Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dünkü menüm
sabah:yemedim
öğle:4 dilim kepek ekmeği+azıcık peynir
akşam:2 kaşık yoğurt+1 kase mercimek çorbası
saat 21:çeyrek portakal+çeyrek elma

senin bu 4 dilim ekmeklerde beni öldürcek.....2 dilime indirip yerine yeşillik falan ye kız...

emine ve ayşecigim görmemişim aşagıda sizi..gelirgelmez bi daldım geçmişe ...
nasılsınız ben nöbetten geldim hemen bakayım size dedim....

bnmki msnde cam ses açtk ondan ilgilenemiorm cnm
önemli değil tatlımm sen konuş sevgülünlee=))

günaydın güzeller

günaydın ayşeecimmmm
günaydın.... görüşmenin sonucu geldi.... olumsuz....
günaydın canımm olsunn sıkma canını...

çok güzel bir menü valla.canım kavun çekti ya
ya bende dün pazarda gördüm dedim alayım çok güzel kokuyorduu..ama tadını pek sevmedimmm

tansiyonum yüksek yine... nasıl oldum bilmiyorum sanki otomatik pilotta gibiyim. çaresiz ve buraya mahkum hissediyorum.

ama oya sen kendini şartlandırıp durma böyle yaaaaa..daha çok canını sıkıyorsun..en azından işin var böyle düşünnn
[sıze=2]

günaydınnnn güzelleeerrrrrrrrrrrrrrrrr[/sıze]
emoşşş günaydınnn

eşim röntgen teknisyeni canım aynı hastanedeyiz.ama nöbetlerimiz oluyo ikimizinde bazen aynı gün bazen ayrı...
hmm anladım canımmm..karı koca nöbet delisi oldunuzz yaww

kız hala katmer diyon..1 haftadır katmer yiyon ye sennn
yaaaa napiyim çok seviyorummm=)))))) öğrenmem lazımmmmmmmmmm

dünkü menüm
sabah:yemedim
öğle:4 dilim kepek ekmeği+azıcık peynir
akşam:2 kaşık yoğurt+1 kase mercimek çorbası
saat 21:çeyrek portakal+çeyrek elma
4 dilim ekmek çok gibi geldi gözüme ama diğerlerinde bişey olmadığı içinn beğendimm=))

meyve günümü yaptın bugünü...
he yaaa öyle olduu kop koppp

ben nöbetten geldim bugün dün sabahki kahvaltı tabakları masanın üstünde daha ay ne pisim yaaa..........
birazdan çıkıp işlerin başına geçmem lazım ..çocuklarda ögle yemegine gelirler..
hehehe bazen öyle oluyor benim zilli daha minnikken sen benim evi görseydin emoşş.her yer dağınık piss kafayı yiyyordum allahtan şimdi duruyorda yapabiliyorum birazzz

kız bira göbegi olcan sporlar boşa gitcekkk
hahahaha kız yarım şişecik içtimmm yaaa=))kocişle keyif yapmayı özlemişizzz=)

senin bu 4 dilim ekmeklerde beni öldürcek.....2 dilime indirip yerine yeşillik falan ye kız...

canım yediğim kepek ekmeğinin 4 diliminin kalorisi yarım simite ya da 2 dilim beyaz ekmeğe eşit.ayrıca diyetisyen öğle öğününde 6 dilim vermişti bakma ben yemiyom.yeşillikle de aram pek iyi sayılmaz genelde alırım ama buzdolabında öldürürüm zavallı yeşillikleri.

benim kız dün gece 4.30 lara kadar mızlandıı napcam ben bu kızla yaaaa...salak gibiyim her yanım ağrıyorrrr.bide sabah 9.30 da kalktı daha yarım saat oldu uyuyalıı tanrımmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar az önce kk da bişey buldum işe yarıyormus denesek miii ay amma çok sey var ne yapcağımı şaşirdimm
"Bir bardak su içerisine eşit miktarda Bal ve Tarçın konup kaynatılır.Her gün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir. Düzenli uygulanırsa kilo verilir. Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde ,yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel oluyor"

kılzar dün akşam eşimin abisiyle eşi geldi akşam biraz yedim bişiler valla ne olacak böle bilmiyorum ki bi arada böle şevkim kırılmıştı nasıl kazanmıştım acaba hatırlıyamıyorum:44::44::44::44:saldım iiceeee (( ama sporumu yaptım dün yarım saat plates yaptım 20 dk eliptik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…