- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #70.041
izin almaya fırsatım olmadıki :))) sabah kalktım net yok..sonra annemlere gittim zaten.hayırlsı neyapalım..aslıya nasıl ulaşabilirimki ??aslı takıma birilerini aldı ama sen izin almışmıydın
bende fazlalık olabilirim belki dekızlar eğer ben fazlalıksam ayrılabilirim hiç sorun değil canlarım
izin almaya fırsatım olmadıki :))) sabah kalktım net yok..sonra annemlere gittim zaten.hayırlsı neyapalım..aslıya nasıl ulaşabilirimki ??
aslıı huuu beni duyuyomusun???
kızlar eğer ben fazlalıksam ayrılabilirim hiç sorun değil canlarım
bende fazlalık olabilirim belki de
iyi diyelim iyi olalım..slam kızlar nasılsınız
bizim müdür değişti yeni gelen toplantı yaptı ve hala bitmedi yarın tekrar yapcaz
sorma ya ogünden sonra internete girmeye hiç fırsatım olmadı malesef,yoksa izin isteyim giderdim.tamamen iradem dışı gelişti herşey..neyseki burdayım.oh befazlalık olma durumu konuşulmuş nilipus canım en son 22 sinde girmiştim bir daha haber alamadık senden aksilik netin bozulmuş
biz çok yaşadık yeni üye gelip sonra girmiyor send euzun süre girmeyince gelemyeceksin sandım o aradada biri katılmak istedi
ama oda dün girmedi ve kapsama alanı dışında diye yazıyor gelmeyecek heralde sende salihada devam ediyorsunuz
sorma ya ogünden sonra internete girmeye hiç fırsatım olmadı malesef,yoksa izin isteyim giderdim.tamamen iradem dışı gelişti herşey..neyseki burdayım.oh be
bu forumda özel mesaj atılabiliyomu canım?burdanmı vericez telefon??birbirimize telimizi verelim diğer arkadaşalr mesaj atıyor böyle bir durumda canım
bu forumda özel mesaj atılabiliyomu canım?burdanmı vericez telefon??
bu forumda özel mesaj atılabiliyomu canım?burdanmı vericez telefon??
canım günde 35 dakıka yetiyormuş zayıflamak için 12 dakikada karbonhidrat kalanında da yağ yakımına geçiyormuş..ben 45 dk diye kendimi şartlıyodum çok geliyodu yapasım gelmiyordu arkadşım var spor salonunda hoca o söledi yeterli diye daha fazlası kas olmasına sebep olurmuş...diğer egzersizlerle günlük 1 saati geçme dedi bana..
bende bugün ki menümü şimdiden yazıyorum
sabah: 1 adet kaşarlı tost, şeketsiz çay
ara: 1 elma, yeşil çay ve beşi bir ara çay
öğlen: 3 yemek kaşığı pilav yarım kase kuru fasulye
ara: 1 elma
akşam: 1 kase çorba, et sote(eve gidince yiyeceğimşimdiden yazayım dedim akşam giremem)
spor: şimdilik bir şey yok ama akşam leslie ve bölgesel hareketler yapacağm
ilk menümü de yazmış bulunmaktayım evet kızlar yanlışım düzeltmem gereken varsa eleştirilere açığım canlarım
sabah
2 dilim çavdar
2 kupa sıcak su
1kk peynir
1çkreçel
öğle
1 tabak brokoli salatası
akşam
1 kepçe pilav
1kepçe ciğer
1kase yoğurt
100 ip atlıcam
20 mekik
bugün ki menum
sabah yarım ceviz içi kocaman bir kupa su
kahvaltı yapamadım
öğle yarım kase brokoli çorbası, 2 tane fırında pişmiş tavuk kanat, 4 yk erişte, yarım bardak vişne kompostosu
ara(16:00) 1 kuru incir, 1 kuru erik, 1 badem, yarım ceviz, yarım kuru kayısı
akşam yemek yemeye vaktim olmayabilir ama yukarıdaki gibi bir ara öğün daha yaparım kesin.
sporu akşam girip yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?