Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben yatıyorum dün gündüz uyuduğum için gece uyuyamadım gece 4 de uyudum bugünd ebilerek yatmadım gece uyuym diye yarın nöbetçiyim okuldan sonra yine toplantı var 5 de çıkarız yine bide belediyeden gelecekler bizim tuvalette ki boru su sızdırıyor fayansları kıracaklar yarın çok işim var anlayacağınız yarın geç gelirim öpüyorum sizi kocaman

Eminecim bence menün miktar olarak çok değil ama hep aynı tür besinler toplanmış biraraya ,ayrıca sebzeli krep çok güzel bi seçenek bence ekmeksiz yemek şartıyla çünkü içinde hem sebze,hem un hem de proteini barındırıyor.Üzme kendini...

Hırsalanarak geri dönmene sevindim Özge,darısı bana...

hhehe herşey onun içinnPPP
aslııı oğlum oluyorrr sanırımm:))))
Ayyy hayırlı olsun benim de oğluşlarım var...

erkek ismi bulmak zor ya
1.oğlumda şıp diye bulduk ama 2.sinde son ana kadar karar veremedik gerçekten çok zor oldu,bende 2 tane oğluş var ama 4 tane isim var 1.si Ahmet Selim,2.si Mustafa Mert seç beğen al...

evettttt kesinlikleeeee katılıyorummmmmmmmmmm o yüzden bu konudaaa yardımlarınızı bekliyorum:)
sina,mert,yiğit,alp birkaç seçenek olabilir belki...

Allam yaa :))
bizdede tam tersi var..yakın sayılan arkadaşlar dısında herkes inceldiğimi soyluyor :)
bende sırf onlar solemiyo diye daha cok kilo vermek istiyorum :)
Ayşe sürekli görüyosa seni o arkadaşların farketmiyorlardır belki...

Emineciğim bence yine aynı hata "tek tip besin grubu" ağırlıkta olmuş...ama spor çok güzel tebrikler

Tekrar hoşgeldin 2.Saliha:))) ben Neslihan,öğretmenim,evli,2 çocuk annesiyim ,31 yaşındayım,yarışmaya Tokattan katılıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:))))))))menün güzel bence tebrikler.

İyi geceler canım kolay gelsin,benim yarın okul yok biraz daha buralardayım ...

tamam canım tşkler

hoşbuldum canım memnun oldum bende Gaziantepliyim 25 yaşındayım evliyim ve 15 aylık bir kızım var muhasebeciyim.

- Aşkım ben çok mu şişmanım ?
+ Şurdan kendine 2 sandalye çek anlatıyım. ♥

hahaha yok canım hiç şişman olurmusun sadece 2 sandalyeye sığarsın haha

günaydın kızlar..antalya da kapalı bi güne uyandık biz benimde içim kapandı valla..
yinede pozitif düşünelim herşey pozitif olsun..

emoşcuğum sanada motivasyon gerekiyor canım biribib gaza getirmesi lazım seni..çünkü ne kadar zayıflamışsın iyi olmuşsun dedik sıra salıyor insan kendin..ben öyleydim ama geçti şükürler olsun şimdi daha bi sarıldım zayıflama olayına 3 ay var önümde o zamana kadar kendimi çok sıkmadan verecem bütün kiloları...

ana o kraker de nerden çıktı kız

ellerine sağlık canım

canım telafi yap.önümüzde 3 gün var maksimum dikkat et.bak gider kilolar

çok beğendim canım.afiyet olsun

gazozla fındık ezmesini sevmedim ben.böyle güzel bir menüye yakışmıyor

anammmçok yoğun bi günnnn seni bekliyor deseneeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…