- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #67.861
başınız sağolsun emoşş..masallah 107 yaşına kadar yaşamışş
merhaba güzeller
sabah telefonla uyandım annemim amcası(allah rahmet eylesin) vefat etmiş..rahmetli 107 yaşında idi.kahvaltıdan hemen sonra cenazeye gittik .yeni geldim.akşama yine gidecegiz muhtemelen.ben oglanın dersanesi var diye geldim...
aynen emoş ya bende buraya girmeseydim hala pantalonlarıma giremiyor olurdummmmmmmzaman önemli degil verelimde yeter..
ben şuan kara verip diyet ve spora başlamasam.bu takıma girmesem allah razı olsun aslımda beni takıma almasa ben belkide 130 kilo olurdum şuan 3 ayda 20 kilo verdim ama 3 ayda15-20 kilo rahat alırım kapasitem vardır yani...
gece cenaze evinde oluruz spor yapamam o neden le ben şimdi spor yapıyom kızlar
30 dak bisiklet
leslie1
leslie2
leslie3
30 dak.bisiklet
15 dak mekikimsi mandaca hareketler(oyacıgımın tabiri ile)
İyiyim canım sen nasılsın?nesliii inaberrrrrrrrrrrrrr
Merhaba emine,Allah rahmet eylesin sizin de başınız sağolsun canım Allah sizlere evlatlarınızla hayırlı uzun ömür versin canım.
merhaba güzeller
sabah telefonla uyandım annemim amcası(allah rahmet eylesin) vefat etmiş..rahmetli 107 yaşında idi.kahvaltıdan hemen sonra cenazeye gittik .yeni geldim.akşama yine gidecegiz muhtemelen.ben oglanın dersanesi var diye geldim...
Hadi hayırlı olsun azmin bol ve daim olsun 2.devrede de.20 verdim ya bi 20 daha için yola başlıyom bu arada
Evet emine gerçekten hepimizin ortak fikri bu sanırım burası insanı çok güzel motive ediyor,hepimiz güzel kilolar verdik-veriyoruz ama asıl iş bu kiloları sonradan geri almamak,artık sağlıklı beslenmeyi bi yaşam tarzı şekline getiricez,diyetle sınırlandırmıycaz ki kilolar gittikleri yerde kalsınlar bidaha bize uğramasınlar inşaallah.zaman önemli degil verelimde yeter..
ben şuan kara verip diyet ve spora başlamasam.bu takıma girmesem allah razı olsun aslımda beni takıma almasa ben belkide 130 kilo olurdum şuan 3 ayda 20 kilo verdim ama 3 ayda15-20 kilo rahat alırım kapasitem vardır yani...
Oh ne güzel ağrılarının azalmasına çok sevindim Emine bidaha da geri gelmesinler inşaallah,maalesef kilolu insanlarda bel ve bacak ağrıları daha çok oluyo sanırım,zaten kilo vermeyi en çok da sağlık sorunlarından korktuğum için istiyorum benim de bel fıtığım ve topuk dikenim var ve bu sorunlar zayıfken yoktu kiloyla birlikte ortaya çıktılar,Allah korusun ilerde kiloya bağlı şeker ve kalp damar hastalıkları da olabilirdi,kilo herzaman insana dert İnşallah sağlıkla zayıflama emelimize ulaşırız hepimiz.ben biraz mokunu çıkarıyom galiba ama olsun napammm.
ayrıca benim varis ve bacaklarımda dolaşım yetersizligine baglı aşırı ödem oluyo inanın azşldı.ve topuk dikenim geçti..
ameliyat önerilen bel fıtıgına bağlı bel agrılarım çooook azaldı...
başınız sağolsun emoşş..masallah 107 yaşına kadar yaşamışş
aynen emoş ya bende buraya girmeseydim hala pantalonlarıma giremiyor olurdummmmmmm
çok güzel emoşş tepinnnnnnnnnnnnnnnnn=)))
Merhaba arkadaşlar,kahvaltımı yaptım,evi süpürdüm,ütümü yaptım veeeeee geldim çok şükür bitti bugünlük işler,siz nasılsınız?
İyiyim canım sen nasılsın?
Merhaba emine,Allah rahmet eylesin sizin de başınız sağolsun canım Allah sizlere evlatlarınızla hayırlı uzun ömür versin canım.
Hadi hayırlı olsun azmin bol ve daim olsun 2.devrede de.
Evet emine gerçekten hepimizin ortak fikri bu sanırım burası insanı çok güzel motive ediyor,hepimiz güzel kilolar verdik-veriyoruz ama asıl iş bu kiloları sonradan geri almamak,artık sağlıklı beslenmeyi bi yaşam tarzı şekline getiricez,diyetle sınırlandırmıycaz ki kilolar gittikleri yerde kalsınlar bidaha bize uğramasınlar inşaallah.
Oh ne güzel ağrılarının azalmasına çok sevindim Emine bidaha da geri gelmesinler inşaallah,maalesef kilolu insanlarda bel ve bacak ağrıları daha çok oluyo sanırım,zaten kilo vermeyi en çok da sağlık sorunlarından korktuğum için istiyorum benim de bel fıtığım ve topuk dikenim var ve bu sorunlar zayıfken yoktu kiloyla birlikte ortaya çıktılar,Allah korusun ilerde kiloya bağlı şeker ve kalp damar hastalıkları da olabilirdi,kilo herzaman insana dert İnşallah sağlıkla zayıflama emelimize ulaşırız hepimiz.
ben geldim nasılsınız
ben çıkıyom kızlar gece gelir menümü yazarım.yarın nöbet var malum giremem
selam ben geldim yeni geldik sivastan ısınıyım gelecem
bu arada 4,5 litre su
sabah aç sirkeli su
sabah ve akşam tarçınlı su
yeşil çay sabah ve ögleden sonra ara
sabah ve gece form çayı
yuh diyeceksiniz ne mide var sende diye ama bünye kocaman napayımmm
miden bulanmıyor mu canım ben bunu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?