- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #70.541
olsun ya bi daha yapppppppppppppppppppp
bizdede olmasaydı ya sıkılıyorum evde
günaydın canım
ama gece 2 yatmıştım ben ya
canım ilk 3 hafta boyunca haftanın 3 günü gidiyorum. 1 saat sürüyor yaklaşık. önce bir odaya alıyor hemşire seni. göğüs altından göbek değiliğine kadar ve diz kapağına kadar açılıyor. sonra doktor geliyor. ve uygun noktalara iğneleri batırıyor. acı kesinlikle yok. duymuyorsun bile. batırdıktan sonra ekeltrik akımı gibi bişey hissettiğinde eve tdiyorsun duruyor. sonra kulaklarına da aynını yapıyor ve akım veriyor. çarpılma degil asla. sadece bir çınlama duyuyorsun hafiften. sonra üzerini örtüyor seni odada 30 dk kadar dinlenmeye bırakıyorlar. şahane bir müzik eşliğinde. çok dinlendirici. sonra gelip seni alıyor diger odaya götürüyorlar ve kulaklarına da bildigin inelerden takılıyor. seans bitiyor. haftada bir kez tartıyorlar ve kişiye özel liste veriyorlar.
tedavinin ilk 3 günü herkese aynı ama sonra senin durumuna göre değişiyor iğneleri batırış yerleri biz 4 kişi gidiyoruz hepimize farklı batrıyıro. mesela ben dün sinirliydim ya bunu söyledim. bana farklı bişey yaptı ve kendimi bugün iyi hissediyorum.
doktor çok şirin bir adam. biraz asabi ama çok iyi. işinde uzman. asıl yeri ankarada. orada insanlar aylar öncesinden randevu alıyorlarmıs. ve kesinlikle referansla gidiyorlmıs.
zayıflayamamanın nedeni oburluktanmış bak kendin söylüyon oburluktan vazgeçeceksin canım
bencedeeeeeeeeeee ya hiç motivasyoınum yok aslı benim ya=((((yani spor yapmaya çalişiyorum ama boğazımdan kısamıyorum zayıfladım ya havaya girdim resmen eski pantoloınlarım falan da poluyo tabi şimardım iyiceee..benim su an ki tek sorunum karnım bacaklarımın daha incelmesini i,stemiyorum zaten tam eskisi gibi çünkü karnımda sorun var..o da ayaktayken yok zaten oturunca sorun=) ama işte doğumdan dolayı 1 sene de anca toprlıyormuşş..ama beni,m boğaz da durmuyor işte bi haller oldu bana ya söyle bi atsak yapsam kurtulsam su 2 kilodan ve bitse bu serüven ne iyi olacak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa emoşun aldığı karara bende mi katılsam kiiiii çok dikkat etsem iki hafta ve bi,tse bu çileeeeeeeeeeeeeeeeee
aman o elektrik akımına benzeyen bişi varsa ben gidemem tamam acısından değilde tuhaf geliyo bana..cildime frekans gibi bişi uyguladılardı yaptırmadım tuhaf oldum ona benziyo sanırım..parası ne peki?
bencedeeeeeeeeeee ya hiç motivasyoınum yok aslı benim ya=((((yani spor yapmaya çalişiyorum ama boğazımdan kısamıyorum zayıfladım ya havaya girdim resmen eski pantoloınlarım falan da poluyo tabi şimardım iyiceee..benim su an ki tek sorunum karnım bacaklarımın daha incelmesini i,stemiyorum zaten tam eskisi gibi çünkü karnımda sorun var..o da ayaktayken yok zaten oturunca sorun=) ama işte doğumdan dolayı 1 sene de anca toprlıyormuşş..ama beni,m boğaz da durmuyor işte bi haller oldu bana ya söyle bi atsak yapsam kurtulsam su 2 kilodan ve bitse bu serüven ne iyi olacak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa emoşun aldığı karara bende mi katılsam kiiiii çok dikkat etsem iki hafta ve bi,tse bu çileeeeeeeeeeeeeeeeee
yok radyofrekans gibi bişey değil. onu ben de yaptırmıstım. 3 aylık 1200 tl.
hımm pahalıymış bebişim..yani şu var 3 ayda sıksam veririm bu kiloyu..senin durumun farklı hastalıgında var değer yani gitmene..hastalığın nasıl bu arada??
hazal sen ne kadar zamanda 65.5 'ten dustun bu kiloya birde normalde kilon kaç?hep oldugun kilo?
bencede canım az kalmış şurda bırakma kendini
motivasyon acısındann
canoım ben 18.11.2011 de katıldım aranıza işte o zamandan beri verebildimbaşta hızlı verdim1,5 aydır 1 kilo vermemişimdir bile
hehe güzelmiş =) bu arada normal kilom 55 56 falandı ama hamile kaldığımı öğrendiğimde 58 dim=)
maşallah cok hızlı vermişsin canımm
nerde hızlı vermişim yaçakıldım kaldım yine=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?