- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #67.141
Esencim niye moralin bozuldu anlamadım bence gayet güzel bir menü ama diyette bu oluyo malesef bi süre sonra hep çok yemişsin gibi suçluluk hissediyosun,bende de oluyo bazen.slmlarrr çook yorucu bir gündü erken kalktığım için uykumda geldi iyice mayışmadan sporu yapayım diyorum.
menüm hiç güzel olmadı(
sabah çok az peynirli omlet
yarım dilim ekmek
öğleye kadar bişey yemedim sevindim.1 kase mercimek çorbası
yarım tabak pırasa
ara:salep küçük bir peynirli sandviç
1portakal 1 elma
akşam:1 tabak yağsız makarna avuç içi kadar biftek.
spora gidiyorum hiç memnum değilim menümden inş sporumu çok yaparım moralim düzelir.
Ayyyy benim oğluş da çok seviyo pepeyi o da hergün söylüyo pepe şarkıları.ay pepenin bi şarkısı var ya delirtiyo benii
çişimiz tuvalete kakamız tuvalete artık kimse yapmıycak altındaki beze
bak canım anlaşalım sen evde kalmadın senin erkek arkadaşın var sadece durumunuzu düzeltmeyi bekliyonuz bu evde kalmışlık olmuyor oldu mu canım
nolsun şekerim aynıııı=)))senin facen yok mu ekleşmedikmerhaba kızlar tam gelecektim buraya ki misafirim geldi,şimdi gittiler ben de hemen geldim.ne var ne yok?
Şimdi de bugünkü menüm
SABAH
-2 dilim ekmek
-1 kk peynir
-1 kupa yeşilçay
-yarım haşlanmış yumurta
ARA
-1 kupa sıcak su
ÖĞLEN
-1 kase çorba
-4-5 kaşık sulu köfte
-1 dilim börek
-1 bardak çay
ARA
-1 portakal
-10-15 tane leblebi
AKŞAM
-1 kase paça çorbası(annem gönderdi:))
-1 börek
ARA
-çeşitli meyveler
yatsana canımmmmm=)offfffff offffffff gece hiç uyuyamadm cok uykm varrrrrrr
kimse çakmamıştı niye hatırlattınben geldim. yorgunluktan ruhumu teslim edecek durumdayım. geçmişe bir bakayım gelicem. bu arada aslıcım benim yerime sayımı kim yaptıysa ayın 3 ünde onun sırasında ben de 1 gününü sayayım hak geçmesin olur mu
bi tane iskender bişi yapmaz şekerim telafi edersinevet sevgili arkadaşlar haftasonum çalışarak geçti dün akşam saat 9 u geçiyordu eve ulaştıgımda kendimi direk yatağa attım. sabah 6 da yine uyandım çok çabuk sabah oldu. ruhumun yorgun oldugunu hissediyorum. tabiki uzakta olmak buranın saçma sapanlıklarından uzak olmak demek olmadı. ama anlatıp keyif kaçırmayacağım. o kadar çok uykum var ki zaten ne zaman yaşam enerjim düşse uykum gelir benim. bilmenizi istediğim bişey var. ben cumartesi günü diyeti bozdum. bursada iskender yedim.
canımm kendini aç bırakarak cezalandırma azcıkye moralin düşmesinkendimi acil toparlamam lazım. bugün yediklerim;sabah 1 açma çay(şeker de attım) yarım da portakal yedimöğle mantarlı et sote, cacık, 3 yemek kaşığı pirinç pilavıgünün geri kalanında birşey yemeyeceğim ama bu psikolojiyle zor. allahım bana yardımcı olsun
evdeyim bi düzelme yokk babam yolda şuan sabah yanımda olacak... bundan sonrası güzel olur inşallahiyi tatlım nolsun döndük kürkçü tükanına sen neler yaptın evde misin?noldu gelişmeler?
bende hep 70 kiloydum lisede bile.. yinede 15 kilo fazlam var ha gayretttOhh ne güzel canım senin adına sevindim,darısı bana bi de ben 79 u göreydim,sanırım takıldım 80 de çünkü beş sene bu kiloda kalmıştım(.
uçlarını sarı yaptırmışsınya güzeldihiç sarışın omadım ki kumraldı sadece ama ben kızı8l veya mürdüm seviyom ..
çok güzel canımmmbisiklet 30 dakleslie 1leslie 2leslie 3bisiklet 30 dak15 dak.yerde mandaca yuvarlanma
sinüzit için saf sirkeyi burnuna çekmişti birisi çektiği gibi tamamen iyileştim demişti :26::26:ya sana bişi soracam sinüziti akıtmak için ne yapabilirim çok ağrıyo gece şapka takıp yattım
bende farkettim memişşlerinihehehe artık bakabiliyorum mağazzalara eski kıyafetlerim oluyooo.tek sorun göğüsler emzirdiğim için 2 bedeb kadar büyükler hahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?