Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyiki calışmayıp dinelniyosun :)

sormaa yaa işi bıraktığımdan beri misafirin ardı arkası kesilmedi..bgn de eşimin kuzeni gelecek..sinirlerimde bozuldu şimdi eltime amaann eskiden mesafili dururdum hep yine öle yapacam valla seviyemi düşürüyolar
bu arada sen nasılsın ayşeciğim.evrenle aran nasıl

kızlar bu arada bugün bir görüşme yaptım.kısmet olursa yarın için randevu aldım.30 dk. spor yaptıran bir yer varmış.oraya gitcem ve deniycem yarın.faydası olur mu acep

kızlar bu arada hafta sonunu ne siz sorun ne ben söyleyeyim.deli gibi yedim.hoş bugün de farklı değildim.hemen baskülde +1 gösteriyor.yarından itibaren yine sıkı sıkı diyet yapcam

kızlar bu arada bugün bir görüşme yaptım.kısmet olursa yarın için randevu aldım.30 dk. spor yaptıran bir yer varmış.oraya gitcem ve deniycem yarın.faydası olur mu acep

canım kendin yapamıyormusun 30 dk spor yada yürüyüş ben hamile kalmadan önce içtiğim hormon ilaçları yğzğnden 1 ayda 6 kilo almıştım günde 40 dk yürüşle 2 haftada 7 kilo vermiştim öle yemeğimi filanda kısmıyordum...şimdi çıkamıyorum yürüyüşe kızım yüzünden keşke gidebilsem açık havada yapılan spor evde yapılan sporun 2 katı oluyor ve daha hızlı kilo verdiriyor..

canım ben de yapıyorum spor hemen hemen her gece oğlum yattıktan sonra.ama bu yerde 30 dk içinde deli gibi ter atıyormuşsun.arkadaşım başladı.diyet yapmıyor,kilo vermemiş ama acaip sıkılaşmış.2 haftadır gidiyormuş.fark etmiş yani.ben yine gece sporlarıma devam etcem ama fazla mal göz çıkarmaz hesabı buraya da gitsem diyorum

bu arada ben geceleri 45-50 dk koşu bandı+10-15 dk.pisiklet yapıyom ama bazı geceler çok yorgun olduğumda yapamayıp yatıyorum.ben buraya gidersem sabah gitcem gece de aynı şekilde spora devam etcem canım

bi gider denersin olmazsa..ben de evde eliptiğe biniyorum hem oda sıcak oluyor hem ben birde polar giyiyorum üstüme su gibi terliyorum yarım saatte..bende de selilüt namına bişi kalmadı ama bıraktığımda hemen salıyor vücud kendini onu napıcaz bilmiyorum sanırım hiç durmadan spor yapacam bundan sonra :)

bu arada ben geceleri 45-50 dk koşu bandı+10-15 dk.pisiklet yapıyom ama bazı geceler çok yorgun olduğumda yapamayıp yatıyorum.ben buraya gidersem sabah gitcem gece de aynı şekilde spora devam etcem canım

aslında güzel de spor yapıyormuşsun ama sen bilirsin tabi bi git dene canım ne olacak az olmasında ne kadar olursa olsun sporun zararı olmaz..ama bünyeni de çok yorma başka şeylerede enerjin kalsın şekerim

aslında güzel de spor yapıyormuşsun ama sen bilirsin tabi bi git dene canım ne olacak az olmasında ne kadar olursa olsun sporun zararı olmaz..ama bünyeni de çok yorma başka şeylerede enerjin kalsın şekerim

canım ben hafta sonları özellikle kaçamaklar yapıyorum.sonra da aşırı vicdan azabı çekiyorum.şimdi buraya gidersem beni sizden ve kendimden başka bir denetleyen daha olur ve böylelikle daha dikkat eder ve kaçamakları azaltırım inşallah.

hoşbulduk canım.dalmışım geçmişe.nasılsın
iyiyim tatlım sen nassın

sıkma canını bitanem bazen gorustuklerimize bayılarak gorusmuyoz :)
evrenle fena değil..bi ara facede gorusuruzz

devam edersen kesin olur..hareket etmek bile metabolizmayı hızlandırıp kilo verdiriyor

canım iyiyim de şu kaçamaklarla başım dertte.sırf o yüzden bu spor salonuna gitmek istiyorum.

bgn yediklerim
sabah 1 kase cornflakes
ara 1 adet pişi
öğlen 1 adet içlli köfte 1 dilim tiramisu 1 yk irmik helvası
ara 1 adet armut 1 adet mandalina
akşam yok

olsun bak yemeyince sorun olmaz şekerimmm
tam derslere başlamadan bitir bari işleri
bitse nolcak ki yine yinee=)

ay canım ya..birde bunları çalışırken yapılıyor..fazla yorm akendini
allahtan bitti şimdi poğaca da yaptım pişiyorr=)

merhaba kızlar.benim pc kafayı yedi.dün giremedim neyse yapıldı da geldim.geçmiş yapayım önce
bu arada aslı cezalı mıyım

hoşgeldin cnmmm
kızlar bu arada hafta sonunu ne siz sorun ne ben söyleyeyim.deli gibi yedim.hoş bugün de farklı değildim.hemen baskülde +1 gösteriyor.yarından itibaren yine sıkı sıkı diyet yapcam
a
man aman dikkat et hemennn

selam kızlar nasılsınız
beni 23 nisan heyecanı sardı bu sene ne oynatsam diye düşünüyorum geçen sene 23 nisanda 2 oyun çıkarttım okuma bayramındada çok fazla gösteri yaptırdım bu sene ne yapsam diye düşünüyorum sizce bu nasıl

[DT] Hatsune Miku - "Ievan Polkka" - YouTube

evde ben öğrenmeye başladım baya spor yerine geçiyo

Asli cuma gününe bildirim yapamicam sanırım nasıl olacak..eczaneye gitsem elbiseler çizme falan 3 kilo fazla çıkar.. Off

heheh güzelmiş sen biraz da yer değiştirme falan eklersençok güzel olurr

hazalcım nasılsın
ca
nım görmemeişimmm yorgunummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…