Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım diyet listesine uymaya calısıyom diyetisyen vermişti onceden o kadar ekmek var..1 ay sonra 1 dilm 1 dilim azalt demişti:)

sabah işyerinden bi arkadaşla sohbetleşirken dedi ki ya oya sen şu zayıflama yarışmasına katılsana hem süper zayıflarsın çünkü doktor gözetiminde tüm gün sporla motivasyonla geçiyormus vs hem de bi sürü ödül kazanırsın:)))))))))

adı neydi ki o yarışmanın reklamlarını gördüm ama

valla neden olmasın kıss

içdeş hahaha..Özgür irade???
okumayan düşünmeyen kafa patlatmayan objektif olamayan irade mi?

e bebeğim yaklaşık 50 yıldır dikte altında yaşayan okuyan düşünen düşündüğünü ifade eden kişilerin kilit altında kitapların ateş altında harcandığı bir ülkede büyümüş insanalrın özgür iradesi ancak öyle bir geçer zaman ki dizisini seyretme konusunda aktif oluyor işte ne yazıkki

canım diyet listesine uymaya calısıyom diyetisyen vermişti onceden o kadar ekmek var..1 ay sonra 1 dilm 1 dilim azalt demişti:)

hmm anladım tatlımm listen öyleysee doğrudurrr
heheh geçen bende görüm reklamını kocişe dedim ben de katılıyım su yarışmayaa=) sonunda fırça yedimm=))))

bir denemem var ama cok basarılı değildi tadı cok guzeldi ama tahini fazla koymuştum dısarı tasmıştı :)
annem mükemmel yapar..tarif alırım istersen
ayy çok iyi olurr valaaa canım

belki ben de ceme söylesem aşkım ne işin var öyle şeylerle sen çocuk musun dicek (genelde böyle der) sen sağlıgın için birkaç kilo versen sana yeter önemli olan daha ilerki yıllarda sağlığın için bugün biraz kilo vermen yoksa bence sen her halinle şahanesin der ( bunu hep diyor zaten) a

ama düşünüyorum da neden olmasın:)

heheh bencedeee gidip zayıflayalımhehehehee...bariş dün yin takmış bi kaç kilo al diyip duruyo gözlerinin altı çöktü bilmem ne yaa git başimdan diyorum ne çökemsii yok çöktü diyeee tobe tobeeeeeeeeeee

cem doğru söylemişşş şekerim bencede sen her halinle güzelsinnnn=) 14. takımın tüm kızlarııı çokkkkk güzellllllllllllll

seni her halimnle sevmesi cok guzel demekki seni seviyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…