Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamam ya sen git ye ozaman ben seni tutmayim :roflol:

ben biliyom zaten sırf ben yiyim kilo alım diye böle yollar yapıyon bakıyon beni gecemeyecen.. ahada inat gitmiyon bende yemiyom.. haftaya sana daha güzel bir kiloluk kapak sipariş ediyorum şimdiden hayırlı olsun:roflol: :roflol: :roflol:

seda hoş geldin.. lahana haşladım yiyiom iyimi.. nolacak biz bu kadınların çilesi.. şimdi şöle bir lahana sarma olaydı suyunada ekmek bana bana bandıra bandıra yiyeydik dimi dolmaları....:roflol: :roflol:

hepsi gitmiş neyse gidin bakım bende yürüyüşe cıkacam zaten.. yav siz isyan ediyonuzda ben niye etmiyom bir kere geldigimde burada kimse olmuyo sesi çıkmıyo genede cıkmayacak.. kimseninde cıkmasın mezun olunca ses çıkarırız yupi bitti diye demi :roflol: :roflol:
neyse topikleri gezerken bişey buldum baya hoşuma gitti çok komik 7. yakım amazonlar diye ilgisini ceken bir tıklasın baya komik

KADINLAR KULÜBÜ KADIN, KADINLAR, KADINCA | Sayfa Bulunamadı : ( (7. Takım Tombul Amazonlar)

ben kaçtım 15 dakkaya yemek hallur bend bir saat yürürüm.. akşama gelirmiyim bilmiyorum.. bugün 5 de kalktım büyük bir ihtimalle erkekn yatarım hadin öpüldünüz.. 15 dakka sonra ben kaçtım.. kalın saglıcakla

ben geldim bayanlarr yemiyecem dedim yine yedim ama iki yudum fazla degil tabi kabak yapmistim oda zaten cok hafifti birazdanda misafirlige gidecez ailecek
ama inanin birsey yemem cunku gidecegim kisi hicbirsey yapmaz genelde bakacaz bakalim
bugun yuruyecektim ay hic halim kalmadi basimi agrittiniz bugun

arkadaşlar kusura bakmayın içim içim yedi bugün ama elden bi,şiey gelmez.hele yazdığım yazıdan sonra allaaahhh dedim yanlış anlaşılacak şimdi.neyse durumu anlatayım.sabah kızımı hazırlarken 8de arkadaş aradı.nolur benim yanımda hastaneye gel dedi.galiba taş düşürüyomuş.hemn çıktım.kızıda babasına bıraktım sen götür diyee.neyse gittik tahlildi filmdi derken saat4 oldu.eve geldik elektrik yok.eşime dedim dükkandan sen kkya girip durumu izah et diye oda bilgisayar çökmüş forn-mat atıyomuş.bide ondan fırça yedim.benim derim omu diye.artık aşağı indim kızm bisiklet sürecem dedi.elektrk geldi ben eve geldimhemen pcyi açıp buraya damladım.hepinizden çok özür diliyorum.sizleri meşgul ettiğim için.

buarada ben 1saat bisiklet sürdüm havada süper ne sıcak ne soğuk iyi geldi bende yediklerimi yazayım
sabah:sütlü nestle nesfit
ara:6yeşil erik
öğlen:fırında tavuk,pilav,salata
ara:5çilek
akşam:1kase yoğurt çorbası,1dilim ekmek
öğlen çok kaçırdım oyüzden akşama sadece çorba içtim şimdi elmalı çay kaynatıyorum onu içecem
akşam çok acıkırsam 1salatalık yerim

siyahçım çok sağol ben seni motive ediyorsam ne mutlu bana,bende her yaptığım hareketi yazıyorumki belki işe yarar yapmayanlarda başlar diye..ben sinirle felan söylemiyorum gayet sakin açıkça şikayetlerimi söylüyorum sıkıcı olmaya başladı motive olmuyorum dedim sadece kaçkeredir söylüyorum sonrada uyumsuzmuşum gibi yanlış anlaşılıyor neyse önemli değil kapatalım bu konuyu..bende işime dersime bakarım evde olduğum sürece gene girerim ama okuldan felan girmem artık inan ders arası 10 dk ve ben gelip birisi bişe yazmışmı diye giriyorum buarada süpersin gene eminim aldığının yanında dahada verirsin haftaya banada yetiştin canım birlikte mezun olacağız galiba kaydirigubbakcemile5

buarada ben yarın giremem haber vereyim dedim sabah eczaneye gidecem kapalı ama yeni ilaçlar gelecekmiş bende deneyim olsun diye yardıma gidiyorum sahibi bizim apartmanda oturuyor da haftada 1gün gidiyorum sağolsun herşeyi öğretiyor..öğlen gelirim öğleden sonrada 2saat ders verecem lise öğrencilerine inşallah yardımım olur...

slm arkaadslar sedaa sitemlerinde haklisin ama firsat buldukca herkes girmeye calisiyo zaten izinli arkadaslar var gelmedi daha o yuzden moralini bozma bu arada seni ve siyahi kutlarim yine superdiniz bu hafta

seda hoş geldin.. lahana haşladım yiyiom iyimi.. nolacak biz bu kadınların çilesi.. şimdi şöle bir lahana sarma olaydı suyunada ekmek bana bana bandıra bandıra yiyeydik dimi dolmaları....:roflol: :roflol:

siyah canim istedi simdi lahana sarmasini senin kilo vermenin siri aksama kadar kosturuyorsun ve neslihan nin dedigi gibi cidden hizli kilo veriyorsun walla tebrikler

klava:klava:klava:nereye kaptan walla salmayiz haberin olsunkaydirigubbakcemile

tugbaaaa yinemi brutusklava: kiz hemsom ne oldu yine kilo alinir veririlir ne oldu yine takma kolay verilse kims eburda olmazdi zaten sen toparlarsin yine birde diskalifiye olalim ne olacak yine burdayiz biz bu kilolar verilmeyince bi yere gitmek yok istersen bi senemizi alsin walla ben burdayim sende otur oturdugun yerdekaydirigubbakcemile bi yere gidemesin:1hug: bozma moralini

destinam slm sayfada gorukuyorsun nasilsin keyfin nasila.s. walla ben misafirleri savdim ustune temizlik 2 saat utu oldum aglayanim yok bugun bebsiler bi yatsa bende yatacam o kadar yorgunum :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…