- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #67.341
blackcat ayrıldı mı bu arada..yeni gelen arkadaşlarla tanışmak istiyorum ya denk dusmuyo ya pas vermiyolar
dünkü menüm
sabah:yemedim
öğle:4 dilim kepek ekmeği+azıcık peynir
akşam:2 kaşık yoğurt+1 kase mercimek çorbası
saat 21:çeyrek portakal+çeyrek elma
önemli değil tatlımm sen konuş sevgülünlee=))bnmki msnde cam ses açtk ondan ilgilenemiorm cnm
günaydın güzeller
günaydın canımm olsunn sıkma canını...günaydın.... görüşmenin sonucu geldi.... olumsuz....
ya bende dün pazarda gördüm dedim alayım çok güzel kokuyorduu..ama tadını pek sevmedimmmçok güzel bir menü valla.canım kavun çekti ya
tansiyonum yüksek yine... nasıl oldum bilmiyorum sanki otomatik pilotta gibiyim. çaresiz ve buraya mahkum hissediyorum.
emoşşş günaydınnn[sıze=2]
günaydınnnn güzelleeerrrrrrrrrrrrrrrrr[/sıze]
hmm anladım canımmm..karı koca nöbet delisi oldunuzz yawweşim röntgen teknisyeni canım aynı hastanedeyiz.ama nöbetlerimiz oluyo ikimizinde bazen aynı gün bazen ayrı...
yaaaa napiyim çok seviyorummm=)))))) öğrenmem lazımmmmmmmmmmkız hala katmer diyon..1 haftadır katmer yiyon ye sennn
4 dilim ekmek çok gibi geldi gözüme ama diğerlerinde bişey olmadığı içinn beğendimm=))dünkü menüm
sabah:yemedim
öğle:4 dilim kepek ekmeği+azıcık peynir
akşam:2 kaşık yoğurt+1 kase mercimek çorbası
saat 21:çeyrek portakal+çeyrek elma
he yaaa öyle olduu kop kopppmeyve günümü yaptın bugünü...
hehehe bazen öyle oluyor benim zilli daha minnikken sen benim evi görseydin emoşş.her yer dağınık piss kafayı yiyyordum allahtan şimdi duruyorda yapabiliyorum birazzzben nöbetten geldim bugün dün sabahki kahvaltı tabakları masanın üstünde daha ay ne pisim yaaa..........
birazdan çıkıp işlerin başına geçmem lazım ..çocuklarda ögle yemegine gelirler..
hahahaha kız yarım şişecik içtimmm yaaa=))kocişle keyif yapmayı özlemişizzz=)kız bira göbegi olcan sporlar boşa gitcekkk
senin bu 4 dilim ekmeklerde beni öldürcek.....2 dilime indirip yerine yeşillik falan ye kız...
günaydın aşçıbaşımmmmmmmm
benim kız dün gece 4.30 lara kadar mızlandıı napcam ben bu kızla yaaaa...salak gibiyim her yanım ağrıyorrrr.bide sabah 9.30 da kalktı daha yarım saat oldu uyuyalıı tanrımmmmmmmmmmmmmmmmm
demekki gece kuşu seninkisi..Bence azcık anneye benziyor farklılığııı
yani diyorsun ki anne deli kız da deli hahahahahhaa
est. olur mu?sürüden değilsen :)çılgın diyelim biraz farklı ya da :)
ooo sen deli görmemişsin ayrıca :)
benim kız dün gece 4.30 lara kadar mızlandıı napcam ben bu kızla yaaaa...salak gibiyim her yanım ağrıyorrrr.bide sabah 9.30 da kalktı daha yarım saat oldu uyuyalıı tanrımmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?