- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.001
valla ben senden once gerildim
suu7s nesli valla gidip şimdi bugünde senin yüzünden eyiyecem.. bu seferde gelip sacını başını yolacam allahıma ha
tamam ya sen git ye ozaman ben seni tutmayim :roflol:
allahım ya alta dizilmişsiniz.. niye bir tanenzi yazmıyonuz.. hu seda nesli aynalar
seda hoş geldin.. lahana haşladım yiyiom iyimi.. nolacak biz bu kadınların çilesi.. şimdi şöle bir lahana sarma olaydı suyunada ekmek bana bana bandıra bandıra yiyeydik dimi dolmaları....:roflol: :roflol:
bu arada tebrik ederim hepinizi bu hafta birinciyiz zaten bizde bunu istiyorduk hem analizlerde hemde bu hafta birinci olup damgamizi attik bende gorevimi tamamlayarak yarismadan cekiliyorum
siyahcim cok uzgunum guzelim ama artik ben yokum kime takilacan bilmiyom sen kazandin emin olabilirsin
ayy arkadaşlar kusura bakmayın.akşam geç geldim.hemen pcyi açtım ama yazamadım.yemek hazırla kızımı çalıştırdım.anca şimdi gelebildim.siyahh vallahi tebrikler.anam kilo aldım derken vermişmisin.yok bacım yok sende bu yeme işi ters tepiyo.benim durum vahim.belki yarın takımdan atılcam.diskalifiye olsam bile sizi gizli gizli alttan izlerim ama.vermediğim gibi kiloda aldım çünkü.oyüzden sonuçlarına razıyım.aslında 2 gündür kendimi gerçekten topladım.hatta 3 günlük ender saraç diyetini bile yapacaktım ama regliyim malesef.oyüzden yapmıycam bu hafta.
dediğim gibi takımdan çıkayım ama yine sizlerle yazayım.sadece kilo çizelgesinde yer almıyayım.olmazmı.yada kendime başka bi yol bulayım.paylaşım yapabileceğim.çünkü eğer bırakırsam veremem.
bunu da duygu sömürüsü olarak algılamayın.gerçekten ben ciddiyim.takımda kuralllar var.yarın ikinci sarı kartı hatta kırmızı kart alcam kilo aldım diye.kurallarada uymak takım ferdi olarak boynumun borcu olduğuna göre,,,, abbas yolcuuu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?