- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #68.081
iyiki calışmayıp dinelniyosun :)
kızlar bu arada bugün bir görüşme yaptım.kısmet olursa yarın için randevu aldım.30 dk. spor yaptıran bir yer varmış.oraya gitcem ve deniycem yarın.faydası olur mu acep
canım kendin yapamıyormusun 30 dk spor yada yürüyüş ben hamile kalmadan önce içtiğim hormon ilaçları yğzğnden 1 ayda 6 kilo almıştım günde 40 dk yürüşle 2 haftada 7 kilo vermiştim öle yemeğimi filanda kısmıyordum...şimdi çıkamıyorum yürüyüşe kızım yüzünden keşke gidebilsem açık havada yapılan spor evde yapılan sporun 2 katı oluyor ve daha hızlı kilo verdiriyor..
canım ben de yapı.yorum spor hemen hemen her gece oğlum yattıktan sonra.ama bu yerde 30 dk içinde deli gibi ter atıyormuşsun.arkadaşım başladı.diyet yapmıyor,kilo vermemiş ama acaip sıkılaşmış.2 haftadır gidiyormuş.fark etmiş yani.ben yine gece sporlarıma devam etcem ama fazla mal göz çıkarmaz hesabı buraya da gitsem diyorum
bu arada ben geceleri 45-50 dk koşu bandı+10-15 dk.pisiklet yapıyom ama bazı geceler çok yorgun olduğumda yapamayıp yatıyorum.ben buraya gidersem sabah gitcem gece de aynı şekilde spora devam etcem canım
aslında güzel de spor yapıyormuşsun ama sen bilirsin tabi bi git dene canım ne olacak az olmasında ne kadar olursa olsun sporun zararı olmaz..ama bünyeni de çok yorma başka şeylerede enerjin kalsın şekerim
iyiyim tatlım sen nassınhoşbulduk canım.dalmışım geçmişe.nasılsın
sormaa yaa işi bıraktığımdan beri misafirin ardı arkası kesilmedi..bgn de eşimin kuzeni gelecek..sinirlerimde bozuldu şimdi eltime amaann eskiden mesafili dururdum hep yine öle yapacam valla seviyemi düşürüyolar
bu arada sen nasılsın ayşeciğim.evrenle aran nasıl
kızlar bu arada bugün bir görüşme yaptım.kısmet olursa yarın için randevu aldım.30 dk. spor yaptıran bir yer varmış.oraya gitcem ve deniycem yarın.faydası olur mu acep
iyiyim tatlım sen nassın
sıkma canını bitanem bazen gorustuklerimize bayılarak gorusmuyoz :)
evrenle fena değil..bi ara facede gorusuruzz
devam edersen kesin olur..hareket etmek bile metabolizmayı hızlandırıp kilo verdiriyor
ben geldim yaa defneyi uyutup hemen temizliğe girişmem lazım akşam eşimin kuzeni bizde kalacak off defnede uyumuyor..ben bgn kursa gittim sonra kayınvalidemin evine döndüm orayada eşimin teyzesi filan gelmiş pişirmişler taşırmışlar tatlıları yemekleri beni beklemişler :))çok yemedim ama yinede akşam yemiycem biraz kaloriliydi yediklerim...
bgn yediklerim
sabah 1 kase cornflakes
ara 1 adet pişi
öğlen 1 adet içlli köfte 1 dilim tiramisu 1 yk irmik helvası
ara 1 adet armut 1 adet mandalina
akşam yok
bitse nolcak ki yine yinee=)tam derslere başlamadan bitir bari işleri
allahtan bitti şimdi poğaca da yaptım pişiyorr=)ay canım ya..birde bunları çalışırken yapılıyor..fazla yorm akendini
merhaba kızlar.benim pc kafayı yedi.dün giremedim neyse yapıldı da geldim.geçmiş yapayım önce
bu arada aslı cezalı mıyım
akızlar bu arada hafta sonunu ne siz sorun ne ben söyleyeyim.deli gibi yedim.hoş bugün de farklı değildim.hemen baskülde +1 gösteriyor.yarından itibaren yine sıkı sıkı diyet yapcam
aslı pc bozulduğu için dün hiç takıma giremedim.cezalı mıyım şimdi.cezalıysam hemen çekeyim cezamı
canım pcden dolayı ceza vermeyelim sana ama bana özelden telini gönder bende sana göndereyim böyle durumlarda haber verirsin
heheh güzelmiş sen biraz da yer değiştirme falan eklersençok güzel olurrselam kızlar nasılsınız
beni 23 nisan heyecanı sardı bu sene ne oynatsam diye düşünüyorum geçen sene 23 nisanda 2 oyun çıkarttım okuma bayramındada çok fazla gösteri yaptırdım bu sene ne yapsam diye düşünüyorum sizce bu nasıl
[DT] Hatsune Miku - "Ievan Polkka" - YouTube
evde ben öğrenmeye başladım baya spor yerine geçiyo
cahazalcım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?