Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben bugünlük çıkıyorum..
eger hava şartları uygun olursa kaynımlar eskişehirde gelcekler ve manisa ya kız istemeye gitcez...
gece onlarla beraber gelirsek.ancak yarın akşama gelirim buraya...
ohh isteyin bakalım kızı=) burası çok güzel kar yağıyor heryer bembeyaz olmuşşşşşşşşşşşşşş

günaydın kızlar misafir geliyo bu saatte aradılar yataktan kalktık bizde uykulu uykulu gezinecem artık :26::26::26:

ya canım doğum sonrası işte...verdim çoğunu zaten çok az kaldı..3 kilo daha verdim mi tamam 24 kilo aldımmm ben hamileyken

yuuuhhh ciddin mi kız valla bilmiyordum ben 12 kilo aldığım halde doğum sonrası perişandı valla süper toplamışsın kendini hazlacığım şimdi daha bi tebrik ettim seni

zügürt tesellisi.. bende okuldayken aynı kiloda olduğum arkadaşlarıma en azından gıdım yok derdim... bu da benim tesellimdi

canım benimmmmmmm
yaa insanlar ne fedakarlıklar yapıyo hıh

Bugünkü menüm
SABAH
-1 simit ve 2 kk köy peyniri
-2 kupa yeşilçay

ARA
-yok

ÖĞLEN
-yok

ARA
-yok

AKŞAM
-1 porsiyon keşkek
-2 tane baklava
:18:

ARA
-1 portakal
-1 mandalina
-1 dilim elma

akşamlar meyve dahil bişi yemememiz lazım 7 den sonra özellikle.. tatlıyıda yiyeceksen ayır ve sabah ye akşama kadar erit.. ben öyle yaptım akşam ağır yemekleri ayırıp sabah yedim.. bi süre sonra yemiyorsun bile

Günaydın kızlaaaaarburası bana iyi geldi,epeydir gevşeyen diyet modum yeniden sıkılaşmaya başladı galiba ,sporu epeydir boşlamıştım ama yine leslie bacımla spor yapasım var artık.İnşaallah 1-2 güne başlarım ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…