Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugünkü menüm
sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek+biraz peynir
öğle:2 dilim tam tahıllı ekmek arası sandeviç
akşam:salata

sporum
30 dakika spor salonunda aletli ve hoplayıp zıplamalı hareketler
evde 15 dakika koşu bandı

yaşasın sonunda renkleri kullanmayı başardım.ama önce ekranımda görünmeyen simgeler çıktı ay sevindirik oldum yaf

mesaj yazma bu hafta özgedeydi o izinli olduğu için ondan sonraki emoşa sıra geçti

GÜNLÜK MESAJ SAYIMI

1.73 *** 25 şubat -2 mart

ne yapacaksın canım

canım ben pazar hariç her gün spor salonuna gidiyorum.30 dakika aletle çalışma + hoplama zıplama inan canım çıkıyor.ilk başladığımda eve gelip 50 dakika da koşu bandında yürüdüm ve bacağımı sakatladım.günlerce ağrı çektim ama her gün salona gitmeye devam ettim sadece koşu bandına çıkmadım.dün salondaki hocayla bu durumu konuştum.o da koşu bandında yavaş yavaş süreyi arttır.15 dakika ile başla haftalık 5 dakika arttır dedi.fazla spor ağır geldi herhalde canım.bugün de koşu bandına çıkıp günlük spor programımı sonlandırdım

geçmiş olsun canım birden yüklenme allah korusun sakatlayabilirsin kendini

geçmiş olsun canım birden yüklenme allah korusun sakatlayabilirsin kendini

neyse ucuz atlattım canım.birkaç gün bacağım çok ağrıdı ama geçti.hocanın dediğini yapıp yavaş yavaş koşu bandını arttıracağım.inşallah daha çok kilo vereceğim böylelikle.sporu kesinlikle herkese öneririm kızlar.yaklaşık 10 gündür spor salonuna gidiyorum ama sıkılaşmaya başladım desem yalan olmaz.ayrıca bugün regl oldum.normalde ilk iki gün ağrıdan kırılırdım hiç ağrım yok.spordan dedi hoca bugün.

ben artık kaçtım canım.yarın uzun bir gün beni bekler.oğluşumla tiyatroya gideceğiz.ayrıca tüm gün başbaşayız yarın oğluşumla.vurup kafayı hemen horlamaya başlayacağım.iyi geceler

sabah
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek

öğle
2 dilim ekmekten yapılmış tost
domates
közlenmiş biber
2 tatlı kaşığı reçel
1 bardak çay

ara
1 portakal

akşam
2 haşlanmış patates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…