- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.641
guzelim kurallari uygulamak bak gor hepimize fayda sagliyacak hepimiz dahada cok dikkat edecegiz bakma ben arada yapiyordum boyle ama sizinde bildiginiz gibi basim kalabalikti oyuzden birturlu yapamamistimaşkolsun neslı sen sarıkart vermesen nolurdu halımız
ya kızlar bu sırkelı su ıcılmeden zayıflanmıyormu?
kizlar ben ara ogun 5 badem yedim (cok sa soyleyin bana) oglen 50gr kirmizi et yarim tabak bezelye ve havuc sade yogurt yedim
ay bir soluklanim diye geldim kizlar
cok yoruldum odami temizledim heryerlerini
cocuklarin odasini temizledim perdesini yikadim
simdi sira gorumcemin odasinda yani burda
perdelerini yikayip camlarini silecem bakalim en sonda salon yarinda halilarla mutfagi yaptimmi isim bitiyo
veeee size uzulecegini zbir haberim var kayinvalidem geliyo ama k.babamin yanina gidecek sozde burdada ne kadar kalir bilmiyom anliyacagiiz ben bittim kizlarr
ben size soylerim zmanin geldigi zaman artik izine mi ayrilirim bilmiyorum bakacagiz artik
pcnin basina ama kesinlikle oturamam cunku kayinvalidem tamamen pc hastasi sabahin 8 inden gece yarisinaa kadar oturur artik bana sira gelmez
elıne saglık canım guzelce temızlemıssın
kaynanamı ben pc basında dusunemıyorum senınkıler aşmış olayı ...pekı ne yapıyor pc de onu merak ettım?ama en azından çenesı susuyordur....hahha
slm kızlar nasılsınız.. ben iyi şükür.. bir slm vereyim dedim.. az pc başında işim var.. bugün ne yedim hemen not geceyim.. sabah 5,30 kalkış bir ceviz bir kayısı.. 9 da klasik kahvaltı.. öglen tavuk salata.. akşama gezmedeyim ama dikkat edecegim söz size.. sabah kilomu tartıldım şoka girdim.. bu arada sabah bir bucuk saat yürüdüm.. akşamada gezmeye yürüyerek gitmeyi düşünüyorum
slm kızlar nasılsınız.. ben iyi şükür.. bir slm vereyim dedim.. az pc başında işim var.. bugün ne yedim hemen not geceyim.. sabah 5,30 kalkış bir ceviz bir kayısı.. 9 da klasik kahvaltı.. öglen tavuk salata.. akşama gezmedeyim ama dikkat edecegim söz size.. sabah kilomu tartıldım şoka girdim.. bu arada sabah bir bucuk saat yürüdüm.. akşamada gezmeye yürüyerek gitmeyi düşünüyorum
birde spagot ayağını incitmiş,
destinamın hem kendisi hem kızı grip olmuş,
siyah grip olmuş,halasının oğlu ameliyat olmuş
herkese geçmişler olsunnnnnn allah şifa versin herkese
ben kullandım hiç bir yan etkisini zararını görmedimarkadaslar sirkenin faydasi malum ama migdeye zarari varmi ben sirkeyi aldim bi kere denedim ama tedirgin oldum gerci siz uzun zamandir kulaniyorsunuz bi yan etkisini gordunumzu
seni görmemzmiyim canımcım senin oraya not düştüm.. avartarına bayıldım valla.. hem baktım ben bir sorun yok maşallahgünaydın şekerler
eylülce canım bende kullandım sirke
hiç yan etkisini görmedim şeker
hoş geldin güzelim sevindim hem güzel geçmiş günlerin hem çok güzel iltifatlar almışsın .. bizde seni özlemişiz valla Şenizselamlar herkese kızlar hiç giremedim kusura bakmayın bikere fırsat buldum ogünde site açılmadı şanstan..bugün boşum geçmişi okuyayım
söledigimi denedinmi şişeyle dene birde yudum yudumhaysemmm doğru diyon da su içemez oldum.zorla içiyorum artık.mide bulantım sudan değil.üşütmüşüm heralde akşamdan beri pek iyi değilim.
neslihqna 50 kilo etin altınamı kaldı neee.
sonunda bitti kızlar 50sayfayı okumak biraz uzun sürdü..eskişehirdeyim sabah geldim gelir gelmez açtım sayfayı hoşbuldum kızlarr hepinizi çok özledimm...herkes şok oldu inanamadılar her gören ne yaptın süper olmuş dedi bende iyice gaza geldim tabi bide alışveriş yaptım bol bol..diyet yapmadım pek ama sporu aksatmadım kızlar öğlenleri 1saat yüzmeye gittim havuza,akşamda annemle 1saat yürüdük hergün...
sıyahhhhhhhh nasıl oldu hastannnn:1no2:
kaç oldunn sen geneeeeee :1shok:
ana şuna bak ya.. kzıım ben cumaya kadar veririm sen sana bak aha görürsün... şansdan bugün fırtınada var akaşam yürüyemeyecegimallah sana ne diyim emi
soyle soyle kac kilo gordun kendini ay cok heyecenlandim
73 varmisin ?
anam kizlar ben cikiyorum cocuklar durmuyo daha isimde bitti sayilmaz hadi size iyi sohbetler kalip siyahin kilossunu gormek isterdim ama birara gelip bakarim yine hadi opuldunuz
sorma sormaaaaaaaaaa[/B]
ana şuna bak ya.. kzıım ben cumaya kadar veririm sen sana bak aha görürsün... şansdan bugün fırtınada var akaşam yürüyemeyecegim
73 de degil abartma be ... şişko seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii 69,900 düm veririm 68 de olurum sen işinde bulun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?