Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ellerine saglık

hadi bakem başladın bir maratona inşallah iyi olacak canımm..şimdiden başlama şikayete :)

harika bir menü

ellerine sağlık canım

sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
4 zeytin
1 bardak çay

öğle
6 susamlı çubuk kraker
1 tane kremalı bisküvi
2 bardak çay

akşam
dilim ekmektne yapılmış tost
domates
1 bardak çay

ara
1 elma

öğleyi çok fena geçiştiriyorsun canım.başka alternatifler bul

bugün spora gidemedim.oğlum evde okula göndermedim çünkü.kayınvalidem de saat 11 den önce gelemem dedi.bende okuldan sonra o yorgunlukla gideceğim.yarım saat daha kalsın torunuyla.ay sinir oldum ya

menün çok güzel nesliciğim çok gibi gözüküyor ama gayet ölçülü..

ayy kurstan 10 da geldim çüş yaaaaa kafam şişti öğrenci olmak ne zormuşş

:))) eşimde beni gazlayıp duruyor üniversite sınavlarına gir yeniden resim öğretmeni olsana diye valla bi düşünüyom cazip geliyo bi düşünüyom 4 yıl yeniden öğrencilik tırstırıyor vallah

:))) eşimde beni gazlayıp duruyor üniversite sınavlarına gir yeniden resim öğretmeni olsana diye valla bi düşünüyom cazip geliyo bi düşünüyom 4 yıl yeniden öğrencilik tırstırıyor vallah

canım kazanmak için kendini sıkarsan asıl gerisi kolay..
bizim bi prof. vardı hep şey derdi:biraz kaba bi adamdı ama :) bizim köydeki eşeğide okulun bahçesine bağlayın o bile bitirir 4 yılda derdi..yani asıl mesele kazanmak sonra o okul bi şekilde bitiyor ki bence sen yaparsın

seneye deniycem bi bakalım...

sana rakibim bu aralar emoş

bugünkü menüm
sabah:yemedim
öğle:4 dilim kepek ekmeği+peynir salatalık domates
akşam:1 kase çorba+2 kaşık patates yemeği+2 kaşık yoğurtlu makarna
ara:5 tane erik kurusu

çok geçmiş olsun güzelimacil şifalar olur inşallah
vav menü spor harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…