- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #65.821
yemesemiydim poğaca da=((( öliyim miii=) ahhahhaapogaçada başka bişi yok ama
aneyyyy 1 tane daha mıııı..ay ben bitane yaptım 2. yi düşünmüyorum bile çok yordu biziii bu cadııı=))çok zor günler geçirdim psikolojim alt üst oldu vallaaaaaaa..daha yeni yeni toparladımmm..gerçi benimki çok huysuz uyumayan bi çocuk belki ondandır=)Ayyy canım dellendirme beni şimdi dur zaten kendimi zor frenliyorum 1 tane daha doğurmamak için,benim 2 oğlum var Allah bağışlasın ama çocuğu çok seviyorum,yani çalışmasam bir de belimde fıtık olmasa hiç düşünmezdim 3.4.de yapardım herhalde.
Amin canım ne diyetine ne de sağlığına zeval vermesin Rabbim.
çok da kötü değil be emoşşşkahvaltısaat 08:00)
1 adet sigara böregi
1/2 dilim kek
1 dilim ekmek
1ç.k. tereyağ
1/2 kk peynir..
ara:
(yolda )1 avuç nohut leblebi karışımı
öğle_akşam6:00)
1/2 kase mercimek çorbası
2 adet yaprak sarma
2 y.k. pirinç pilavı
3y.k. et sote
2y.k. salata
2y.k. yogurt
1 adet kalbura bastı
saat 20
1/2 kase yogurt
spora gelince spor bedenen bugün oturma egzersizi yaptım...sabah 10 dan itibaren saat 14 e kadar yolda arabada oturma ve akşam saat 18 den saat 22 ye kadar yine arabada oturma ..
arada kalan sürede kız istemede oturma..
amma ne yorucuymuş oturma
kurabiyeler fazla olmuşş sankimm..oh ne güzel konserveni de yapmişsinnn..Şimdi sıra harika(!) menümde
SABAH
-1 sucuklu yumurta
-3,4 ince dilim köy peyniri
-2 dilim ekmek
-2 kupa yeşil çay
ÖĞLEN
-160 grlık yağı iyice süzülmüş ton balığı
AKŞAM
-1 kase yoğurt çorbası
-4-5 kaşık yeşil fasulye(kendi yapımım konserve)
-1 dilim ekmek
ARA
-4 tuzlu kurabiye
-1 fincan kahve.
Haa bu arada 1 saat de evi kazıdım spor yerine geçmiş midir?
bence güzelllllllllllllllllllllllllllllllllll...bugun kek günü sanırım bi kaç kişi kek yemiş hehehehesıra benim menümde.yazıp çıkcam kızlar kocişim kedinin ciğere baktığı gibi bakıyor pc ye
sabah:1 dilim ekmek+biraz peynir
öğle:yok
ara:1 ince dilim kek+2küçücük kurabiye
akşam:5 kaşık barbunya+2 kaşık yoğurt+2 kaşık pilav
ayyy ne irade ya ben bugün bittim vallaa
Günaydın kızlaaar ne o daha kimseler uğramamış?Uyuyomusunuz yoksa hala?
selam canımmmmmmmmmmmmmmGünaydın kızlaaar ne o daha kimseler uğramamış?Uyuyomusunuz yoksa hala?
bende bendeeeee..benimde gitmem lazım annemin arkadaşı var ona gitcektim ama kar heryer gidemedimmmmkızlar dişçiye gidecem bgn dolguyu yaptıracam hiç sevmiyorum dişçiye gitmeyi yaaavv..
selam kızlar bugün ammada uyumuşum herkeste uyumuş galiba
iyiyim canım sen nasılsın
iyiyim canım bende başım ağrıyor..ve canım sıkıldı evde oturmaktan kardan dışarı çıkılmıyorr offfff.
bizim ev yokuşta kalıyor carefourda yolukuşun başında...dünde kar yağınca çocuklar kaymış buz pisti olmus kaldırımm..markete gitcem 5 adım atıyorum hooppp geri kayıyorumm ay çok komiktiiii..kaç kez kaydım allahtan düşmeden gittim geldmm..
bizim ev yokuşta kalıyor carefourda yolukuşun başında...dünde kar yağınca çocuklar kaymış buz pisti olmus kaldırımm..markete gitcem 5 adım atıyorum hooppp geri kayıyorumm ay çok komiktiiii..kaç kez kaydım allahtan düşmeden gittim geldmm..
günaydın kızlar.deli gibi uyumuşum bugün ya.çok özlemişim uyumayı
aslı çizelgene baktım da uçmuş 20 kilo helal sana be.maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?