Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oyacım girsen gerçekten biz de destekleriz seni ne güzel olur.

Oya resmen aç kalmışsın .

yarın da günüm var az yiyorum ama yinede bugünkü gibi olacak.yine sabah ve akşam çok az yesem telafi olur mu ki?
Canım ben biryerde okumuştum,fazla kaçırdığımız günlerin ardından protein ağırlıklı beslenirsek dengeleyebilirmişiz ama proteini çok aldığımız günlerde karbonhidratı hiç almayağız,birde bu şekilde sık olmamak şartıyla sadece 1 gün besleneceğiz fazlası zarar,istersen bi araştır bu konuyu.

bgn sorumluluk sınavlarını yaptık cok yorucuydu bir sürü formalite işler cıkardılar

Bugünkü menüm
SABAH
dün geceden uykusuz olduğum için geç kalktım ve kahvaltı yapmadım

ÖĞLEN
-3 dilim ekmek
-1 yumurta
-1 kk peynir
-2 çatal fındık ezmesi
ARA
yok
AKŞAM
-1 kase bat(yöremize özgü mercimekli,ince bulgurlu,maydanoz ve soğanlı,yağsız,soğuk bir çorba/diyet için ideal)
-1 dilim sütlü tatlı

ARA
1 dilim tatlı daha(malum regl olunca tatlı krizi)

çeşitli meyveler ve 5-10 leblebi.

kızlar bgn erkk ark ıma kazak aldm 3 aydır karsıma cıkıo aynı kazak farklı magazalarda

ya kmse yk geldm 7 mesajı doldurmıycam yazıyı bari napıım boş boş yazıorm ama yapck bşy yok evde deildim çünkü

ayy yorulmussundur vallaa

merhaba kızlar nasılsınız ben daha yeni eve geldmmmmmmmmm

nerlerdesin kızzz
ayy kargo yapp o zaman heheh

regl olunca benimde öyle ya çok canım tatlı istiyorrr
kızlar bgn erkk ark ıma kazak aldm 3 aydır karsıma cıkıo aynı kazak farklı magazalarda
ee o kadar karşina çıkmıssa alacaksın tibii..al beni demiş resmen hehe

kıyamam size ya her şey yoluna girer inşallah en kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…