- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #68.461
aaaben lahmacuncuda çiğ köfte yemiştim ikram olarak 2 adet marul arası ayyy unutmuşum bakkk
hayırlısıyla bi yere girsem çok iyi olacak..yapabilirsin.ücretli için dönem ortası açık kalan yerler olabilir anlaşabilirsin.bizim küçügün ögretmeni kurbanda kolunu kırdıda kaç ay bi bayan geldi yerine..
:) :) :) öyle yapcem artıksenmn ortaya at yorumu biz üstümüze düşeni alırız canımmmm
asli menünü okuyorum o sırada kardeşim telefona bakıyor bana soruyor ki 1 kk peynir ne demek? Bende kibrit kutusu dedim.. Çocuk 1 kk yi 1 kadınlar kulubu kadar peynir anlamış:) :) diyetteyiz cınım o kadar yenmez didim:)sabah1 kk kadar peynir1 dilim ekme1 bardak çayöğle1 elmaakşam3 çiğ köfte1 incir tatlısı1 dilim börek3 bardak çay
kızlar oyaya mesaj atmıştım cevap geldi ayın 9 undan beri eskişehirde arkadaşlarındaymış onlardada net yokmuş sade3ce telden faceye girebiliyorum diyor daha iyiyiymiş haftasonuda orda kalacakmış pazartesi iş başı yapacakmış ve takıma geri dönmek istiyor
İyi akşamlar arkadaşlar,nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür ama eşim su çiçeğiymiş kızlaaar,evin içinde kime baksam eli yüzü benek benek,hadi çocuklar neyse de büyük insanda daha bi komik duruyo:)))Gerçi adamcağız ateşle boğuşuyo hiç komik değil ama işte şeytan gıdıklıyo,bana diyoki "gülme kocana gelir başına".
kızlar yine benim pc de bir problem var ya da sitede.sayfa arası geçemiyorum.kilitleniyor
slm kızlar ben geldim arkadaşım vardı onla oturduk..kızlar size ilk çizdiğim resmimi gösteriyim facede de paylaştım ama burda da paylaşıyım sergilemiyceksem resim çizmenin anlamı ne değil mi ama :)))Eki Görüntüle 348547 Eki Görüntüle 348547
kah
2 galeta
1tatlı kaşıgı tahin pekmez
1kk peynir
ögle
2 dilim ekmek
3 y.k acılı domatesli biber
3 adet pırasa(parmak kadar)
ara
1.5 lahmacun
salata
akşam
2 dilim tam bugday ekmegi
1 tatlı kaşıgı tereyağ
gece
greyfurt yemedim ama canım istiyoooo
Hazal deniz ağlarken ayna tutsana.. Sevimsiz olduğunu görünce aglamaktan vazgeçer belki:) :) :) :)
gunaydın kızlarrrrrrrrrrr
terazi burcu gibi özge.. Folklor ebru resim falan sanatla ilgili:) o yüzden attım tutmadı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?