- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #65.601
bana da yapmazdı da bebeğe geçiyor işte sütte bi kere bulgur pilavı yemiştimm bilmiyordum gaz yaptığını bebeğe hastanelik olduk valla ilk zamanlarrben de gaz yapmıyo yada mide karın kocaman hissetmiyorum
ohh isteyin bakalım kızı=) burası çok güzel kar yağıyor heryer bembeyaz olmuşşşşşşşşşşşşşşkızlar ben bugünlük çıkıyorum..
eger hava şartları uygun olursa kaynımlar eskişehirde gelcekler ve manisa ya kız istemeye gitcez...
gece onlarla beraber gelirsek.ancak yarın akşama gelirim buraya...
kız şimdi kızlımazda ona hamile hamile oturur ağlar o şimdi
ahahhahaha emoşş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabana 2 şer ölçü kullanmam gerekcek desenize
günaydınn cınımmmmmmmmmmmmm
günaydın 14 .takımın güzelleriiii
ya canım doğum sonrası işte...verdim çoğunu zaten çok az kaldı..3 kilo daha verdim mi tamam 24 kilo aldımmm ben hamileyken
kızlar ben çıkıyorum. uykum geldi malum yarın sabah erken kalkıp görüşmeye hazırlanıcam. benim için dua edin lutfen.
öpüyorum hepinizi
hadi canım inşallahhben başarı öykülerini sık okuyorum beni gaza getiriyo..Inşallah bende yazarım bi gün orayaaa..50 kilo verdim diyeee
bi iştahsızlık oldu canımm geçicihayırdır güzelim hasta mı olcan yaaa..Bu kadar açlık iyi degill
otur oya salihanın üzerine olmazsa ben de gelirim..Ikimiz birden zayıflatalım şu kızı aramızda ..Pelinle boğaç var ya onlar gibi......................
zügürt tesellisi.. bende okuldayken aynı kiloda olduğum arkadaşlarıma en azından gıdım yok derdim... bu da benim tesellimdiahahahaha dün akşam annemle tv seyrederken pelinle boğaç çıktı annem bak bu da senin gibi şişko demez mihalbuki bence o benden şişko saol be dedim ama onun göbeği daha büyük diyo zügürt tesellisi aklınca.)
Ben çıkmak zorundayım kızlar
kocişim internet manyagı karıcıgım diyo
çocuklar birbirini yiyo..
Anlayın ne zorluklarla girdigimiişte...
Neyse çıktım size iyi sohbetler...
Geceleyin ansızın gelebilirim..
Kociş ve çocuklar yatınca
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ona limonda sıkarsan uçar ayyyyyyy bende isterimmmmkızlar brokoli sarımsaklı yogurtla süper oluyormus tavsiye ederim
Bugünkü menüm
SABAH
-1 simit ve 2 kk köy peyniri
-2 kupa yeşilçay
ARA
-yok
ÖĞLEN
-yok
ARA
-yok
AKŞAM
-1 porsiyon keşkek
-2 tane baklava:18:
ARA
-1 portakal
-1 mandalina
-1 dilim elma
sabah-öğle
2 köfte
domates
biber
1 dilim ekmek
1 kupa çay
ara
1 portakal
akşam
1 kase çorba
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık barbunya
salata
ara
1 kupa çay
1 mandalina
günaydın neslicimm..Günaydın kızlaaaaarburası bana iyi geldi,epeydir gevşeyen diyet modum yeniden sıkılaşmaya başladı galiba ,sporu epeydir boşlamıştım ama yine leslie bacımla spor yapasım var artık.İnşaallah 1-2 güne başlarım ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?