Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pogaçada başka bişi yok ama
yemesemiydim poğaca da=((( öliyim miii=) ahhahhaa

aneyyyy 1 tane daha mıııı..ay ben bitane yaptım 2. yi düşünmüyorum bile çok yordu biziii bu cadııı=))çok zor günler geçirdim psikolojim alt üst oldu vallaaaaaaa..daha yeni yeni toparladımmm..gerçi benimki çok huysuz uyumayan bi çocuk belki ondandır=)

çok da kötü değil be emoşşş

sporuna bayıldım bu arada=)))))) bende ondan yaptım bi fazlası buzdolabı temizledim o kadar=)
kurabiyeler fazla olmuşş sankimm..oh ne güzel konserveni de yapmişsinnn..

bence güzelllllllllllllllllllllllllllllllllll...bugun kek günü sanırım bi kaç kişi kek yemiş hehehehe

kalmamış kimseler..bende kaçayım cadımla uğraşayımm..inek süt vermeye hazır bi emzireyim acıkmıştır hem belki uyur yaaaaaaaaaaaaaaa

Günaydın kızlaaar ne o daha kimseler uğramamış?Uyuyomusunuz yoksa hala?
selam canımmmmmmmmmmmmmm

kızlar dişçiye gidecem bgn dolguyu yaptıracam hiç sevmiyorum dişçiye gitmeyi yaaavv..
bende bendeeeee..benimde gitmem lazım annemin arkadaşı var ona gitcektim ama kar heryer gidemedimmmm

selam kızlar bugün ammada uyumuşum herkeste uyumuş galiba

naber aslıcımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bizim ev yokuşta kalıyor carefourda yolukuşun başında...dünde kar yağınca çocuklar kaymış buz pisti olmus kaldırımm..markete gitcem 5 adım atıyorum hooppp geri kayıyorumm ay çok komiktiiii..kaç kez kaydım allahtan düşmeden gittim geldmm..

iyiyim canım bende başım ağrıyor..ve canım sıkıldı evde oturmaktan kardan dışarı çıkılmıyorr offfff.

geçmiş olsun canım burda kar yok daha

bende çok korkarım karda yürümekten erzuruma gittiğim ilk sene düşüp bacağımı sakatladım ani bir hareketle bacak dönüyo şişiyo o yüzdem fobi oldu bende karda yürümek

helal sana kaymadan gitmiş gelmişsin.biz burda kar neyim görmüyoz da yağmur felaket.bir cam sileyim diyom ama mümkün mü yazık olcak emeğime valla anında kirlenecek

aslı çizelgene baktım da uçmuş 20 kilo helal sana be.maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah

günaydın kızlar.deli gibi uyumuşum bugün ya.çok özlemişim uyumayı

günaydın canım bugün herkes uykuya dalmış

aslı çizelgene baktım da uçmuş 20 kilo helal sana be.maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah

tşk edrm canım
darısı senin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…