- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #69.221
Da Vinci'nin şifresi 'leonardo1234' değilse
bende hiçbir şey bilmiyorum.
Çişim sudan daha değerli; WC 1 TL SU 50
KRŞ.
Sokarım lan böyle bağcığı ayakkabının
içine.
14 Şubatta sevgilisi olmayanlara müjde,
overlok makinesi ayağınıza geldi.
hehehehehe kız çatladım gülmekten.Allah seni de güldürsün emiBıyıklı kızlara ithamda bulunmuşlar gitsinler kuaföre parası bizden diye.. Kızın biri ne yazmış; erkeklerin kaşlarıda martı gibi biz onlara
simit atıyor muyuz.:) :) :) :) :)
offf yaaa valla motivasyon sıfı sizinkileri de düşürücem diye korkuyorum neyse ben bi kahvaltı yapıyımda sonra kendimi spor yapmaya zorlıyım..şu bahar bi gelse ben de enerjilenirim ama neyse bekliyim bakalım 1 ay daha...
dunku menüm
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
şekersiz çay
öğle
1 kücük kase corba
1 dilim ekmek
ikindi
2-3 tane biskuvi
akşam
1 adet kofte
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşıgı zeytinyağ
ara
2 incir
4-5 fındık
su 2 litre
spor yok temizlik vardı :)
:) amin canım inşallahhehehehehe kız çatladım gülmekten.Allah seni de güldürsün emi
offf toplamaya çalışacam valla ne oldu bilmiuorum bana yaa havalardan mı ki acep :44::44::44:
bunları okuyup moral depoluyorum :)hahahahahhaaa ayy çok güldüm saliha yaaa...gece gece neler düşünüyon sen öle :)))
o tuhaflık ben de de var ayşeciğim napcaz bilmiyom valla
çok güzelllllllllama beni de neslihan uyardı menünde sebze yok diye.sende de yok.yiyelim bence önemli o minik yeşil şeyler
bunları okuyup moral depoluyorum :)
Günaydın minnoşlar mucuk mucuk mucuk
günaydın cicimmmmmmmm yap yapp afiyet olsunnnnnnbende bugün tuzlu pastane pogacasi yapicam ama yemicem.. Belki yarın kahvaltı yerine 1 tane yerim
ayşe yaptım pastayı ama üzerine jöle dökmedim üzerine dizeceğim meyveleri sade yaptığım jölerye baturıp çıkarıp öyle dizdim karamasınlar diyee=)
canım 10dk beklemem gerektiğini söyledi ondan özelden yazamadım. ben şeker ilacı kullanıyorum. verdiğin ilacın etkilşimi olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?