Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

önce sporlarımı yazayımda menüm hakkında kötü yorum yapmayınn

30 dak pisiklet
15 dak ayakta bacak hareketleri
30 dak pisiklet
15 dak yerde mekige benzer debelenme hareketleriii
toplam 1 saat 30 dak

harika.ben pisikleti çok sevmiyom.ancak 10-15 dk yapıyom.koşu bandı ise çok hoşuma gidiyor.ben diyete başlamadan önce eşim kucaklamıştı koşu bandını.baktım kapının önüne çıkarmaya çalışıyor.ne yapıyosun dedim.atacam işe yaramıyor dedi.spor yapmıyosun bu koca alet de evde yer daraltıyor dedi.bende hemen başladım spora şimdi çok memnun eşim.

benim menümün yanında kepek ekmeği gibi kalıyor.afiyet olsun canım.çeşit ve miktarlar çok güzel

merhaba güzeller
sabah telefonla uyandım annemim amcası(allah rahmet eylesin) vefat etmiş..rahmetli 107 yaşında idi.kahvaltıdan hemen sonra cenazeye gittik .yeni geldim.akşama yine gidecegiz muhtemelen.ben oglanın dersanesi var diye geldim...

10 kiloyu 4 ayda verdim artık 8 kiloyu kaç ayda veririm bilmiyorum :)))

zaman önemli degil verelimde yeter..
ben şuan kara verip diyet ve spora başlamasam.bu takıma girmesem allah razı olsun aslımda beni takıma almasa ben belkide 130 kilo olurdum şuan 3 ayda 20 kilo verdim ama 3 ayda15-20 kilo rahat alırım kapasitem vardır yani...

spor şart arkadaşımmm mutlaka sporrr

hehehehe.canım diyette bol sıvı çok iyidir

ben biraz mokunu çıkarıyom galiba ama olsun napammm.
ayrıca benim varis ve bacaklarımda dolaşım yetersizligine baglı aşırı ödem oluyo inanın azşldı.ve topuk dikenim geçti..
ameliyat önerilen bel fıtıgına bağlı bel agrılarım çooook azaldı...

gece cenaze evinde oluruz spor yapamam o neden le ben şimdi spor yapıyom kızlar
30 dak bisiklet
leslie1
leslie2
leslie3
30 dak.bisiklet
15 dak mekikimsi mandaca hareketler(oyacıgımın tabiri ile)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…