- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #67.261
tabi canım yandaş ne demek direk içdeş demek lazım. zaten oyüzden her yerlerini çirkef bağlamış. herşey ahbap işi. sürekli nalıncı keseri dıurumu var. o tablet pc ler için sabaha kadar çalıştırdılar adamlar azıcık para karşılığında. neyse ya zaten herkes herşeyi görüyor biliyor yine de bunlara oy veriliyor. politika özgür irade işi tek dileğim o özgür iradenin hepimizi mahkum etmemesi daha fazla
sabah işyerinden bi arkadaşla sohbetleşirken dedi ki ya oya sen şu zayıflama yarışmasına katılsana hem süper zayıflarsın çünkü doktor gözetiminde tüm gün sporla motivasyonla geçiyormus vs hem de bi sürü ödül kazanırsın:)))))))))
adı neydi ki o yarışmanın reklamlarını gördüm ama
ii dinlen bari biraz..defnoşum napıyo
belki ben de ceme söylesem aşkım ne işin var öyle şeylerle sen çocuk musun dicek (genelde böyle der) sen sağlıgın için birkaç kilo versen sana yeter önemli olan daha ilerki yıllarda sağlığın için bugün biraz kilo vermen yoksa bence sen her halinle şahanesin der ( bunu hep diyor zaten) a
ama düşünüyorum da neden olmasın:)
heheh bencedeee gidip zayıflayalımhehehehee...bariş dün yin takmış bi kaç kilo al diyip duruyo gözlerinin altı çöktü bilmem ne yaa git başimdan diyorum ne çökemsii yok çöktü diyeee tobe tobeeeeeeeeeee
dün biraz kaçırdım ama fazlasıyla yaktığımı düşünüyorum çünkü dün sporun dibine vurdum :)))
25 dk yürüyüş 40 dk plates 25 dk da eliptik
biraz keyfim kaçtı. cem le buluşacaktık 8 gündür buluşmadık. ama bulusamıcaz. parası yokmus benim de maddi durumumun felaket oldugunu biliyor. 5 aya yakın zamandır işsiz oldugundan tabi daha daçok takıyor kafasına ben de bugün bulusuruz umuduyla tutunmuştum hayata. hava da soguk bi yere gidip selam vermemiz 50 tl diyo ki haklı aslında.
ben de zaten herşey ustume geliyo diye verdim veriştirdim. biz dedim 30 lu yasların ortalarında göya iki yetişkiniz. sen iş bulma annen den para alamadın diye bulusmayalım ben bunca ay herşeyi ödediğim için borç batagında bu garip yerde çalışmaya mahkum olayım bir de görüşemeyelim. sonrada evlenmekten bahsedelim. aç tavuk rüyasında kendini darı ambarında görür bizimki de o hesap dedimben bunları hiç düşünmüyor hiç farkına varmıyordum iyi oldu hatırlattıgın yazmıs.... gerzek.
((((((((( ben de çıkıp eve gidip hemen uyumak istiyorum
biraz keyfim kaçtı. cem le buluşacaktık 8 gündür buluşmadık. ama bulusamıcaz. parası yokmus benim de maddi durumumun felaket oldugunu biliyor. 5 aya yakın zamandır işsiz oldugundan tabi daha daçok takıyor kafasına ben de bugün bulusuruz umuduyla tutunmuştum hayata. hava da soguk bi yere gidip selam vermemiz 50 tl diyo ki haklı aslında.
ben de zaten herşey ustume geliyo diye verdim veriştirdim. biz dedim 30 lu yasların ortalarında göya iki yetişkiniz. sen iş bulma annen den para alamadın diye bulusmayalım ben bunca ay herşeyi ödediğim için borç batagında bu garip yerde çalışmaya mahkum olayım bir de görüşemeyelim. sonrada evlenmekten bahsedelim. aç tavuk rüyasında kendini darı ambarında görür bizimki de o hesap dedimben bunları hiç düşünmüyor hiç farkına varmıyordum iyi oldu hatırlattıgın yazmıs.... gerzek.
((((((((( ben de çıkıp eve gidip hemen uyumak istiyorum
öyle olmak zorundayım özge yardım edecek kimsem yok.2 çocuk.işleri erken bitirirsem kendime zaman ayırabiliyorum çok okuyorum.nette film izliyorum arkadaşlarımla görüşüyorum yoksa bunlara zaman kalmıyo
ne güzelllllllllllllllllllllllll destekk canımmmmm:))))
kızzz hazal valla ısırıcam totondan heee benden beter oldun vallaaaaaaa
ilkoş bu yorumuçok beğendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende geleyim eğitimee bu msn facebook benii bozduuuDDDDDDD
:))))))))))))))))))))))) şarkı çok hoşmuş heheheee
tatil kaçamağı yapın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben geldim nasılsınız bakalım. kaç gündür bi annem bi kardeşim derken şimdide eşim izinli herkes ortak çıkıyor pcye giremiyorum ağız tadıyla bi şuraya...
defnoş çok iyi bana iş kesiyor sürekli birlikte olunca işi biraz abarttı beni kapıdan dişarı çıkartmıyor ağlıyor sürekli arkamdan inan ki tuvalete bile korkarak gider oldum
ne kaçamağı valla sabahtan beri yiyip duruyoz birbirimizi şimdide küs bana...bende ona küsüm banane
elektrikler geldiiiii
aslıcım mesajını çok geç gördümmm yaa k.bakmaaa=) oh yine tatil desene heheheh=))amanın donmayın kız ordaaaa
yok cnaım ya evde durup napcaz hem ek dersimizde kesiliyor ben ek dersle geçinen biriyim tatileee hayııırrr
Var canım aslı ve esen ekli bende sen onlardan bul beni teklif yolla ben seni eklerim,resimde oğluşlarım var,nolsun şekerim aynıııı=)))senin facen yok mu ekleşmedik
ya çok kötüsün canım hem sulu köfte hemdeeeee paça değilde işkembe çektiii....
Ekmek yemedim onun yerine börek yedim karlı bi alışveriş oldubörek fazla olmuş sanki canım.kalorisi fazla oluyo çünkü
Esen ben de çok severim erken kalkıp hemen işleri yoluna koymayı,ama herzaman olamıyo maalesef,çok uyuyunca sanki gün boşa geçmiş gibi moralim bozulya kendime kızıyorum,sabah erken kalkınca da bi mutluluk sarıyo beni.merhabalar..sabahları erken kalmaya bayılıyorum bütün işlerim erkenden bitiyor.kahvaltı ettik eşim kızımı okula götürdü evi toparladım.ütü yaptım.kek yaptım(öğleden sonra ark.gelecek)ve saat daha on:))
Eminecim bu kanıtlanmış bişey karbonhidratlar insanda kafein gibi bağımlılık yapıyormuş ve vücuttan atılması için belli bir zaman geçmesi gerekiyormuş o zamana kadar da canın yemek istermiş.ay canım bu çikolata hastalık valla.benim oğluşum her akşam küçük bir parça yer.bana da soruyor anne sende istermisin diye.yok canım sen ye derken canımdan can gidiyor adeta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?