Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

FAZLA KİLOLARA VEDA EDİN

:4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN İÇİNE KOYUN VE HAFİF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKİKA PİŞİRİN. AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE TÜKETİN:

İLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BİR SU BARDAĞI

İKİNCİ HAFTA:HER GÜN BİR SU BARDAĞI

ÜÇÜNCÜ HAFTA:İKİ GÜNDE BİR BİR SU BARDAĞI

DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BİR SU BARDAĞ

BEŞİNCİ HAFTA:7 GÜNDE BİR SU BARDAĞI

ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA İÇİLMİYECEK

YEDİNCİ HAFTA:BİR SU BARDAĞI

NOT: ZAYIFLAMAK İÇİN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSİN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR..

ben bunu yapmıştım işe yarıyor ama bıktım artık tadından

canım kayınvalidem kurutyor..önce haşlıyorsun soınra az yağda kavuruyorsun..

bende de var kuru biber ve kuru domates ben suda bekletip yemeklere katıyorum..birde edirne ciğerinin yanında kuru biberi direk kızartıyolar eşim olede yapıyo kuru biberi..onuda bi deneyim ayrıntılı yazda

evet ya evde olunca daha bi batıyo insanın gözüne en nefret ettiğim sey toz almak ya bide benim salon siyah toz al 2 saat sonra aynııııııııı s,in,r oluyorum

aaa çi,şle mı atılıyuormuş yağlarrrrrr=) bende tuz yemiyim o zman yaaaaaaaaaaaaaa....heheh oya yaaaaaaa yaptırırsın bi karın gerdirme o zaman heheeh

BENİMDE ARTIK BOLE Bİ KUR YAPMAM LAZIM odem gitmiyo bende tvde seyrettim..1 bag maydonozu 2-3 bardak soguk suyla robottA cekiyosun..1 limonu sıkıyosun uzerine..2 gun içiyosun yemekten 1 saat sonra..tabi bol su ile buda cok iyiymiş yapabilirim ben bunu sanırım..sirkeli su yapayım dedim ama dayanamam kokusuna falan herhalde

güzel canım menün pilav basta çok gibi ama öğlen yemişsi yakmışsındır

aneyy çorbadan bişey olmaz çok güzel menün ve sporlarınnnnnnnnnnnn

olsun ya bi daha yapppppppppppppppppppp

ben o dediğinide yaptım canım çok kessin bir tadı oluyor onunda

ayy ben herşeyden bıkmışım

bende de var kuru biber ve kuru domates ben suda bekletip yemeklere katıyorum..birde edirne ciğerinin yanında kuru biberi direk kızartıyolar eşim olede yapıyo kuru biberi..onuda bi deneyim ayrıntılı yazda

bende yemeklere katıyorum canım...bunu öyle sabah kahvaltısının yanına falan yapıyoruz hiçbişi yokki.biraz haşlıyorsun suda..yumusayınca suyunu süzüp az yapda kavuruyorsub kızartmak gibi değil yani kavuruyorsub bu kadarcık=9

bebeğim baktım şimdi sitesinden iğneler acıtıyor mu masaj tedavisi demiş sana da yapıyorlar mı?
1 saat mi sürüyor?sen tam olarak ne sıklıkta gidecen?

canım ilk 3 hafta boyunca haftanın 3 günü gidiyorum. 1 saat sürüyor yaklaşık. önce bir odaya alıyor hemşire seni. göğüs altından göbek değiliğine kadar ve diz kapağına kadar açılıyor. sonra doktor geliyor. ve uygun noktalara iğneleri batırıyor. acı kesinlikle yok. duymuyorsun bile. batırdıktan sonra ekeltrik akımı gibi bişey hissettiğinde eve tdiyorsun duruyor. sonra kulaklarına da aynını yapıyor ve akım veriyor. çarpılma degil asla. sadece bir çınlama duyuyorsun hafiften. sonra üzerini örtüyor seni odada 30 dk kadar dinlenmeye bırakıyorlar. şahane bir müzik eşliğinde. çok dinlendirici. sonra gelip seni alıyor diger odaya götürüyorlar ve kulaklarına da bildigin inelerden takılıyor. seans bitiyor. haftada bir kez tartıyorlar ve kişiye özel liste veriyorlar.

tedavinin ilk 3 günü herkese aynı ama sonra senin durumuna göre değişiyor iğneleri batırış yerleri biz 4 kişi gidiyoruz hepimize farklı batrıyıro. mesela ben dün sinirliydim ya bunu söyledim. bana farklı bişey yaptı ve kendimi bugün iyi hissediyorum.

doktor çok şirin bir adam. biraz asabi ama çok iyi. işinde uzman. asıl yeri ankarada. orada insanlar aylar öncesinden randevu alıyorlarmıs. ve kesinlikle referansla gidiyorlmıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…