Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin canım ben aslı 30 yaşındayım öğretmenim memnun oldum
nasıl kilo aldın doğumdan mı kalma
şuan 87 kilosun hedefin kaç

evet canım 65kiloylla hamile kaldım 90la doğuma girdim dört yıldır al verlerden sıkıldım artık.hedefim tekrardan 65 olmak.eşim 2.çocuk istiyor ama bu kiloladan önce kurtulmam lazım.
yarından itiberen sizinle burda zayıflayacam artık.

inş canım daha önce bir takıma girmiş miydin burda

hayır canım girmedim

tamam canım ben san akuralları yazayım aklına takılan olursa sorarsın

KURALLAR

1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.
12. Yeni kural **** her gün az ya da çok spor yapılacak. Zorunlu olmazsa yapmıyoruz. Yaptığımız spor mor renk ile yazılacak ki dikkat çeksin.

o zaman uzun süredir,beni bekliyen koşu bandımla yarın kavuşma zamanı desene,menüyü maviyle nasıl yazacam bilmiyorum bir ara yazarsın, benim acil çıkmam lazım.iyi geceler canım her şey için teşekkürler canım.

sabah-öğle
4 dilim sucuk
domates
yarım kk kadar peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay

ara
1 portakal

akşam
1 kase çorba
salata

ara
1 havuç

iyi gibi ayşem ya evde çok çalişamıyorum bu ara koçişinde sınavı var 2 hafta sonra o zman tam deli gibi çalişcam ama şimdi de çalişiyorum sadece çok tempolu değilll

hoşgeldin canımmmmmmmm

sabah
1 simit

öğle
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin

ara
avuç iiçi kadar katmer

akşam
1 kase çorba
yarım kk kadar fırında tavuk
1 dilim elma patates

ara
1 bardak nesquikli süt

spor yok temizlik var=)

kızlar günaydın nasılsınız bakalım ben artık biraz kendime geldim ve azimle aranıza geri döndüm..nasılsınız bakalım...

ben de ben de i istiyorum başalıyorum bgn itibariyle...

kızlar ben çıkıyorum temizlik yapıcam bgn defnenin odasını toparlıycam çamaşırları var katlanacak minik minik katla katla bitmiyor :)birde ilk aylarda bunları ütülüyordum da :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…