Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar dışarı cıkıyorum akşam giremezsem beni izinli sayın

bu arada bugunku egzersizim yurumek.spor ayakkabımı giyicem sahile gidiyoruz..yuruyecez optum hepiciniziiiii

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Ben dün büyük bi temizliğe kalkıştım,halılar,kolt yıkandı,camlar silindi,banyo tuvalet ovuldu,balkonlar,tüller yıkandı...tabi bunları yardımcı hanım yaptı ama ben de onun peşinde dolanmkatan dayak yemiş gibi oldum,işim saat 8'de bitti tabi ben de dün hiç buraya uğrayamadım.Neyseki yorgunluğa değer bi temizlik oldu

24-02-2012
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................izinli
1.73......................6
pisiq.........................7+
rainandthesun............7+
oyagibi...................7+
saliha27......................2
emidaf............izinli

Dün giremediğim için sayımı bugün yaptım.

Kızlar yorgunluğum hala devam ediyor ben bugün spor yapamam maalesef belim ağrıyor,iyice dinlenmeden spor yapmak bel fıtığım için çok sakıncalı

herkes bizim gibi pasaklı değil yaz kış dinlemiyo temizlik yapıyo
nasılsın canım

Asli ayakta durmaya çalışıyorum.. Ben telefondan girdiğim için çok paylaşım yapamıyorum.. Aslında evde bilgisayar var ama abim evde olduğu için hiç boş bırakmıyo arada bi menümü yazmak için oturuyorum.. Telefondan zor oluyor.. Bu hafta işe girerse abim inşallah:) rahat rahat yazarım

seni çok iyi anlıyorum erkek kardeşimde öyle kız kardeşim hiç oturamıyordu şimdi çalışıyor erkek kardeşimde kız kardeşim rahat etti

evet canım hep karbonhidrat dolu.ama genelde az kalorili şeyler pizza ve kek hariç

beğendim canım.afiyet olsun

bence güzel canım.afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…