Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

güzel canımm ölçülü afiyet olsun... köy peyniri çok kalorili değil dilim demişsin peynirin adı ne ki

moralini bozma
açım deme
biz aç değiliz
biz aç değiliz
sadece bi süre için az yicez
zayıflayınca sağlıklı beslencez
böyle düşünelim be anammmmmmmmmmm

Şahane menü,pörfecto.

slm kızlar nasılsınız
İyiyim Aslıcım sadece biraz soğuklardan dolayı belim ağrıyo,sen nasılsın ha bu arad aslı senin arkadaşlık isteği gelmedi bana.

dur bende domates atam sana
ama sakın yeme domatesleri
At anam at ben adam olmam,ne yiyon o kalori yüklerini değil mi ya tutsana boğazını ama yook illaki yiycem.

kız sakla şunları sabah uyanınca yee
kızın bana kızın ki bi daha yiycem zaman en azından sizden korkuyum..

neslihan evet hatırladım ee grubun en yaşlısı benim herhalde unutkanlık var canım
Ah canım estağfurullah yeni tanışınca olur böyle şeyler,hem daha yaşın kaçki de yaşlıyım diyosun.

1 dilim salak

güzel canımm ölçülü afiyet olsun... köy peyniri çok kalorili değil dilim demişsin peynirin adı ne ki
Canım bizim buralarda yapılan ev peyniri özel bi adı yok ama zaten bi kalıp peynir 1 kibrit kutusu kadar ben o kalıbı dilimleyip sıcak suda tuzunu çıkarıyorum.çok fazla kalorili olacağını sanmam

ASLIIIII ben sana yollayım teklif olmazsa.

amin afiyet olsun
çok yemedin dimi
tabiki evdeki en büyük kocaman kaseye koydum
ohhhhhhhhhh aklıma geldide yerken nasıl huzur kapladı dört bir yanımı
büyük et çatalıyla sara sara spagetti
ya bu makarnannın kalorisi çok düşük
1 paket makarna 340 kalori

tabiki mayonez ve ketçap kullanmıyorummm

çook haklısın hep ekmek grubu yedim offff..ya bana bişeyler oluyorrr tutamıyorum kendimii napcam yaa

slm kızlar nasılsınız
selamm aslıcımmmmmmmmm

hahahhhhahahaa=))) döv dövv..beni de dövvvvvvvvvv

hoşgeldin bebeeeeemkız aslı bugün makarna yedimya.... akşamada çorba planlıyordumm çorbayı yemedim :26: cumayı düşününce midem tıkandı:18:
anaaaa yemedim mi başka hiçbişey makarnayla mı duruyorsunnn

sünger tatlısı yogurt tatlısı gibi ama yagsız...

hmm anladımmmmmmmmmmmmm

ahh canımm açlıktan ölecen bu ne kız
he yaaa valla ölecem açlıktannnnnkurudummmm resmen hehehhe

kusura kalman kızlar benim veletler ailede sayıda azalma yaşanacak yoksa ben çıkıyorum

hehehe git kurtar aileni azalmasın sayı =)))
yarın halamlar geliyor kızlar çok giremem haberiniz olsun
tamam canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…