- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #68.441
sağol canım,evet yaa heryer donuyo ne zor bi kış oldu böyle allah fakir fukaranın yardımcısı olsun,zorda kalanların sıkıntısını gidersin inşaallah...
Bizim özge terazi burcu mu acep?
kızlar okulda net yok yarın listeyi okuldan gelince yapcam herkes kilosunu bildirsin lütfen erkenden eğer okulda net varsa yaparım
[sıze=3]15.02.2012
aynalar................7+
hazos87...............7+
pinkcat87.............7+
rainandthesun.......7+
melekayşe............7+
tedis.....................7+
fiyona07..............7
1.73..................... 7+
pisiq....................5 cezaya kalmışsın canım :26:
Yas23....................izinli
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli[/sıze]
yedim greyfurtu canımmmmm
[sıze=3]kızlar okulda net yok yarın listeyi okuldan gelince yapcam herkes kilosunu bildirsin lütfen erkenden eğer okulda net varsa yaparım[/sıze]
selam kızlar hoşgeldiniz
nasılsınız
emoş lens tak canım
kızlar çok yorgunum birde banyo yaptım iice mayıştım cezaya kalmamak için bi göz atıp çıkacam...
teşekkürler canımmafiyet olsun canım
boğa burcuyum hayırdır :)
kızlaaar hepinize iyi geceler,ben biraz ortalığı toplayıp yatayım ufaklıklar ortalığı kattı karıştırdı,hepinizi öptüm. Yarın güzel sonuçlar alırsınız inşaallah benim kendimden hiç umudum yok bu hafta:18:.
kaybetmicem de :) belki biraz rahatlarsagol canım...yavrum büyük oglumun tuhafına gitti.dönüp dönüp bakıyo.anne sendemi anneannem gibi gözlük arayıp durcan diyo...
sabah
1 kk kadar peynir
1 dilim ekme
1 bardak çay
öğle
1 elma
akşam
3 çiğ köfte
1 incir tatlısı
1 dilim börek
3 bardak çay
aslım ben yarın nöbetteyim sabah kilomu bildiririm ama bi daha giremem haberin olaaaa
iyiyim canım çok uykum var ama son ana kadar direnicem cezaya kalmayım şincik yarın çok işim var...
lens takmak bana hep çok tuhaf gelmiştir gözünün içine bişi sokmak bi tuhaf geliyo bana:)
kaybetmicem de :) belki biraz rahatlar
kızlar ben kaçıyorum menümüde sabah yazayım yediklerimi yazdığım kağıt yatak odasında üşeniyorum gidip geri dönmeye..öpüyorum hepinizi birer birer
terazi burcu gibi özge.. Folklor ebru resim falan sanatla ilgili:) o yüzden attım tutmadı:)teşekkürler canımmhe saliha bende teraziyim noldu burç yorumumu yapıyon
kızlar ben kaçıyorum menümüde sabah yazayım yediklerimi yazdığım kağıt yatak odasında üşeniyorum gidip geri dönmeye..öpüyorum hepinizi birer birer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?