Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

toplam kalorisi azdır belki ama çok hamurişi olmuş ama

çok yemiş gibi görünüyon ama miktarlar az canım

ellerine saglıkkkk

başınız sağolsun canım

dostlar sagolsun güzelim
gökhanla kavga ettik........

aaa bu sıra bu gerginlik hadi hayırlısııı

sabah
yemedim

öğle
1 dilim hazır yufkadan yapılmış gözleme
domates
yeşillik
4 tane zeytin
2 bardak çay

akşam
5 kaşık mantı

ara
1 portakal

güzeelll afiyet olsunn aslım sen spordan kaybediyon bak yoksa yemen güzel.kaçırsanda o hafta toparlıyosun.ama sporsuz olmuyo sende

çok yemiş gibi görünüyon ama miktarlar az canım

evet canım ama kendimi tutmak çok zor oluyo..tüm ögleden sonram mutfakta geçti.yemek hazırladım erene ...aslında ögle ve ögleden sonraki arayı hiç yememem gerekiyodu.çokta aç degildim sırf bogazımı tutamadım da yedim..

aslı bişi söyliycem..
akşam erende kadının bi tanesi yazın karşılaşmıştık ama çok tanışmıyoruz da uzaktan akrabalardan biri..
bana dediki siz 3 kız kardeşmisiniz.evet dedim.
sizin bide ablanız vardı kilolu olan o gelmedimi dedi.
ben de o kilolu olan benim zaten dedim.ailedeki kilolu tek benim zaten ablamda kardeşimde zayıflardır.
annemde allah vergisi diyo..allah beni verdiginde böylemiydim anne dedim..
ama herkes ay ne kadar zayıflamışın dediler..
kardeşimin kayın validesi popon bile küçülmüş diyo

kızlar ben çıkıyom herkese iyi geceler..
ben yarın nöbetteyim.aslında bugün olmuş.gelemem yani pazartesiye kadar saglıklı zayıflamalar

yani 20 kilo hissedilmeyecek gibi değil..

güzeelll afiyet olsunn aslım sen spordan kaybediyon bak yoksa yemen güzel.kaçırsanda o hafta toparlıyosun.ama sporsuz olmuyo sende

en sevmediğim şey işte tembelim ben ya

5 kaşık derken tatlı kaşığımi :) :) :)

kepçe

olsun cnaım yinede iyi

oohh ohhh ne güzel
düşmanların çatlasın

yani 20 kilo hissedilmeyecek gibi değil..
ben sanki alıştım ..
yada evde dar gelen kıyafet kalmadıgı için şu 95 krizini bi atlatsam tekrar heyecan gelir belki bu hafta belli olca k bakalım marta 90 la giriş yapabilecekmiyimmm
en sevmediğim şey işte tembelim ben ya

kepçe

olsun cnaım yinede iyi

oohh ohhh ne güzel
düşmanların çatlasın

çatlasınnnnnnnnnn

kızlar bu arada bebişe meyve filesi aldık bugun bakalım sevecek mi onda kemirsin armutu çok seviyo emmeyi ben yerken o da emiyordu hepp insallah sever denicez bugun=)

yaa benim kız çok cins hazal ben de aldım ondan ama benimki meyveli kısmı bırakıp kutma yerini kemiriyor püre haline getirince de yemiyor..ben normal bi şekilde tutturuyorum eline artıkın.dün çilek yedi bi görecen üstü başı heryeri kıpkırmızı oldu...annem çok kızıyor verme şöle eline batırıyor üstüne diye napıyım canım çocumdan kıymetlimi kıyafetleri yesin alsın vitaminin bebem dimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…