- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #65.861
vay vay vay çokgüzel analiz etmişsinCanım yediklerin miktar olarak az ama hep ekmek grubu yemişsin,"ekmek,kek,kurabiye,barbunya ve pilavın" hepsi ekmek grubu olmuş,mesela pilavı yemeseydin de onun yerine güzel bi salata yapsaydın bol bol yeseydin arayı da meyveyle veya kuru kayısı+ceviz(2-3 tane) ikilisi ile yapsaydın daha sağlıklı olurdu bence.
seve seve ne demekİnsanın aklına yer ediyo dimi bi gece öncesinden,benim de canım istedi vallahi dünkü muhabbetler sırasında ama bugün fırında balık yapıcam kayınvalidemlere götürüp beraber yiycez İnşaallah.Sen makarnadan benim yerime de yee tamam mı?
filmde oluyo çünkü karşılıklı gerçek sevgiyi bulamıyoruz.. ama bulsak seve seve ölürümmm zaten böyle yaşamanında ölümden farkı yok.. en azından sevmiş olurumcanım onlar filmlerde gerçekte öyle aşk olmaz
canım onlar filmlerde gerçekte öyle aşk olmaz
filmde oluyo çünkü karşılıklı gerçek sevgiyi bulamıyoruz.. ama bulsak seve seve ölürümmm zaten böyle yaşamanında ölümden farkı yok.. en azından sevmiş olurum
niye kıııııııııııııııız
sen izledin mi canım o klibigerçi aşk var mı ondanda şüpheliyim ben ya
dört üç mü dört ikiyi bulsam mecnun olcamcanım inan vardır seni öyle sevecek biri ama o zamanda sen sevmiyon
ben hep bunu düşünmüşümdür mutlaka beni sevecek birileri vardır deli gibi vardırda ama ben şu böyle bu böyle diyerek istemiyorum dört dörtlük biride yoktur dünyada zaten dört üçlük yakaladın mı yeter
perşembe günü çorba günü yap tuvalet sorunu olmasınkızlar bugün tekrar eksileri gördüm çok sevindim İnşaallah cumaya başına bi hal gelmez benim eksilerin çünkü hep perşembe güzel çıkıyorum cumaya bi aksilik oluyo da...
izleyim şimdi merak ettim:)ilkin cüneyt ergün bilinmeyen saat uygulaması diye şarkısı var klibin son 20 saniyesi o kadar değişik ki izlemelisinn.. insan böyle sevmeyecekse hiç sevmesin dedim
aman kızlar geç uyandık hemen yemeğinizi yiyin akşama yüklenmeyin
aslı ay çok güldüm delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüübülent ersoy saçını hürrem kızlı yapmış ben vazgeçtim
sen izledin mi canım o klibi
dört üç mü dört ikiyi bulsam mecnun olcam
bende makarna mı hazırlayayımizleyim şimdi merak ettim:)
yedik yedik:))) kaçar mı
aslı ay çok güldüm delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
yüzünü yumuşattığını düşünüyormuşaayy haksız mıyım ama
çok güzelmiş klip((
yüzünü yumuşattığını düşünüyormuşkıskanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?