Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ooooooooof sıkıldım yahu.

türkçe dil kullanımı, imla özellikleri ve yazışma kuralları üzerine eğitim hazırlyıorum valla uykum geldi

bende kendimi spora verdim ama boğaz felaket dün coğtum valla yedim yedim doymadım..ama sporu hiç bırakmıyorum artık

benim arkadaşımın da cikletleri var çoğalta çoğalta çiftlik kurdu sonunda satıyo 2.5 liraya tanesini artık o kadar çok oldu ki ama dikkat et doğan bebeleri ayrı bi yere koymazsan yiyolar valla löp löp :))

canım ben dün girdim sen birdaha bak istersen

hem menünü hem de sporunu beğendim canım

bende senin gibi sabah erken kalkmayı sevenlerdenim ölee öğlenlere kadar hiç yatamadım ben..ama sen bayaa hızlıymışsın ben sabah erken de kalksam 10 a kadar afyonum anca patlar

dün yediklerim
sabah 2 çatal omlet
1 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek 2 adet yeşil biber
3 adet zeytin 1 kupa çay
ara 2 fincan çay
öğlen yarım tabak yoğurtlu makarna
3 yk türlü 5 yk tarhana çorbası yarım dilim ekmek
ara 2 dilim brovni
3 fincan çay
akşam 1 kase salata 2 yk makarna

dün biraz kaçırdım ama fazlasıyla yaktığımı düşünüyorum çünkü dün sporun dibine vurdum :)))
25 dk yürüyüş 40 dk plates 25 dk da eliptik

browni dışında hiç abartılı değil

biraz keyfim kaçtı. cem le buluşacaktık 8 gündür buluşmadık. ama bulusamıcaz. parası yokmus benim de maddi durumumun felaket oldugunu biliyor. 5 aya yakın zamandır işsiz oldugundan tabi daha daçok takıyor kafasına ben de bugün bulusuruz umuduyla tutunmuştum hayata. hava da soguk bi yere gidip selam vermemiz 50 tl diyo ki haklı aslında.

ben de zaten herşey ustume geliyo diye verdim veriştirdim. biz dedim 30 lu yasların ortalarında göya iki yetişkiniz. sen iş bulma annen den para alamadın diye bulusmayalım ben bunca ay herşeyi ödediğim için borç batagında bu garip yerde çalışmaya mahkum olayım bir de görüşemeyelim. sonrada evlenmekten bahsedelim. aç tavuk rüyasında kendini darı ambarında görür bizimki de o hesap dedim ben bunları hiç düşünmüyor hiç farkına varmıyordum iyi oldu hatırlattıgın yazmıs.... gerzek.

((((((((( ben de çıkıp eve gidip hemen uyumak istiyorum

bugün ki menum:

sabah yarım sandviç ekmeğine(çavdarlı) peynir zeytin ezmesi domates yeşillik salatalıklı sandviç, çay

ara 1 kuru erik

öğle bir kase yayla çorbası, cacık, 3 yemek kaşığı pilav, 1 mercimek köftesi

saat 16:30 sabahki sandviçin diger yarısı

bende kendimi spora verdim ama boğaz felaket dün coğtum valla yedim yedim doymadım..ama sporu hiç bırakmıyorum artık
bende yaptım bugun spor hehehe=) azcık yaptım ama olsunnn

browniyi 1 dilim yeseydinn daha iyidi yoksa kötü değilll

dün biraz kaçırdım ama fazlasıyla yaktığımı düşünüyorum çünkü dün sporun dibine vurdum :)))
25 dk yürüyüş 40 dk plates 25 dk da eliptik
wuwu sporlar harikaaaaaaaaaaa

k
ız demeseydin öylee dokunur erkeğe öyle şeylerr..o da sıkılıyordur zaten işsiz olduğu içinn mesleği ne cem'in?

çok güzel canım menün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…