Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

[ı]tubıs ne haber kız bak nobetteyım burda gordunmu sen nerdesın bakım [/ı]

burdayım.öğleden sonra kursum vardıı.sonrada pazara uğradım.ordan gelirken arkadaş çay yapmış sağolsun.ama çok makbule geçti sıcak sıcak.salata yapmış benim için biber haşlayıp yoğurt dökmüş üstüne.onu yedim.ee buda benim hem öğlen hem akşam yemeğim oldu artık.ayy başım çok ağrıyo neslihaaannn.

geçmiş okluyodum da az önce.kız gerçekten senin kayınvaliden pcye oturuyomu.kaç yaşındakii.

kiz oh valla benimde onume koyan olsa ne guzel olur valla usandim artik inanki
geçmiş okluyodum da az önce.kız gerçekten senin kayınvaliden pcye oturuyomu.kaç yaşındakii.

kiz inanmiyommu hemde dedigim kadar :bbo:

anam ozamn senin kaynananhem genç hemde anlıyo demkki pcedden.benim tanıdıklarım pcnin tozunu almaya bile korkuyolar.nassı kaynana laa buu

vallah neslihan işin zor be bacımm.allah kolaylık versin.biran önce kocasının yanına ondan sonrada adanaya gidip pamuk eksinler.

ne o kız tugba turkıye dar mı geldı fransalara gıdıyosun ...

selam mıllet bu arada

bızımkıler butun masa mantı yedıler bana hadı dedıler ben dedım yok sız zayıfsınız ıhtıyacınız var valla gözumun önunde yedıler ben sımdı semızotunu yogurtladım yedım pulbıberle kızıma corba yaptım ondanda ıctım bıraz aksam 1 saat 15 dk yurudum ama bırazdan bır saat kadar sonra mekık cekıcem artık ust tarafıda erıtmem lazım cumaya bende dereceye gırıcem bekleyın...

sımdı yedıgını ıctıgını yazdı gıttı derler...durun yazayım

haysem afıyet olsun canım ne guzel komsun varmıs valla ısrar etmemıs ılla ye dıye özel yemek yapmıs...ben gercı bugun 9 da yedım ınsallah yaramaz bana...

neslı gözun aydın canım tekrar...sen ne yedın yazmmaıssın

seda ortalarda yok....

spagot senıde cok heveslı gördum bu hafta bızım takım bayagı hırslı

e ne de olsa BIZ BIR TAKIMIZ DIMI ama...

afiyet olsun canim ben bugun aksama kadar ne yedim neictim farkinda degildim meyve felan yedim
aksmada haliyle saldirdim tavukla pîlav yedim hic sormayin, cok yemisim oyuzden iyi degilim

merhaba hanımlar 6ya kadar okuldaydım sonrada yemek,spor,duş busaat oldu kusura bakmayın geciktim biraz..ne yediğimi yazmayayım bugün çok yedim ama iyiki saat geç değildi birde inanılmaz spor yaptım yanmıştır yediklerim yağ olmadan inşallah
1saat yürüdüm
20dakika koştum
100 mekik çektim
100 bacak açma-kapama
60 ip atladım
20dakikada bisikletle apartmanın çevresini turladım
dün geceden uykusuzum bugün sporda yordu beni gece iyi bir uyku çekerim bu sayede..

siyahçım ve spagotçum teşekkürler hoşbuldum bende sizleri özledimmm.spagot ayağının geçmesine sevindim aman dikkat et spor yaparken

inşallah bu hafta biz 1. olacaz..aman kızlar kilo almasın kimse, veremesenizde hergün spor yapın biraz enazından almazsınız şekerlerr

herkes sirkeli sudan bahsetmiş ben 1haftadır hiç içmedim kalkıp yapayım bari oarada kimse gelmezse sonrada uyurum zaten ölüyorum yorgunluktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…