- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.941
hıııımmm anladım canım bende alıp deneyecem onları faydası oluyor mu sence?internette baktım biraz kilo vermede yararlı gibi görünüyr ama emin olamadım diye sana sormak istedim tatlım CADIARZU
sedacım havuz fikri çok güzel bende havalar güzel oldumu havuza kayıt yaptırmayı düşünüyrm.burda haftada bir gidiliyor 3 saat.otel havuzuna kayıt yaptıracam sanırım
slm kizlar ben geldim bugin gezmeye gitedim gidecektim vazgetim hic morelim yok inanki
bugunlerde depresyona girip girip cikiyorum allah sonumu hayir etsin bakalim
bugun kalktim benim oglan izgarayi gordu sabah sabah basladi annee mangal yap diye ay dayanamyip oglen yaptim
anammm bir yedim biryedim kizlar zaten bugun morelim bozuk oldugu icin yiyecegim kesindi yedim ne yapim ufff
neyse kizlar ben cikiyom konusacak halim yok biraz uzanayim sonra gelirim
herkese merhaba.. arkadaşlar hiç vaktim yok bir saate misafir bekliyorum.. bugün kaçamak günü ilan ettim kendime o yüzden şimdiden kilo bildirimi yapıp kaçacagım.. geçmişe hiç bakmadım eger vaktim olursa gece gelmeye calışırım...
sabah 5,30 kalkış bir incir bir ceviz ..bir bucuk saat yürüyüş saat 9 da 60 gr kepek ekmegi peynir domates salatalık..... öglen bir lahmacun yemekde bamye vardı igreniyorum ondan hayatta yiyeme...
ben hazırlık yapmaya kaçıyorum dedigim gibi bilrimi bugün yapacagım...
sabah tartıldım birde ne görüm 67 :sm_cool: :sm_cool: neslihan buda sana kapak olsunnnnnnnnn:roflol: :roflol: :roflol: artık yarın akşamamı tartılır bişey yemeden verirsin kilo bilmiyorum.... ay sabahtan beri bu kilo bildirimini vermek için sabırsızlanıyordum.. valla aslında 200 gr daha eksik edin 67 dende öle cıktım artık bugün kaçamak ya sadece siz 67 yazın....
hadi sizi öptüm... nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seni daha cok öptümmmmmmmmmmmm Şeniz :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar bende cıkıyorum
sıyah öncelıkle tebrık ederım ...metobalızmana hayranımmı dıyım ne dıyım bılemedım...
seda bısey olmaz bence o kadar dan afıyet olsun...
bugun bırını cagırdık denemek ıcın ınsallah o da gelır bıraz paylasım artar burda ...
yarın evdeyım ızınlıyım öglene dogru bıldırıcem...görusmek uzere ıyıaksamlar...
slm kizlar ben geldim bugin gezmeye gitedim gidecektim vazgetim hic morelim yok inanki
bugunlerde depresyona girip girip cikiyorum allah sonumu hayir etsin bakalim
bugun kalktim benim oglan izgarayi gordu sabah sabah basladi annee mangal yap diye ay dayanamyip oglen yaptim
anammm bir yedim biryedim kizlar zaten bugun morelim bozuk oldugu icin yiyecegim kesindi yedim ne yapim ufff
neyse kizlar ben cikiyom konusacak halim yok biraz uzanayim sonra gelirim
kızlar arada gelip 1cümle yazın bari ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?