Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haber geldi okullar 2 gün tatil oldu 2 günde haftasonu 4 gün tatil yaa
ankaraya gitsem bu havada gidilir mi :50::50::50::50:

27-02-2012-pazartesi
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................7+
1.73..................7+
pisiq.........................7+
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...................7+
nilipus..............7+
emidaf............izinli

28-02-2012-salı
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................7+
1.73..................7+
pisiq....................izinli
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...................7+
nilipus..............7+
emidaf............izinli

ellerine sağlık canımmm :54::54::54::54:

harika menü aslı ama yoğurt yoğurt yoğurt yoğurt yoğurt yoğurt

canım kasabada yoğurt bulamadım bakkallarda
:50::50::50::50:

kızlar ben bu hafta akşamları sadece salata ve yoğurt yiyorum.çünkü kilo vermem çok azaldı hafif şokluyorum kendimi.bakalım sonucu cumaya göreceğiz

inş faydasını görürsün canım

ben içtim az önce sirkeli ballı suyu öğğğkkkkkkkkkk

faydası olur inşallah canım

eğitimden 40 soru çözdüm şimdi kızı uyandırcam=) ıı ıııı yapacak kesin uyandırılmayı sevmiyo hatun heheh ayy çok kötüyümm yaaaaaaaaaaaa

kaç net yaptın bakimm
yazık kız bırak uyusun

bilmiyorum. o konuda karışık hissediyorum. ona kalsa tipik erkek işte içmeye gideceğini söylemeden gider gelirim diye düşündü ama çok içip orda kalınca yakalandı. ilk defa böyle bişi yapıyor. aldatmadım diyor. böyle bişeyi nasıl düşünürsün diyor. vs vs vs .

ama sonucta benim takıldıgım konu neden benden gizleme gereği duydugu. sabahtan aramamsına da annemle konusup gerçeği ögrendigini anlayınca panikledim. vicdana zabı korku panik ne diyeceğimi bilemedim diyor.

çok kötü konustum dün ve hala da çok öfkeliyim. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. sabahtan bu yana sms falan atıyor cvp vermek gelmiyor içimden. ben yalana karşı güven konusuna akrşı fazla hassasım ilişkilerde belki de bilmiyorum anlayacgın

canım hayırlısı olsun çok yıpratma kendini

banyoyu tuvaleti temizledim kapıları sildim yorgun bi şekilde oturdum şimdi de defne durmuyor :36::36::36::36:
neyse uyutayımda geri geliiym birde bgn tartıda hoş şeyler gördüm bayaa hoşuma gitti:)

süperr sevindim senin adına canım :46::46::46::46:

kızlar bugün akupunktura gittim ve adam beni tarttı:s ilk gittiğimde 120.5 çıkmıştım onun tartısında bugün 118.9 çıktım. pazartesi akşamdan çarşamba öglene. nasıl oluyor analmadım:S şaşkınım

ooohh çok güzel ya :nazar::nazar::nazar::nazar:

KIZLAR KOMBİ YAPILMADI MASRAF CIKARDI 400 tlye yakına mal olacak ev sahibi siz odeyin diyor :14::14::14::14:
donuyoruz

ayyy çok kötü olmuş hemde şu soğuklarda

merhaba kızlar bgn hiç gelemedim hastaydm doktora gttim ve yattım sürekli

kızlar bugün akupunktura gittim ve adam beni tarttı:s ilk gittiğimde 120.5 çıkmıştım onun tartısında bugün 118.9 çıktım. pazartesi akşamdan çarşamba öglene. nasıl oluyor analmadım:S şaşkınım
wawwwwwwww süpermiş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

KIZLAR KOMBİ YAPILMADI MASRAF CIKARDI 400 tlye yakına mal olacak ev sahibi siz odeyin diyor :14::14::14::14:
donuyoruz
aneyyyyyyy alla alla 15 yıllık kombi bozulur tabi ödesin ev sahibi.bu ev sahipleri de 1 kuruş harcamıyorlar evlerine hayret yaaaaaaaa
haber geldi okullar 2 gün tatil oldu 2 günde haftasonu 4 gün tatil yaa
ankaraya gitsem bu havada gidilir mi :50::50::50::50:
ayyy ne güzel dicem ama ek ders kesintisi demiyim heheheh
faydası olur inşallah canım

kaç net yaptın bakimm
yazık kız bırak uyusun

canım hayırlısı olsun çok yıpratma kendini
4 yanlış yaptım sanırım

merhaba kızlar bgn hiç gelemedim hastaydm doktora gttim ve yattım sürekli

düzeldin mi biraz canım

kızlar akşam dershaneye gittim 10 u geçiyodu geldim kociş krep istedi onu yaptım çay falan anca girebildim şimdik geri çıkıyorum kızımla oynicamm

Back
X