Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim onlar geri donmek uzere ayrildilar izinli degiller dedigim gibi formalite icabi oldu bu siyahta tartilmadi ozaman hepimi ztartilmayalim hi ne dersin

hemsom benim takimimizin avukati kimsenin hakki yedirmiyor benim hemsom boyle olur istesengözlerimebaksanab

ben burdayım okuyorum yazıyorum ve üstüme alınmıyorum şekerım....

carsıya ınıyorum bıraz yuruycem ....ögleden sonra görusuruz..

kizlar benim cikmam lazim hic birakasim yok ama ev gocup gidecek nerdeyse dunde hic birsey yapmadim oyuzden ben sizden musade isteyim olurmu

neslının fırcası işe yaradı galıba eskıden kımse olmazdı burda...

neyse görusuruz kolay gelsın arkadaslar....

eylulce hoşbuldum canım bende sizleri özledim...tuğbacım ben zaten kilo verdim önceki haftadan azım şuan 2.sini almam sarı kartın önemli değil yani şekerim teşekkürler dikkat ettiğin ve savunmamı yaptığın için

gunaydin arkadaslar !!!!!! akrep ve haysem cevaplariniz icin tsk arkadaslar haysem bi sorum daha olacak ben sirkeyi buyuk bi bardak ilik su iki tatli kasigi sirke bi tatli kasigi bal boyle yapiyorum dogrumu acaba ??
eyülce ben iki tatlı kaşığı sirke 1 çay kaşığı bal koyuyorum kız sanki 1 tatlı kaşığı bal fazla gibi baldada baya kalori var

canim burdayim iste ya ugrasiyom temizlik yapacam bugun bir bakimda basina gecim dedim su saat oldu nasil yapacaksam artik bakacaz
sen neyaptin listeni yazdigin icinde tesekkur ederim cannim

bişey degil canım fikir olur belki bu hafta herkes canlandı gibi 1. oluruz inş

ay neyse ben gidiyom anam gelirim arada yazilarinizi okumaya

güle güle bende kapatıyorum çok işim var akşama uğrarım inş biraz önce okurken 2 tane salatalık yedim kızlar görüşürüz inş
a.s.

aşkolsun neslı sen sarıkart vermesen nolurdu halımız

ya kızlar bu sırkelı su ıcılmeden zayıflanmıyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…