hissetmiştim:))
ilkoşşşşşş nerdesin nerdeeeeeeeeeeeeeeee..elma dersem çık armut dersem yine çıkk....
Sağol canım benim tarifimde de buna ek olarak 1 adet zencefil var,çok güzel idrar söktürüyo gerçekten.metabolizma hızlandırıcıı
3 lt su
1 limon
1 elma
1 tatlı kaşiği tane karabiber
1 tatlı kaşiği karanfil
2 çubuk tarçın
elma ve limonu dilimleyip atıyorsun elmaz yumuşayana kadar hepsini birden kaynatıyorsun.her yemekten önce 1 bardak içiyorsun..buzdolabında saklayabilirsin..bu canım tarifff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?