- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #67.201
herkes geçmiş mi yapıyor nerdesin hadi muhabbetee
hahaha cidden yaa.gerçi bu gece ist. kaar yağacakmış bakalım göricizzzz ...
sirke miiiiiiiiiiii aneyyyyyy
he yaa normalde 80dii..şimdi 90=)))
ellerine sağlıkk
ayşeeeee ekmek çok olmuş yaaaa
ya ben aslında önceden de böyleydim yani hep çok yerdim kilom 54 55 ti almazdım...şimdide sırrı emzirmek sanırım kalori harcatıyorr=))) hep emzirsem mi acaba hahahhaa
vay bee saat 10 ve bi dolu iş yapmişsin helal sanaaaa
günaydın oyacım iyi misinnnn
ilkoşşşşşşşşşşşşş..minik anneeee napıyorsunnnn
çok ama çok güzell araya bi de bi meyve sıkıştırsaydınnnn
ayşee ben burdayım kiikiki=) kız ayşe katmer yaptın mı daha önce denemek istiyorum becerebilirim kii acepp
sabah işyerinden bi arkadaşla sohbetleşirken dedi ki ya oya sen şu zayıflama yarışmasına katılsana hem süper zayıflarsın çünkü doktor gözetiminde tüm gün sporla motivasyonla geçiyormus vs hem de bi sürü ödül kazanırsın:)))))))))
adı neydi ki o yarışmanın reklamlarını gördüm ama
içdeş hahaha..Özgür irade???
okumayan düşünmeyen kafa patlatmayan objektif olamayan irade mi?
valla neden olmasın kıss
canım diyet listesine uymaya calısıyom diyetisyen vermişti onceden o kadar ekmek var..1 ay sonra 1 dilm 1 dilim azalt demişti:)
heheh geçen bende görüm reklamını kocişe dedim ben de katılıyım su yarışmayaa=) sonunda fırça yedimm=))))sabah işyerinden bi arkadaşla sohbetleşirken dedi ki ya oya sen şu zayıflama yarışmasına katılsana hem süper zayıflarsın çünkü doktor gözetiminde tüm gün sporla motivasyonla geçiyormus vs hem de bi sürü ödül kazanırsın:)))))))))
adı neydi ki o yarışmanın reklamlarını gördüm ama
ayy çok iyi olurr valaaa canımbir denemem var ama cok basarılı değildi tadı cok guzeldi ama tahini fazla koymuştum dısarı tasmıştı :)
annem mükemmel yapar..tarif alırım istersen
herkes geçmiş mi yapıyor nerdesin hadi muhabbetee
neydi o yarışmanın adı bilen var mı?
belki ben de ceme söylesem aşkım ne işin var öyle şeylerle sen çocuk musun dicek (genelde böyle der) sen sağlıgın için birkaç kilo versen sana yeter önemli olan daha ilerki yıllarda sağlığın için bugün biraz kilo vermen yoksa bence sen her halinle şahanesin der ( bunu hep diyor zaten) a
ama düşünüyorum da neden olmasın:)
belki ben de ceme söylesem aşkım ne işin var öyle şeylerle sen çocuk musun dicek (genelde böyle der) sen sağlıgın için birkaç kilo versen sana yeter önemli olan daha ilerki yıllarda sağlığın için bugün biraz kilo vermen yoksa bence sen her halinle şahanesin der ( bunu hep diyor zaten) a
baktım netten the biggest loser türkiye mişş
girdim siteye inceliyorum. bakarsınız başvuru da yaparım. hem başvurdum diye beni davet edecek değiller ya:)
The Biggest Loser TURKYE STAR TV BALADI %100 ZAYIFLAMA, Noter tasdikli 10 Gnde 15 Kg. -%50 zayflama ZAYIFLAMA OKULU ETMLER The Biggest Loser turkiye TURKEY - TRKYE
heheh bencedeee gidip zayıflayalımhehehehee...bariş dün yin takmış bi kaç kilo al diyip duruyo gözlerinin altı çöktü bilmem ne yaa git başimdan diyorum ne çökemsii yok çöktü diyeee tobe tobeeeeeeeeeee
seni her halimnle sevmesi cok guzel demekki seni seviyo..
hehe basvurdun muuuu ciddenngirdim siteye inceliyorum. bakarsınız başvuru da yaparım. hem başvurdum diye beni davet edecek değiller ya:)
The Biggest Loser TURKYE STAR TV BALADI 0 ZAYIFLAMA, Noter tasdikli 10 Gnde 15 Kg. -P zayflama ZAYIFLAMA OKULU ETMLER The Biggest Loser turkiye TURKEY - TRKYE
ya valla meyve yemiyorum doğru düzgünn=((sen yinede vitamine özen göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?