- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.021
akrep sekerim hosgeldin nerelerdesin kiz yoksun misafin varmis sanirim
sıyahla neslıhan asagıda görunmuyor ama haysem harıc tum takım burda sanırım
arkadaslar ben daha dun neslıhana msnde bu konudan bahsedıyordum...madem herkes burda eger sız bundan sonra da böyle devam edıcez dıyorsanız neslıhanın dedıgı gıbı takım kapansın bıtsın...tabı böyle olmasını ıstıyorsanız..ki kımse bunu ıstemıyor emınım ama ben gunduz ofıste tek oldugum ıcın musaıt oldugumdan sık gırebılıyorum ancak herkes musaıt olamıyor hak verıyorum.daha yenı yenı kaynasmaya baslıyorduk herkes bırbırını yenı tanıyorken helede yıne bırıncı olmusken bırakmayalım derım
sedanında dedıgı gıbı o zaten burası olmasada yoluna devam edıcek sıyahda öyle...
neslının zaten hedefıne cok az kaldı...
gerıye eylulce-rose14 ve ben kaldım yolun basındayız bız...
bırde dun aynalar nıcklı bır arkadası davet ettık ...ki ben cok ısrar ettım neslıhana bıraz paylasım artsın dıye sagolsun kırmadı benı göze aldı tamam dedı..
hele de bugun onu böyle görunce ınanın uzuntuden gırmek ıstemedım butun gun...ve sınırımden yedım yanı...
kaydirigubbakcemile kiz hemsom iste bu yaaaa tabi kimse bi eyer gitmeyecek istersen burda yaslanalim sonunda basaricaz ah hemsom ah kizin da tebrik ederim benim icin kocaman op tatli cadiyiarkadaşlar şöyle geçmişe bi göz attım.ama alıntılayaömadım.neyse konu belli zaten paylaşım.bu konuda sedada haklı nesliahanda bende siyahda eylülde destinada .yani bütün takım serzenişlerinde haklı.öncelikle benim moralim dün malesef çok bozukrtu.akşmada hem ağladım hem yazdım.saat 4te yattım gece.ders çalıştım tabi o kafayla pek bişey anlşamadım.ama benim halimi biliyosdunuz.benim yatıncaya kadar hem msnm açık hemde kk formu hep açık olur.ve pc başından pek kalkmam.ama yaklaşık 10 gündür çok yoğunum.sınavlatrtıma az kaldı.keşke tek derdim sınav olsa.eşim kızm ve en önemlisi komşular.yoğun bi trafik yaşadım.hala da yaşıyorum.kızımnı kurana geçiş kutlması var haftyaya onun hazırlıkları var bi taraftan.
ama bunların hiçbiri buraya girmemek için mazert değil benim için.çünkü çok vakit almıyo buraya gitrip yazmak.ben şahsen burası sayesinde motive oluyorum.burayı okuyunca sizlerin destekleri olunca.ama benim yolunda gitmeyen bi düzensizliğim vardı .mama pazartesiden beri çok şükür herşey byolunda.dediğm gibi gerekirse sadece salatayla yoğurtla gezcem.ama yaza bu kiloyu vercem.tabiii en önemliside sizlerin destek ve motiveleriye.
şimdi nesliahan ve diğer takım arkladaşlarımı gerkesizi sözşlerle yazılarla meşgul edip yorduğum üzdüğüm ve kızdırdığım için öncelikle özür diliyorum.dün geceki yazımdan bahsediyorum.bu bidaha benim için tekerrür etmiyecek.v e ki,msede biyere gitmeyecek.sedaaaaaaa sende.bak herşey daha güzel olcak inşşalh.kimse kimse bırakmasın.biz hepimiz bir bütünüz çünküü.
kaptaaaaannnnnnnnnnnn seni seviyoruuuuuuuzzzzzzzzzzz. sen gidersen ben kilo aluırımmm.vebali senin olur heee.
tugba özur dıleyecek bısey yok bıtanem önce saglık sen ıyı olda gerısı bos
eylulce canım anlıyorum da ben neslıhanın bu kadar kırılmasına uzuldum...ınsallah duzelır hersey
kaydirigubbakcemile kiz hemsom iste bu yaaaa tabi kimse bi eyer gitmeyecek istersen burda yaslanalim sonunda basaricaz ah hemsom ah kizin da tebrik ederim benim icin kocaman op tatli cadiyi
Arkadaşlar takımlar sıralamasındaki derecenizden dolayı tebrik ederim.Ayrıca bireyseldeki başarısından dolayı haysemi tebrik ederim a.s.
noluyonuz beee
herkes gidiyorum diyor
kız gidilecek yermi buldunuz kendinie yoksa çıtır prensesler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?