Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar destinam ve tuğba dışında kimse uğramamış bile of çok sessiz gerçekten burası insan sıkılıyor valla bikaç kişi yazıp yazıp çıkyoruz neyse inşallah akşama canlanır biraz ben okuldayım havuza kayıt yaptırdım artık sürekli yüzmeye giderim..şimdi dersim var 6gibi eve dönerim yolu uzatıp arkadan gidecem eve yarım saat yürümüş olmak için eve gidince girerim görüşürüz hanımlarr..buarada akşam herkes hafif şeyler yesin yarın tartıya yansımasın yediklerimiz canınız bişey istiyorsa yarına saklayın tartılalım sonra yersiniz kaydirigubbakcemile3

sayfalar karıştı bişeler oldu site bugün bi acayip valla gulaysanın yazdıkları görünmedi sonra hepsi birden geldi

hıııımmm anladım canım bende alıp deneyecem onları faydası oluyor mu sence?internette baktım biraz kilo vermede yararlı gibi görünüyr ama emin olamadım diye sana sormak istedim tatlım CADIARZU

canım tabi direkt olarak zayıflamanı sağlamaz ama hafif bir öğün yemiş oluyorsun hem tam tahıllı lifli olduğu için tok tutuyor birde ben sütü tek başına içemiyorum bunları yerken sütte içmiş oluyorum al bi paket dene istersen canım seversen hep alırsın..

sedacım havuz fikri çok güzel bende havalar güzel oldumu havuza kayıt yaptırmayı düşünüyrm.burda haftada bir gidiliyor 3 saat.otel havuzuna kayıt yaptıracam sanırım

canım ben bugün yazıldım üniversitenin havuzuna aklıma estikçe giderim gün sınırı yok valla iyiki yazıldım şimdiden kendimi iyi hissediyorum ah ah zaten yüzmeyi bırakmasaydım asla bu kilolara çıkmazdım ama neyse toparladık sayılır eski halime dönmeme az kaldı..sende yazıl tatlım yüzme tüm vücudu çalıştırıyor kaydirigubbakcemile5

slm kizlar ben geldim bugin gezmeye gitedim gidecektim vazgetim hic morelim yok inanki
bugunlerde depresyona girip girip cikiyorum allah sonumu hayir etsin bakalim
bugun kalktim benim oglan izgarayi gordu sabah sabah basladi annee mangal yap diye ay dayanamyip oglen yaptim
anammm bir yedim biryedim kizlar zaten bugun morelim bozuk oldugu icin yiyecegim kesindi yedim ne yapim ufff
neyse kizlar ben cikiyom konusacak halim yok biraz uzanayim sonra gelirim

slm mıllet
haklısın seda benım canım acayıp derecede bugun ıspanaklı tepsı böregı ıstedı baktım baktım dedımkı yarın yıyebılırım bugun olmaz..

neslıcım bılıyorum neden sıkıntın var...napcan kardes...uzaklık bır yandan....gurbet bır yandan...kaynanan gelıcek bır yandan ınsallah tartıya yansımaz bence cık yürü kafanı dagıt bıraz...

bende öglen 5 tane köfte yedım bır ayran ıctım ...aksamı dusunuyorum kara kara...

herkese merhaba.. arkadaşlar hiç vaktim yok bir saate misafir bekliyorum.. bugün kaçamak günü ilan ettim kendime o yüzden şimdiden kilo bildirimi yapıp kaçacagım.. geçmişe hiç bakmadım eger vaktim olursa gece gelmeye calışırım...
sabah 5,30 kalkış bir incir bir ceviz ..bir bucuk saat yürüyüş saat 9 da 60 gr kepek ekmegi peynir domates salatalık..... öglen bir lahmacun yemekde bamye vardı igreniyorum ondan hayatta yiyeme...
ben hazırlık yapmaya kaçıyorum dedigim gibi bilrimi bugün yapacagım...
sabah tartıldım birde ne görüm 67 :sm_cool: :sm_cool: neslihan buda sana kapak olsunnnnnnnnn:roflol: :roflol: :roflol: artık yarın akşamamı tartılır bişey yemeden verirsin kilo bilmiyorum.... ay sabahtan beri bu kilo bildirimini vermek için sabırsızlanıyordum.. valla aslında 200 gr daha eksik edin 67 dende öle cıktım artık bugün kaçamak ya sadece siz 67 yazın....
hadi sizi öptüm... nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seni daha cok öptümmmmmmmmmmmm Şeniz :roflol: :roflol: :roflol:

ben geldim hanımlar ama kimse yok gerçi artık şaşırmıyorum kimse olmamasına neyse eve arkadan dolandım 45dk felan daha yürümüş olayım diye öğlen yemeği biraz fazla kaçtıda erisin diye..
sabah:1kase sütlü nestle nesfit
ara:1 yeşil elma
öğlen:kıymalı pide,ayran(biraz kaçırdım ama bişe olmaz erimiştir ceza olarak 45 dk.yürüdüm)
ara:2kuru incir
akşam:şimdi kocaman yağsız bir salata yaptım ton balıklı onu yicem.. bugünlük bukadar akşamda elmalı çaydan kaynatıp içerim..yemeğimi yeyip biraz dinleneyim üşenmezsemde çıkar bisikletle tur atarım biraz..

kızlar bende cıkıyorum

sıyah öncelıkle tebrık ederım ...metobalızmana hayranımmı dıyım ne dıyım bılemedım...

seda bısey olmaz bence o kadar dan afıyet olsun...

bugun bırını cagırdık denemek ıcın ınsallah o da gelır bıraz paylasım artar burda ...

yarın evdeyım ızınlıyım öglene dogru bıldırıcem...görusmek uzere ıyıaksamlar...

güzelim toparla kendini biran önce sıkma canını :teselli:

tebrikler canım a.s.

sanada iyi akşamlar canım görüşürüz

canım sıkma canını demesi kolay gerci ama.. :teselli:
keske biraz yürüyüs yapıp hem eritseydin hem de kafan dagılırdı biraz..
yapma böyle bak siyah geciyo seni mirmirmirmirfisfisfis

bugun yediklerimi de yazıyım unutmadan
sabah biraz peynir bi dilim ekmek domates cay
arada bes badem birazcık kuru dut
öglen bi simit
aksam patlıcan yemegi bi dilim ekmek biraz salata..
canım cok tatlı istedi yine biraz kuru dut yedim
ben buarada bu hafta kilo veremedim sanırım cok sis hissediyorum kendimi :bbo:

kizlar yorgunluktan oluyorum aksama kadar temizlik hazirlik oluyorummmmmmmmdelikafaduldensedaaaa kimse yok demisin haklisin ama inan giremedim bugun yarin sabah erkeden de misafiler gelecek onlar gelmeden bildirimi yaparim ama hepinizi opuyorumm:1hug:

ayy arkadaşlar kusura bakmayın.akşam geç geldim.hemen pcyi açtım ama yazamadım.yemek hazırla kızımı çalıştırdım.anca şimdi gelebildim.siyahh vallahi tebrikler.anam kilo aldım derken vermişmisin.yok bacım yok sende bu yeme işi ters tepiyo.benim durum vahim.belki yarın takımdan atılcam.diskalifiye olsam bile sizi gizli gizli alttan izlerim ama.vermediğim gibi kiloda aldım çünkü.oyüzden sonuçlarına razıyım.aslında 2 gündür kendimi gerçekten topladım.hatta 3 günlük ender saraç diyetini bile yapacaktım ama regliyim malesef.oyüzden yapmıycam bu hafta.
dediğim gibi takımdan çıkayım ama yine sizlerle yazayım.sadece kilo çizelgesinde yer almıyayım.olmazmı.yada kendime başka bi yol bulayım.paylaşım yapabileceğim.çünkü eğer bırakırsam veremem.
bunu da duygu sömürüsü olarak algılamayın.gerçekten ben ciddiyim.takımda kuralllar var.yarın ikinci sarı kartı hatta kırmızı kart alcam kilo aldım diye.kurallarada uymak takım ferdi olarak boynumun borcu olduğuna göre,,,, abbas yolcuuu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…