- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #7.041
Arkadaşlar takımlar sıralamasındaki derecenizden dolayı tebrik ederim.Ayrıca bireyseldeki başarısından dolayı haysemi tebrik ederim a.s.
ayy bakın ne buldum .az önce formu gezerken yoğurt yağ yakıyor diye bi bölüm varya oraya giridim.ayy bu yoğurtla ne kadar çok kilo verilmiş.
bundan sonra akşam yemeği olarak sadece yoğurt yiycem duyrulur.içine maydonoz doğrayıp öğrenciyken yatmadan önce hep yer ve severdim.şimdide yine öyle yapcam ama akşamları yyicem.çakşam yemeği niyetine yani
.daha neler nelr var yaaaa.
200 gr vermişim.yazamadım bu saate kadar üzgünüm.kardeşim ve nişanlısı geldi dışardan habersiz evde hiç değildim.iyi geceler
sedda ii geceler bu kadar halsiz hissediyorsan kendini magnezium kuru yap bi arastirs istersen gerci eczanede calisiyorsun onlar daha ii bilir rejim esnasinda hallsizlik oldugu zaman doktorum tavsiye etmisti bana faydaisni gordumiyi geceler herkese ben yarın detoksa başlayacağım ama 1günlük değil 3gün yapmayı düşünüyorum bronşitim felan azdı,birde vücudum hep şişiyor ellerim ayaklarım karnım çok ödem var vücudumda,kuzenim doktor onu aradım biraz önce bukadar spora rağmen kendimi halsiz hissediyorum dedim birkaç gün detoks yap toksinler atılsın devam ederse ona göre bakarız dedi..yarın başlıyorum yani kızlar bağırsaklarımda temizlenmiş olur okadar şey içmeme rağmen hala ara ara kabızlık çekiyorum
iyi geceler herkese ben yarın detoksa başlayacağım ama 1günlük değil 3gün yapmayı düşünüyorum bronşitim felan azdı,birde vücudum hep şişiyor ellerim ayaklarım karnım çok ödem var vücudumda,kuzenim doktor onu aradım biraz önce bukadar spora rağmen kendimi halsiz hissediyorum dedim birkaç gün detoks yap toksinler atılsın devam ederse ona göre bakarız dedi..yarın başlıyorum yani kızlar bağırsaklarımda temizlenmiş olur okadar şey içmeme rağmen hala ara ara kabızlık çekiyorum
evet hemsom yogurt zayiflatir ama nerdeyse tek urun halinde kulanman lazim tek urun degincede sagliga zarali o yuzden dikkat et tansiyon sorunu var zaten sende tuket ama tek urun halinde degil
hımm bak kendine gelmişsin sevindim.. özür dilemenede gerek yok.. hepi,mizin oluyoır öle zamanlar.. anlıyorum seni.. sadece senden biraz gayret istiyorum.. bak beni görüyorsunuz.. en büyük örnek benim aranızda.. o kadar şeyden sonra gene aranızdayım.. halada yaşıyorum emin ol dün nesli gördü öle bir sinir harbi yaşadımki eşime cocuklarıma neredeyse evi ters dönderiyordum ama toparladım hemen.. pazartesiden sonra bomba gidi bekliyorum seni Şenizarkadaşlar kusura bakmayın içim içim yedi bugün ama elden bi,şiey gelmez.hele yazdığım yazıdan sonra allaaahhh dedim yanlış anlaşılacak şimdi.neyse durumu anlatayım.sabah kızımı hazırlarken 8de arkadaş aradı.nolur benim yanımda hastaneye gel dedi.galiba taş düşürüyomuş.hemn çıktım.kızıda babasına bıraktım sen götür diyee.neyse gittik tahlildi filmdi derken saat4 oldu.eve geldik elektrik yok.eşime dedim dükkandan sen kkya girip durumu izah et diye oda bilgisayar çökmüş forn-mat atıyomuş.bide ondan fırça yedim.benim derim omu diye.artık aşağı indim kızm bisiklet sürecem dedi.elektrk geldi ben eve geldimhemen pcyi açıp buraya damladım.hepinizden çok özür diliyorum.sizleri meşgul ettiğim için.
evet seda motive etmezmisin.. hergün yediklerine tek tek bakıyorum emin ol ne yemişsin.. hatalarım oluyor buluyorum.. ne yiyebilirimi diye fikrim oluyor.. yaptıgın sporlar azimlendiriyor.. kilo verince bak demekki yapınca oluyor diyorum.. bunu es geçmemek gerek.. bakma öle herşeyden bahsedmiyorum.. ama emin olun herşeye tek tek dikkt ederim ben... hem sadece kendim için degil diger bütün arkadaşlarımızıda öle öotive ediyon... hak veriyorum sana ben emek veriyorsun karşılıgındada sende bişeler istiyorsun.. ama görüyorsun bazen oluyor işde sorunlar.. bence bizim için takım için.. buralar için bazı şeyleri görmemzlikden gel... bak az kaldı inşallah mezun olup cıkacagız Şenizsiyahçım çok sağol ben seni motive ediyorsam ne mutlu bana,bende her yaptığım hareketi yazıyorumki belki işe yarar yapmayanlarda başlar diye..ben sinirle felan söylemiyorum gayet sakin açıkça şikayetlerimi söylüyorum sıkıcı olmaya başladı motive olmuyorum dedim sadece kaçkeredir söylüyorum sonrada uyumsuzmuşum gibi yanlış anlaşılıyor neyse önemli değil kapatalım bu konuyu..bende işime dersime bakarım evde olduğum sürece gene girerim ama okuldan felan girmem artık inan ders arası 10 dk ve ben gelip birisi bişe yazmışmı diye giriyorum buarada süpersin gene eminim aldığının yanında dahada verirsin haftayabanada yetiştin canım birlikte mezun olacağız galiba kaydirigubbakcemile5
okul işine cok sevindim valla .. süpersin...buarada ben yarın giremem haber vereyim dedim sabah eczaneye gidecem kapalı ama yeni ilaçlar gelecekmiş bende deneyim olsun diye yardıma gidiyorum sahibi bizim apartmanda oturuyor da haftada 1gün gidiyorum sağolsun herşeyi öğretiyor..öğlen gelirim öğleden sonrada 2saat ders verecem lise öğrencilerine inşallah yardımım olur...
teşekkür ederim eylül inşallah darısı hepimize olsun kaydirigubbakcemile5slm arkaadslar sedaa sitemlerinde haklisin ama firsat buldukca herkes girmeye calisiyo zaten izinli arkadaslar var gelmedi daha o yuzden moralini bozma bu arada seni ve siyahi kutlarim yine superdiniz bu hafta
kız onun arkasındada gözü var sen bilmiyonmu.. o ne hınzırdır ne hınzır... hem sen eskisi gibi gelmiyon takıma.. söle bakım neden.. öle hemen gurup bulunca bizi bırakmak olurmu.... aaaaaaaaaaaakız gelmeden nasıl gördün beni de hoşgelin dedin
şaşırrdımmm
noluyonuz beee
herkes gidiyorum diyor
kız gidilecek yermi buldunuz kendinie yoksa çıtır prensesler
tşk ederim.. dilegim diger haftalarada aynı performansı götürmek.. sizde süper gidiyordunuz sizede tebriklerArkadaşlar takımlar sıralamasındaki derecenizden dolayı tebrik ederim.Ayrıca bireyseldeki başarısından dolayı haysemi tebrik ederim a.s.
bak buna sevindim.. arkadaşınla yürüsen alışır kendi başınada yürürsün.. bak ben kendi başıma yürüyorum.. eskiden bende birilerini arıyordumki yürüyeym.. şimdi tek daha hoşuma gidiyor.. takıyorum tlf kulaklıgını acıyorum bir radyo.. yürüyüp gidiyorum valla .. kızınıda senide ayrı tebrik ederim... buda ona gelsin Şenizhee demi hemşooooo.kız ben gidermiyim.az önce aynı kiloda olduğum arkadaşım aradıda.o yoktu burda memleketine gitmişti.tam gaz yarın hem yürüyüşe hem spora başlıyoruz inşalah.bide şu sedanın nesfitinden alıp bişey hazırlayamayınca ondan yiycem.yok bu iş gurur meselesi oldu benim için.ne çikolta ne pasta göresim var.o kadar ciddiyim yani.tek sorunmum sağ ayak topuğum.galiba topuk dikeni varmış.gerçi dora gitmedim ama araştırmalarım o yönde.ayağımın üstüne fazla basamıyorum.çok yürüyünce otourtuğumda ağrıdan duramıyorum.neuyse bakcaz bi çaresine.
kızm içinde ç.ok sağol canım.inan çok güzel bi duygu.allah herkese nasip etsin.ah bi duysan teyzesi okuytuşunu.senin için kızmıda kocaman öptüm bile.
sanada günaydınn:roflol:herkes yavas yavas kacıyor sanırım herkese ıyıaksamlar ben gelırım bırazdan
evet aynen öle işde yogurdun faydaları.. heleki meyve yedikden sonra mutlaka bir kaşık olsun ye.. yemekleinin arasınada ekle..ayy bakın ne buldum .az önce formu gezerken yoğurt yağ yakıyor diye bi bölüm varya oraya giridim.ayy bu yoğurtla ne kadar çok kilo verilmiş.
bundan sonra akşam yemeği olarak sadece yoğurt yiycem duyrulur.içine maydonoz doğrayıp öğrenciyken yatmadan önce hep yer ve severdim.şimdide yine öyle yapcam ama akşamları yyicem.çakşam yemeği niyetine yani
.daha neler nelr var yaaaa.
evde deglsin kk da degilsin.. cabuk dön aramıza... kaydirigubbakcemile200 gr vermişim.yazamadım bu saate kadar üzgünüm.kardeşim ve nişanlısı geldi dışardan habersiz evde hiç değildim.iyi geceler
aslında şu dedoksu bende hafta sonu yapsam iyi olur sen hele bir yaz olmazsa bir pazar deneyeyim ben .. heleki bir doktor kuzanin var ve önerdi iice merekımı cekti valla..iyi geceler herkese ben yarın detoksa başlayacağım ama 1günlük değil 3gün yapmayı düşünüyorum bronşitim felan azdı,birde vücudum hep şişiyor ellerim ayaklarım karnım çok ödem var vücudumda,kuzenim doktor onu aradım biraz önce bukadar spora rağmen kendimi halsiz hissediyorum dedim birkaç gün detoks yap toksinler atılsın devam ederse ona göre bakarız dedi..yarın başlıyorum yani kızlar bağırsaklarımda temizlenmiş olur okadar şey içmeme rağmen hala ara ara kabızlık çekiyorum
vall akizlar bugun kk beni deli etti acilsaydi iyi olacakti aksi gibi aksmada evde kimse yok uff fyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?