Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14.TAKIM 102.etap
haysem (63.0/61.0/2.0/3.17%)
rose14 ( 82.0/%)
neslihan ( 68.8/68.8/0.0/0.0%)
eylulce(81.9/81.2/0.7/0.85 %)
spagot(63.3/63.3/0.0/0.0%)
destinam(77.5/76.8/0.7/0.90%)
sıyah24 (68.8/67.0/1.8/2.62%)
sedaaa21(66.6/65.0/1.6/2.40%)
guleysa(67.1/%)
14.TAKIM TOPLAM KILO (639.0/%

canim sen duygularini soylemissin tabiki ona diyecek sozum yok ama boyle seyler takimi dagitmaktan ve yaralamaktan baska hicbirseye yaramaz
bu sorunlarin arkasi gelecek bak gor
haklisin paylasim az yine diyorum ama sen bekarsin guzelim evlenince vede cocuklarin olunca anlarsin hergunmu yogun yoksa yogun degil gorursun bak bu lafimi kaydet evlendigin zaman hatirlarsin
tabiki vakit ayirilmazmi ayirilir oda kisilerin keyfine kalmis
ne yapalim ozman sen soyle nasil motive olalim yada nasil toparlayalim birseyleri dile gietirmek ban agorede kolay hepimiz kolay yolu secelim ozman herkez memnuniyetsizligi soylesin hicbirimiz cozumleri aramadan nasil olacagini dusunmeden kolaya kacalim vede birseyler olsun diye bakalim
bende oyle yapip dedigim gibi memnuniyetsizligimi belirtip birakiyorum takimi

selam kardeş takım
hayırlı cumalar diliyorum hepinize a.s.
neslihancım nam abla nete giremiyor bildirimi ben yapıcam onun yerine kontrol edersen sevinirim haber bekliyorum

3.TAKIM ** 102. ETAP **

sılagul( 62.0/61.0 /1.0 /1.61% )
kararsız ( 59.2/59.0 /0.2 / 0.34% )
selin34 (64.6/ 64/0.6 /0.93 % )
compass rose ( 71.2/71.2 /0.0 /0.0%)
cabik (76.2/75.7 /0.5 /0.66 % )
ademel(75.2 / 75.2/0.0 / 0.0%)
rainbow87(124.5 /123.8 / 0.7/ 0.56%)
gülbeyza(85.0/85.0 /0.0 /0.0 %) (YENİ ÜYE)
3.TAKIM TOPLAM KİLO(617.9/614.9 /3.0 / 0.49%)

tamamdir canim hemen bildirimi yapabilirsin
bu araa bende birazdan hazirlayacagim benimkinide sen veya kim bakiyorsa kontrol edebilirmi

14.TAKIM 102.etap
haysem (63.0/61.0/2.0/3.17%)
rose14 ( 82.0/82.0/0.0/0.0%)
guleysa(67.1/67.1/0.0/0.0%)
14.TAKIM TOPLAM KILO (639.0/632.2/6.8/1.06%)

TAMAM CANIM KONTROL ETTİM BİLDİRİM YAPABİLİRSİNa.s.

ben ders çalıştım geldim ama muhabbet edecek kimse yok havada ılık çıkıp biraz dolaşayım ozamana gelen olur belkii

siyah gicigi tebrik ederim seni aferim boyun uzadimi beni gectinde gicik sevmiyom seni siskoo
ayyy ben seni cok seviyorummmmmmmmmmmmmmŞeniz seni şişko patates ... boyum uzadı tabi mesela az evvel yemek yiyecektim vaz geçtim basna kavuşamayasın bu haftada bir kilo verim haftaya 60 olum... şey dünkü kaçamakdan sonra bir kilo almışımda senağlama.. anlayacagın 66 olmam için bir degil 2 kilo vermem gerekli
başkasının fikri ne bilmiyorum .. ama ben biraz egoistim tamam sen kendini düşünüyo olabilirsin.. ama benim için bu kanala lazımsın.. çünkü senin yaptıgın spru verdigin kiloyu görünce ben daha bir şevkleniyorum.. onun için gitmemelisin.. sadecekendini düşünmeeeeeklava: klava: sölediklerinde haklısın ama biliyon gündüz işdeyim akşamlarıda hiç olmasa bi le bir saatimi buraya vermeye calışıyorum.... en azında yaptıklarımı anlatıp sizlere cevap vermeye calışıyorum.. gece gelşemiyorum.. özel güvenliklik yapıyorum hemde hastanede düşün akşama kadar ayaktayım akşamda gümndüzde yüryüş yapıyorum ev cocuk eş derken ee bildigin üzere 5 de kalkıyorum o yüzden erken yatmaya calışıyorum.. bu yüzdede gece gelemiyorum.. ama bana sorarsan cıkma kanaldan.. şu anki en motive edici sensin bence... bekle nasılsa güzel kilo veriyorsun... ver kilonu cık....aslına bakarsan yerden göge kadar haklısın ama yapacak bişey yok kaç kere sölendisede aynı tas aynı hamam işde... lütfen kimse için olmasa bile benim için kalmanı rica ediyorum sedacım....
buarada 1saat 15 dakika yüzdüm eve geldimm ders çalışıyorum ara ara bakarım
aha bu işde yürüdüm diyon.. bende akşam yürümeyecektim şunu okudum diye yürüyeyim dedim.. motive bu işdeee
ben ders çalıştım geldim ama muhabbet edecek kimse yok havada ılık çıkıp biraz dolaşayım ozamana gelen olur belkii
en güzeli bu işde sende bak keyfine bekleme pc başında...

bu arada roseecim hastaymışsın inan kaçırmışım çok geçmiş olsun.. umarım toparlamışsın dır azda olsa kendini.. sende gidecem midecem diyon kendine gel ...
valla gidin bende gidim ölese... valla giderseniz gecerim bende başka takıma kolayı var.... beni kim olsa alır :roflol: beni alan yaşadı dertlerini boşadı :roflol:.. neyse şaka maka bir yana kimsenin bir yerde işi yokkkkkkkkkkkkk

14.TAKIM 102.etap
haysem (63.0/61.0/2.0/3.17&#37
rose14 ( 82.0/82.0/0.0/0.0%)
guleysa(67.1/67.1/0.0/0.0%)
14.TAKIM TOPLAM KILO (639.0/632.2/6.8/1.06%)

haysem seni tebrik ederim valla süpersinkaydirigubbakcemile2
rosee azcık dikkat be tatlım azcık dikkat etsen başaracagını biliyorum ben senin kaydirigubbakcemile5
neslihan sen boşuna cabalama artık bana yetişemezsin şişkom benimmmm kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5

eylülce iyisin tatlım bak yediyüz yediyüzdür valla.. şu neslihan baksında kıozarsın azcık 100 gr bile verememiş :roflol:
spagot birde diyon takımdan cıkım takımdayken böle olursa düşün takımdan cıkarsan nolur.. hadi topla kendini yola devam kaydirigubbakcemile5
destinam bak oldu işde kaçamak yaptınmı bakım.. kaçamak kaçamak diye bagıran senle bendi galiba degilmi yanlış hatırlamıyorum :roflol:
siyah kızım sen süpersin valla.. bu nesli senle napacak bilmiyorum... :sm_cool: :sm_cool: :roflol:
sedaaaaaa helal valla... bu aralar benim motive kaynagım oldu yaptıgın sporlar.. takımdan cıkmıyon herügn yaptıgınla yedigin içtiginle.. sporlarınla bizlere örnek olmaya devam ediyon tebrikler canım Şeniz
gülaysa ha gayret güzelim.. az daha gayret etsen bu işi
bitecekkaydirigubbakcemile5

evet arkadaşlar en azından kilo alan yok degilmi buda bişeydişr.. kilosunu koruyan arkadaşarı tebrik eder haftaya güzel kilo vermeler dilerim.. kilo veren arkadaşları başta ben olmak üzere :roflol: tebrik ederim... neslimmmmmmm :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: seni ayrı yeten tebrik ederim... ay çok güzel bir duyguuuuuuuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaa ben bugün sizlere neler yaptıgımı anlatmadım demi.. hemen rapor vereyim sizlere.. sonrada mutfaga gecem.. bugün ıspanak yapayım millete.. bana geç kalır kendime kısmetse kabak yapıp erkeknden yemeyi istiyorum inşallah bir satte yürümeyi düşünüyorum.. aslında az evvel tandır ekmegi almış eşim.. opnu görünce ya bişey olmaz gene bugünde yiyim dedim.. sonra birden dur dedim 2 gün üst üste olmaz cünkü dün aşırı yüklendim ve bir kilo aldım.. neyse azcık ekmegin ucundan aldım geri geldim.. ama eve gelince yolda bir kabahat işledim onu yazacam birazdan.. bakalım yarına aldıgımın 500 verebilecekmiyim belki yürürsem toparlarım bir iki güne.. bu arada naptıgıma geçmeden şunları sölemek istiyorum sizlere.. bazı arkadaşlar demiş yemek ters tepki yapıyor diye.. arkadaşlar haklısınız bazen kaçamaklarım oluyor.. ama ertesdi günü cok dikkat ediyorum yürümemi cogaltıyorum.. öle haybeye yiiypde sonra kilo vermiyorum.. ben o kiloları vermek için yaptıklarımı bir ben bilir bir allah bilir valla... hem ben öle sizingibi kamakdan az kiloda almıyorum öle oluyoki 3 kilo birden aldıgımda oluyor.. ama ertesi gün dikkat ediyorum.. çünkü kilo oturmadan verilince kolay oluyor....
evet bugün saat 5 de kalktım bir kayısı bir ceviz birde kahve içitim.. ama bildiginiz gibi kahvem de süt yok şeker yok sade acı kahve... erkekn kalktım diye erken çıktım yürüyüşe bir bucuk saat yürüdüm.. sonrada eve gelim şe yürüdüm 15 dakka.. işde 9,30 da 60gr kepek ekmegi peynir domates salatalık karışımı sandivicimi yedim.. bunu evde hazırlıyıp jelatine sarıp işe götürüyorum.. öglen barbunya plaki patatesli köfte un corbası vardı.. bir kepce un corbası yedim birde plakiyi yedim köfteye patatese ekmege dokunmadım.. ama 3 de çıktık bugün işden erkekn biraz.. eve 15 dakka yürüdüm ama yanımda eşim oglum vardı yolda dayanamadım bir max dondurma kakaolu götürdüm... birazdan kabak haşlayıp yogurt föküp yiyecem belki bir dilim ekmek ama bir saat yürümeyi planlıyorum erken yiyecem üzerine yürüyecem inşallah yarına aldıgım kilonun bir kısmını toparlamış olurum....gamyoncuiremsu

neslimmmmmmm :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: seni ayrı yeten tebrik ederim... ay çok güzel bir duyguuuuuuuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 [/B]

et bakim et gecekten tebrige ihtiyacim var
gicik karii
ahanda lahmacunlari yedim geldim isteeee
dunden beri bir kilo aldim diyerek ne demek istedinki yani aldinmi kilo ohh iste budur yaa cok sukurrr

bu arada tebrik ederim hepinizi bu hafta birinciyiz zaten bizde bunu istiyorduk hem analizlerde hemde bu hafta birinci olup damgamizi attik bende gorevimi tamamlayarak yarismadan cekiliyorum
siyahcim cok uzgunum guzelim ama artik ben yokum kime takilacan bilmiyom sen kazandin emin olabilirsin

evet ani bir kararla kızlar kabak yemegini lahana ya çevirdim.. lahava haşlıyorum.. ıspanagımı bir iki yıkadım ko0ydum biraz iice kumu döksün dibe.. kabagıda dedim dolma yaparım içindeki yumuşak yerlerden kendime haşlarım bir taşda iki kuş vurmuş olurum ee devir tasarruf devri.. heleki beni gibi maaşını alıp kredi kartına komple yatıran biri için :mymeka: :mymeka: :mymeka: .. neyse buralardayım gelen olursa dürtsün azcık hele dolanım diyet kısmında demi.. mutfak burası arasında mekik dokuyorum 6 ya kadar burdayım 6 da yürümeye cıkacam haberiniz olsun. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2

et bakim et gecekten tebrige ihtiyacim var
gicik karii
ahanda lahmacunlari yedim geldim isteeee
dunden beri bir kilo aldim diyerek ne demek istedinki yani aldinmi kilo ohh iste budur yaa cok sukurrr
bende dün yedim valla süperdi...afiyet olsun...
buyur burdan yak bu ne oluyor şimdi.. cekilmek ne demek.. 65 olacaktın hani... ya varya harbi sacmalıyonuz şimdi.. iii rosse gidiyor.. sade öle sen git.. bende cıkıyorum ölese başka takıma... böle yapacaktınızsa neden başta demediniz.. hem sen hangi sebeble beni bırakıyon.. ben sen varsın diye geldim bu takıma.. nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiklava: klava:
oyun bozanlık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…