Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haysem ne yapayim sence simdi bi corba kasigi mi kulanayim bi tatli kasigimi kulanayim??? destinam baya faydasi var gibi arkadasim sirke uzerine kitap i varmis aldim zayiflamada yardimci diyor yaglari yakma bakimindan yani ortalama bi kilo fazladan gidiyormsu onun harici yatmadan icilen bali sirke uyumaya yardimci oluyormus beni uyku problemi yok ama sirke ictigim geceler cok derin uyuyorum yani faydasi var ama mutlaka bal ile kulanmali vede migde problemi olmamasi lazim benim bildiklerim bu kadar sirke adina eger baska faydasini bilen arkadaslar varsa bilgilendiriler seni

gece ıcmem cunku kıza bakmam lazım ustunu cok acıyor dıye zaten uykum agır ıyıce sızar kalırım artık ama sabahları denerım bır bardak suya ne kadar sırke ne kadar bal sımdı?

aşkolsun neslı sen sarıkart vermesen nolurdu halımız

ya kızlar bu sırkelı su ıcılmeden zayıflanmıyormu?
guzelim kurallari uygulamak bak gor hepimize fayda sagliyacak hepimiz dahada cok dikkat edecegiz bakma ben arada yapiyordum boyle ama sizinde bildiginiz gibi basim kalabalikti oyuzden birturlu yapamamistim
ama artik herhafta cuma gunu bu sekilde uygulama yapacagim hatta yoklamada yapacagim su paylasimda bulunmayanlar belki biraz olsun uzerine alinirlar diye yerimseniben

kizlar ben ara ogun 5 badem yedim (cok sa soyleyin bana) oglen 50gr kirmizi et yarim tabak bezelye ve havuc sade yogurt yedim

yok ya cok degil ama keske badem yerine meyve yeseydin elma gibi
oglen yemektede iyice doyurmusundur karnini eminim oyuzden aksma guzel bir sebze yemegi yap kendine
bugunude boylece atlat

ay bir soluklanim diye geldim kizlar
cok yoruldum odami temizledim heryerlerini
cocuklarin odasini temizledim perdesini yikadim
simdi sira gorumcemin odasinda yani burda
perdelerini yikayip camlarini silecem bakalim en sonda salon yarinda halilarla mutfagi yaptimmi isim bitiyo

veeee size uzulecegini zbir haberim var kayinvalidem geliyo ama k.babamin yanina gidecek sozde burdada ne kadar kalir bilmiyom anliyacagiiz ben bittim kizlarr
ben size soylerim zmanin geldigi zaman artik izine mi ayrilirim bilmiyorum bakacagiz artik
pcnin basina ama kesinlikle oturamam cunku kayinvalidem tamamen pc hastasi sabahin 8 inden gece yarisinaa kadar oturur artik bana sira gelmez

elıne saglık canım guzelce temızlemıssın

kaynanamı ben pc basında dusunemıyorum senınkıler aşmış olayı ...pekı ne yapıyor pc de onu merak ettım?ama en azından çenesı susuyordur....hahha

sagolasin canim
ne yapsin iste okey oynuyo komik degilmi
bosver susuyomu susmuyomu tartisilirr
siyah kiz hosgeldin guzelim nerelerdesin sen yaw ozlettin kendini cadii

slm kızlar nasılsınız.. ben iyi şükür.. bir slm vereyim dedim.. az pc başında işim var.. bugün ne yedim hemen not geceyim.. sabah 5,30 kalkış bir ceviz bir kayısı.. 9 da klasik kahvaltı.. öglen tavuk salata.. akşama gezmedeyim ama dikkat edecegim söz size.. sabah kilomu tartıldım şoka girdim.. bu arada sabah bir bucuk saat yürüdüm.. akşamada gezmeye yürüyerek gitmeyi düşünüyorum

sıyahhhhhhhh nasıl oldu hastannnn:1no2:
kaç oldunn sen geneeeeee :1shok:

allah sana ne diyim emi
soyle soyle kac kilo gordun kendini ay cok heyecenlandim
73 varmisin ?

anam kizlar ben cikiyorum cocuklar durmuyo daha isimde bitti sayilmaz hadi size iyi sohbetler kalip siyahin kilossunu gormek isterdim ama birara gelip bakarim yine hadi opuldunuz

işte ben bu yuzden hızlı gıtmek ıstemıyorum kacırdınmı daha fazla alıyoruz...neyse sıyah metobalızmayı bozmadan bence bıraz toparlanmayı bekle...

kolay gelsın neslı...

bende işlerı toparlayayım 6 da cıkıcam yuruycem harıka bır hava var...öglen yarım saat yurudum alısverıs yaptım ...

birde spagot ayağını incitmiş,
destinamın hem kendisi hem kızı grip olmuş,
siyah grip olmuş,halasının oğlu ameliyat olmuş
herkese geçmişler olsunnnnnn allah şifa versin herkese

sagol canım gecti coktan haysemcim cok kısa sürdü cünkü ondan görmemişsindir canım
seda bu arada hosgeldin canım özlemiştik seni a.s.
moralinin cok güzel olmasına sevindim insallah bu hafta birinci olucaz seninlede beraber a.s.

arkadaslar sirkenin faydasi malum ama migdeye zarari varmi ben sirkeyi aldim bi kere denedim ama tedirgin oldum gerci siz uzun zamandir kulaniyorsunuz bi yan etkisini gordunumzu
ben kullandım hiç bir yan etkisini zararını görmedim
günaydın şekerler
eylülce canım bende kullandım sirke
hiç yan etkisini görmedim şeker
seni görmemzmiyim canımcım senin oraya not düştüm.. avartarına bayıldım valla.. hem baktım ben bir sorun yok maşallah
selamlar herkese kızlar hiç giremedim kusura bakmayın bikere fırsat buldum ogünde site açılmadı şanstan..bugün boşum geçmişi okuyayım
hoş geldin güzelim sevindim hem güzel geçmiş günlerin hem çok güzel iltifatlar almışsın .. bizde seni özlemişiz valla Şeniz
haysemmm doğru diyon da su içemez oldum.zorla içiyorum artık.mide bulantım sudan değil.üşütmüşüm heralde akşamdan beri pek iyi değilim.
neslihqna 50 kilo etin altınamı kaldı neee.
söledigimi denedinmi şişeyle dene birde yudum yudum

kız valla iyiki geldin canlandı buralar

sıyahhhhhhhh nasıl oldu hastannnn:1no2:
kaç oldunn sen geneeeeee :1shok:

sorma sormaaaaaaaaaa

allah sana ne diyim emi
soyle soyle kac kilo gordun kendini ay cok heyecenlandim
73 varmisin ?
ana şuna bak ya.. kzıım ben cumaya kadar veririm sen sana bak aha görürsün... şansdan bugün fırtınada var akaşam yürüyemeyecegim
anam kizlar ben cikiyorum cocuklar durmuyo daha isimde bitti sayilmaz hadi size iyi sohbetler kalip siyahin kilossunu gormek isterdim ama birara gelip bakarim yine hadi opuldunuz

73 de degil abartma be ... şişko seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii 69,900 düm veririm 68 de olurum sen işinde bulun...

kızlar hızlı hızlı raporumu veriyim çıkıyorum bugün bi arkadaşa davet etti çaya gitmek istemedim ısrarla rejimdeyim dedim oda bu sefer bana göre şeyler yapacagını söyledi gittim pastaları vardı yoğurtlu karnıbahar yaptı ondan yedim bir iki de salata aldım akşama daha bişe yemem inş

kızlar hızlı hızlı raporumu veriyim çıkıyorum bugün bi arkadaşa davet etti çaya gitmek istemedim ısrarla rejimdeyim dedim oda bu sefer bana göre şeyler yapacagını söyledi gittim pastaları vardı yoğurtlu karnıbahar yaptı ondan yedim bir iki de salata aldım akşama daha bişe yemem inş

hadi hadi 7lileri gordum de itiraf et ben seni bilirim sen beni
sen kesin 73 olmussundur da ben sevinmeyim diye soylememissindir :roflol:
siskoo ayrica sensinndelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…