- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #66.081
Arkadaşlar ben de bugünkü menümü yazayım akşama evde olmayacağım erken gelirsem yine girerim İnşaallah.
SABAH
-2 dilimden biraz fazla ekmek
-1 haşlanmış yumurta
-4,5 dilim köy peyniri
-2 kupa yeşilçay
ÖĞLEN
-sabah geç olduğu için yemedim
AKŞAM
-fırında alabalık buğlama
-salata
-1 dilim ekmek
ARA
illaki ara yaparım ama meyve olur inşaallah
Öpüyorum hepinizi
aççççççççççççççççççççııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.iki gündür yediklerimi telafi yapmak için 1 dilim ekmek ve azcık peynirden başka bişey yemedim ama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaçççççççççççççççççççııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm
Şahane menü,pörfecto
kahvaltı:
1/2 dilim ekmek
2 y.k. Acılı domatesli sos
1 kk peynir
1 küçük dilim sünger tatlısı
ögle:
4 y.k. Nohut
1 kase cacık
ara:şekersiz ve kremasız sade nescafe
akşam:
1 adet fırında balık
maydonoz ve roka(limonlu)
sogan salatası
ara:
Türk kahvesi(az şekerli)
İyiyim Aslıcım sadece biraz soğuklardan dolayı belim ağrıyo,sen nasılsın ha bu arad aslı senin arkadaşlık isteği gelmedi bana.slm kızlar nasılsınız
At anam at ben adam olmam,ne yiyon o kalori yüklerini değil mi ya tutsana boğazını ama yook illaki yiycem.dur bende domates atam sana
ama sakın yeme domatesleri
kızın bana kızın ki bi daha yiycem zaman en azından sizden korkuyum..kız sakla şunları sabah uyanınca yee
Ah canım estağfurullah yeni tanışınca olur böyle şeyler,hem daha yaşın kaçki de yaşlıyım diyosun.neslihan evet hatırladım ee grubun en yaşlısı benim herhalde unutkanlık var canım
makarnada tıkansaydı keşke
İyiyim Aslıcım sadece biraz soğuklardan dolayı belim ağrıyo,sen nasılsın ha bu arad aslı senin arkadaşlık isteği gelmedi bana.
1 dilim salakbugün ki menum
sabah küçük bir sandviç içinde 1 dilim salak 2 ince dilim kaşar peyniri vardı
ara yok
öğlen avuç içi büyüklüğünde tavuk eti 2 yemek kaşığı bulgur pilavı yarım kase tarhana çorbası yarım havuç ve birkaç dal roka
ara yok
akşam sevgilimle bulusucam ne yerim bilmiyorum ama diyeti bozmam. nargile içmeye gidicem.
sen yaptın yoğurtlu makarna dedinn.. allahtan gece kalkıp pişirmedim
Canım bizim buralarda yapılan ev peyniri özel bi adı yok ama zaten bi kalıp peynir 1 kibrit kutusu kadar ben o kalıbı dilimleyip sıcak suda tuzunu çıkarıyorum.çok fazla kalorili olacağını sanmam
güzel canımm ölçülü afiyet olsun... köy peyniri çok kalorili değil dilim demişsin peynirin adı ne ki
tabiki evdeki en büyük kocaman kaseye koydumamin afiyet olsun
çok yemedin dimi
tamam bende hACIIIIIIIII HİÇ MERAK ETMEyarın halamlar geliyor kızlar çok giremem haberiniz olsun
ASLIIIII ben sana yollayım teklif olmazsa.
KIZ ASLIIIIIIII gecenin bi yarısı yoğurtlu makarna dedin.. tam açlık saatleri.. akşam 7den sonra yemek muhabbetine gelememmmmmmmmmmmmalla alla ben kendini camdan aşağı at desem atacan mı
KIZ ASLIIIIIIII gecenin bi yarısı yoğurtlu makarna dedin.. tam açlık saatleri.. akşam 7den sonra yemek muhabbetine gelememmmmmmmmmmmm
yeşil çay içtim cin gibi olsumazcık facede okey oyniim hadi ii geceler bırrrrrrrrrrrrrççç
çook haklısın hep ekmek grubu yedim offff..ya bana bişeyler oluyorrr tutamıyorum kendimii napcam yaaMerhaba Emine adım Neslihan canım,iyiyim sağol sen nasılsın canım?
Hazalcım yediklerinin neredeyse hepsi ekmek grubu"katmer,ekmek,çorba,makarna,poğaça" her besin grubuna yer vermeye çalışsan daha iyi ve sağlıklı olurdu ama herzaman da denk gelmiyo tabii.
Eminecim akşam yemeklerini 6 da falan yiyoruz ee tabi 8,9 arası acıkıyorum ama genelde meyve yiyorum o saatlerde,bazen misafir falan olursa kaçabiliyor ama.
Ahh ahh ben ekmeği çok seviyorum ama o beni sevmiyo tabiiki,dayanamıyom himmet abiii:125::125::125:.
selamm aslıcımmmmmmmmmslm kızlar nasılsınız
hahahhhhahahaa=))) döv dövv..beni de dövvvvvvvvvvHaa kızlar buarada utanarak söylemeliyim ki ben o şahane menünün üstüne akşamdan sonra bir de 1 dilim kek yedim,4,5 tane de kestane yedim(burda sesim iyice kısılıyo,gözlerim başka tarafa bakıyo)veeee kızarıyorumve kendimi çantalıyorum size zahmet olmasın diyee .
anaaaa yemedim mi başka hiçbişey makarnayla mı duruyorsunnnhoşgeldin bebeeeeemkız aslı bugün makarna yedimya.... akşamada çorba planlıyordumm çorbayı yemedim :26: cumayı düşününce midem tıkandı:18:
sünger tatlısı yogurt tatlısı gibi ama yagsız...
he yaaa valla ölecem açlıktannnnnkurudummmm resmen hehehheahh canımm açlıktan ölecenbu ne kız
kusura kalman kızlar benim veletler ailede sayıda azalma yaşanacak yoksa ben çıkıyorum
tamam canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmyarın halamlar geliyor kızlar çok giremem haberiniz olsun
selamm aslıcımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?