Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın herkese ben 7buçukta uyandım 1buçuk saat yürüdüm geldim kahvaltımı yapıyorum biraz dinleneyim havuza gidecem buarada tartıldım tam 65 kiloyum...

14.TAKIM 102.etap
haysem (63.0/&#37
rose14 ( 82.0/%)
neslihan ( 68.8/68.8/0.0/0.0%)
eylulce(81.9/81.2/0.7/0.85 %)
spagot(63.3/63.3/0.0/0.0%)
destinam(77.5/76.8/0.7/0.90%)
sıyah24 (68.8/67.0/1.8/2.62%)
sedaaa21(66.6/65.0/1.6/2.40%)
guleysa(67.1/%)
14.TAKIM TOPLAM KILO (639.0/%

Son düzenleme:
nerdesiniz kizlar ya hakkatten dun burasi tamamen issiz kalmis
kilo bildirimide yapmamissiniz hayret vallaa
anam gezmeye gidecem gec yattim bildirim yapmak icin kalktim bu saatte yoksa yatacaktim inanin
bu arada biraz daha iyiyim dunden icinde kusura bakmaayin kizlar geldi gecti
hii sorarsaniz birsey degistimi diye yokk hicbirsey degismedi ayni duruyo

tugba allah askina ya yinemi biraz topla kendini ya
bak ben dun cok kotuydum bir yedim biryedim oglen okadar tika basa doymusumki aksma hicbirsey yememeye yemin ettim dunku almis oldugum 200grmi vermis eski kiloma dusmusum bu sabah ya anlamiyom dikkatmi etmiyosun yoksa bir sorunmu var ben anlamis degilim abbas yolcuymu suna bak sikisinca hemen arkana bakmadan kacmaya calisiyon aferim sana
hani ne oldu kararlarina copemi attin ne degisti yani yapma boyle ya lutfen

kızlar ben havuza gidiyorum gidip geleyimde tümgün ders çalışmam lazım sınavlarım başlicak haftaya..birde kusura bakmayın ama birşey diyecem ben artık eskisi gibi takıma gelmek bile istemiyorum hiç paylaşım felan yok ben doğumgünüme 58 kiloda girmek için kendime söz verdim ciddi ciddi karar aldım buyüzdende diyeti bırakmıyorum sporu zaten artık hiç bırakmayacağım..küsermisiniz bilmiyorum ama bu takım beni motive etmiyor açıkçası bence sizide eskisi gibi etmiyor yoksa herkes hırslanıp kilolarından kurtulur..neslihancım ben çıkabilirim takımdan gene arada takılırım uğrarım ama yeni birisi geçebilir yani yerime listede olmasamda olur çünkü ben ders aralarında uğrayacak kadar ciddiye alıyorum ama karşımdakiler öyle olmayınca sıkılıyorum kusura bakmayınn

sedacim canim boyle dusundugun icin uzuldum gercekten
paylasim az gercekten hemen hemen kimse gelmez oldu dun cok kotuydum ama gelecek durumda olmadigim icin gelmedim
onemsemek olayina gelince inanki gozumu burda aciyorum yada buraya gelmek icin isimi cogu zman cocuklarimi birakip geliyorum
ama hicbirzamanda burasi beni motive etmiyor demedim cunku gercekten burasi olmasa ben kesinlikle dikkat etmeyip kilo alirim cunku eski zmanlarda bunu anladim
tabi buda snein gorusun guzelim
sen kendin nasil istiyorsan biz sana uyariz canim ne diyim sana uzuldum dogrusu

simdi nasil olacak kizlar ya benim iki saat sonra cikmam lazim kimseler kilo bildiriminde bulunmadi
insallah iki saat sonrasinda girebilirim kocisim evde cunku ne diyim kizlar size bilmiyorum

günaydın herkese kilo bildirimi yapıp cıkmam gerek hemen
aynı kilodayım canım sıkıldı cok
hoscakalın şimdilik..

gunaydın

sonunda seda ısyan ettı bendemı gıtsem acaba...

neslı bu saate kadar bılerek bekledım demıstım öglen bıldırıcem dıye hala kabızlıgım devamedıyor daha eksık bıldırmek ısterdım ama 76.800 cıktım...yanı 700 gr ancak verebıldım...

slm canim olsun tebrik ederim senide
evet canim sonuda sedede isyan etti ne dersiniz hepimiz gidelim boyle yaparak daha iyi yapmis oluruz belki takim toplanir dimi
iyi bende gidiyom ozaman arkama bakmadan onca seyi arkada birakarak

yarindan sonra bende yokum takimi birakiyorum bugun son bildirimi yapip
oldumu kizlar
gecen spagot gidecem dedi
dun tugba yine aldim abbas yolcu dedi
bugun seda gidecem dedi
biraz once destinam bendemi gitsem dedi
simdi bende gidiyorum dedim
geride kalan arkadaslarda artik ne yaparlarsa yapsin takimi devam mi ettiriler yoksa onlardami giderler bilmiyom herkez baksin basinin caresine

neslı özur dılerım ben sadece takılmak ıstemıstım

kiz ozur dileyecek birsey yok baksana iyice dagildi takim
ne yapalim burayay kadarmi sderiz onemli degil yani sende cik bende cikim
bu sekilde sadece dagiliriz kizlar
elimizden geleni yapmiyoruz daha fazla onemsiyelim diye daha ne yapalim ben sasirdim kaldim inanki
nasil topalnir diyorum dusunuyorum dusunuyorum olmuyo suan ben burdayim hafatay benimde misafirim geleck bu sekilde dagilirsaniz ben gittigimdede hepten dagilirsiniz
birseyler yapalim derken sizin yaptiginiza bak sadece sana demiyorum ben hepinize
n eyapim duygusal davranmayip ozman gelmeyenlerin hepsini eleyelim ne dersiniz boylemi yapalim siz butun yuku bana atiyorsunuz kaptanim diye hepimiz tek tek hepimiz bu ise basladik beraber goturecegiz ama yok ben yapim ben birseyler bulim sizlerde birseyler yapsaniz iyi olacak artik cok yoruldum cunku

sonra hepımız toplanıp göruselım bence sımdı herkesın işi var sende kendını sorumlu tutup durma sen elınden gelenın fazlasını yaptın...ben yıne ugrarım kıza yemek hazırlıyorum

sonra hepımız toplanıp göruselım bence sımdı herkesın işi var sende kendını sorumlu tutup durma sen elınden gelenın fazlasını yaptın...ben yıne ugrarım kıza yemek hazırlıyorum

toparlansak zaten bu sorunlar kalkacak insallah toparlaniriz canim
benimde islerim var sabah gozumu burda actim
kahvalti felan hazirlayim cocuklar kendi baslarina oynuyorlar gidim kahvaltilarini hazirlayim
kib
saat 13.00e kadar geldiniz geldiniz gelmediniz kilolari ayni yazar bildirimi yaparim cunku kurana gidecem arkadas cagirdi gelincede eger toparlanirsak gorusuruz
topparlanamazsakta takimi kapatiriz
ben cunku bu yuku daha fazla tasiyamiyorum

canım ben senin için söylemedim sadece sen eminimki önemsiyorsundur yoksa tekrar neden takım kurmaya çalışasın ayrıca seni hala motive etmesi çok güzel gerçekten..arada olur girilemez insan fırsat bulamaz ama hergünde yoğun olunmaz inanki ders aralarında bile okuldan giriyorum sonunda herkesin işi gücü var ama vakit ayrılmazsa ne manası varki cumaları bildirim yapalım işimiz bitsin..baştan söyledim kusura bakmayın diye ama içimden geçenleri söyledim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…