Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
2 zeytin
2 dilim salam
1 dilim ekmek
1 kupa çay

ara
mandalina

akşam
1 kase çorba
salata

ara
1 tane baklava

ünvden sınıf arkadaşım canım abisi var mı yokmu bilmiyom
durmuş da benim çaliştiğim okuldan arkadaşım 2 ortak ark. varmış da biri sen biri durmuş soyadları aynı da..bide nevşehir ikiside akrabası ya da=)

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
2 zeytin
2 dilim salam
1 dilim ekmek
1 kupa çay

ara
mandalina

akşam
1 kase çorba
salata

ara
1 tane baklava
baklava var ama gündüz az yemişsinnn güzell

sankim akşamın kuru fasulyesi fazla mı oplmuş kiiiiii=)[/QUOTE]
olur mu ya gece nasıl acıktım onu da yemesem saldırırdım mutfağa kesin.üf bir küçülse şu mide

makarna.poğaça.katmer diyecem ama sen nasıl olsa biliyorsun.

gayet güzel.ya ben biraz fazla yiyorum ilerde yavaş yavaş azaltırım herhalde diyetisyenimin bana verdiği listeyi uygulamaya çalışıyorum hatta o biraz daha fazla verdi de ben azalttım.eminim yakında sizin gibi daha az yemekle doyarım şimdi çok zorlanıyorum

çantala:))neslihan oğlunun adı ahmet selimmi? benim oğlumun adı da mehmet selim :)) kızının adı ne? benim kızımın esin selen

zaman geçtikçe azalıyor canım menün miden küçülüyor az yiyorsun ama şu gözün açlığı yokmu o hiç bitmiyor :)))))))))))

canım kalorisi düşük ama karbohidrat olarak çok fazla vücudunun onu yakması çok zor kalori olayına kanma sadece meyvelerinde kalorileri düşük ama onu bile çok yemeyin diyolar sen abartma yine de istersen...sindirmesi daha kolayşeyler yemeye çalış

sanki çok olmuş hazal ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…