- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.961
ayy arkadaşlar kusura bakmayın.akşam geç geldim.hemen pcyi açtım ama yazamadım.yemek hazırla kızımı çalıştırdım.anca şimdi gelebildim.siyahh vallahi tebrikler.anam kilo aldım derken vermişmisin.yok bacım yok sende bu yeme işi ters tepiyo.benim durum vahim.belki yarın takımdan atılcam.diskalifiye olsam bile sizi gizli gizli alttan izlerim ama.vermediğim gibi kiloda aldım çünkü.oyüzden sonuçlarına razıyım.aslında 2 gündür kendimi gerçekten topladım.hatta 3 günlük ender saraç diyetini bile yapacaktım ama regliyim malesef.oyüzden yapmıycam bu hafta.
dediğim gibi takımdan çıkayım ama yine sizlerle yazayım.sadece kilo çizelgesinde yer almıyayım.olmazmı.yada kendime başka bi yol bulayım.paylaşım yapabileceğim.çünkü eğer bırakırsam veremem.
bunu da duygu sömürüsü olarak algılamayın.gerçekten ben ciddiyim.takımda kuralllar var.yarın ikinci sarı kartı hatta kırmızı kart alcam kilo aldım diye.kurallarada uymak takım ferdi olarak boynumun borcu olduğuna göre,,,, abbas yolcuuu.
kızlar ben havuza gidiyorum gidip geleyimde tümgün ders çalışmam lazım sınavlarım başlicak haftaya..birde kusura bakmayın ama birşey diyecem ben artık eskisi gibi takıma gelmek bile istemiyorum hiç paylaşım felan yok ben doğumgünüme 58 kiloda girmek için kendime söz verdim ciddi ciddi karar aldım buyüzdende diyeti bırakmıyorum sporu zaten artık hiç bırakmayacağım..küsermisiniz bilmiyorum ama bu takım beni motive etmiyor açıkçası bence sizide eskisi gibi etmiyor yoksa herkes hırslanıp kilolarından kurtulur..neslihancım ben çıkabilirim takımdan gene arada takılırım uğrarım ama yeni birisi geçebilir yani yerime listede olmasamda olur çünkü ben ders aralarında uğrayacak kadar ciddiye alıyorum ama karşımdakiler öyle olmayınca sıkılıyorum kusura bakmayınn
gunaydın
sonunda seda ısyan ettı bendemı gıtsem acaba...
neslı bu saate kadar bılerek bekledım demıstım öglen bıldırıcem dıye hala kabızlıgım devamedıyor daha eksık bıldırmek ısterdım ama 76.800 cıktım...yanı 700 gr ancak verebıldım...
neslı özur dılerım ben sadece takılmak ıstemıstım
sonra hepımız toplanıp göruselım bence sımdı herkesın işi var sende kendını sorumlu tutup durma sen elınden gelenın fazlasını yaptın...ben yıne ugrarım kıza yemek hazırlıyorum
sedacim canim boyle dusundugun icin uzuldum gercekten
paylasim az gercekten hemen hemen kimse gelmez oldu dun cok kotuydum ama gelecek durumda olmadigim icin gelmedim
onemsemek olayina gelince inanki gozumu burda aciyorum yada buraya gelmek icin isimi cogu zman cocuklarimi birakip geliyorum
ama hicbirzamanda burasi beni motive etmiyor demedim cunku gercekten burasi olmasa ben kesinlikle dikkat etmeyip kilo alirim cunku eski zmanlarda bunu anladim
tabi buda snein gorusun guzelim
sen kendin nasil istiyorsan biz sana uyariz canim ne diyim sana uzuldum dogrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?